Lucembursko – Ázerbájdžán 0:0 (kon.) | Černá Hora – Kypr 4:0 (kon.)
konec
Černá Hora
4:0 (3:0)
Kypr
Úterý 17.11.2020, 20:45Liga národů UEFA - Liga C • Skupina 1
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:36:17)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:11.
     
    Je konec! Černá Hora potvrdila postup o ligu výše vítězstvím 4:0 nad Kyprem! Domácí Černá Hora byla od úvodních minut aktivnější. Po čtvrthodině hry se prosadil Stevan Jovetić. Na jeho zásah navázal o deset minut později Boljevič, který o malou chvíli později přidal i svou druhou branku v utkání. Ve druhém poločase se ještě prosadil Stefan Musoga. Kypr byl směrem vpřed naprosto bezzubý.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Marinos Tzionis byl faulován na polovině hřiště a Kypr v samotném závěru rozehraje ještě jeden přímý kop ze zajímavé pozice.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Zadáci Kypru hrají s míčem na kopačkách a podle všeho už se nikam hnát nebudou. Vypadá to, že oba týmy už chtějí duel pouze dohrát.
     
    89
    Kypr se v závěru utkání vydal do dalšího protiútoku, nicméně nadějně vyhlížející akce skončila nepřesným centrem z pravé strany hřiště.
     
    88
    Charalampos Kyriakou chtěl odcentrovat z pravé strany, nicméně jeho pobídka skončila na hrudi prvního obránce v červeném dresu.
     
    87
    Charis Kyriakou potáhl míč u nohy až na hranici velkého vápna, procedil přihrávku do šestnáctky, ale jeho pobídka skončila u prvního obránce.
     
    86
    Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Grigoris Kastanos, přichází Andreas Makris.
     
    85
    Domácí celek zahrával další přímý kop. Černá Hora tentokrát zvolila rozehrávku do kombinace, ale nikdo v červeném se do zakončení nedostal.
     
    84
    Risto Radunović dostal přihrávku do sprintu, dostal se na polovinu soupeře, jenže následnou střelou trefil prvního obránce v bílém.
     
    83
    Risto Radunović dostal prostor na levé straně, přehodil si míč na levačku, jenže jeho centr skončil na hlavě prvního obránce.
     
    82
    Loizos Loizou dostal přihrávku do pokutového území, krásně si míč zasekl kolem obránce, jenže vůbec nezakončil.
     
    81
    Loizos Loizou dostal prostor na pravé straně, potáhl míč na polovinu Černé Hory, jenže tam jej nedovoleným zákrokem zastavil jeden ze soupeřů.
     
    80
    Milan Mijatović se zapojil do rozehrávky domácího celku. Domácí brankář následně nakopl míč na pravou stranu, jenže tam nebyl nikdo v červeném.
     
    79
    Valentinos Sielis zvládl sprinterský souboj s Radunovičem na pravé straně a skvěle si pokryl míč tělem. Zadáci Kypru následně odehráli míč do bezpečí.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 15. Jovetić (N. Vukčević), 26. Boljević (Hakšabanović), 29. Boljević (Jovetić), 61. Musoga

    Karty:   20. Jovetić (CHO), 49. Bakić (CHO), 70. Vujačić (CHO) – 37. Kastanos (CYP), 65. Kousoulos (CYP)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:11.
    Černá Hora: Mijatović – N. Vukčević, Vujačić, Simić, Marušić – Boljević (72. Jovović), Bakić (64. Kosović), Šćekić (72. R. Radunović), Hakšabanović – Musoga (72. Islamović), Jovetić (64. Savičevič).
    Náhradníci: Dragojević, Petković – Balić, Bećiraj, Islamović, Jovović, Kosović, R. Radunović, Raičković, Savičevič, Raspopović, Šofranac.

    Kypr: Demetriou – Kyriakou, Laifis, Sielis, T. Ioannou (67. Loizou) – Kousoulos (66. Gogic), Artymatas (46. Ch. Kyriakou), Kastanos (86. Makris) – Pittas, Kakoullis (66. Tzionis), N. Ioannou.
    Náhradníci: Kyriakides, Michael – Gogic, Karo, Katelaris, Ch. Kyriakou, Loizou, Makris, Tzionis, Papafotis.
    bahis siteleri