Novosibirsk – Jaroslavl 3:4 (po pr.) | Barys – Viťaz 3:2 (1:0 po s.n.) | Čerepovec – Omsk 2:1 (2:1 po s.n.)
Kazaň – Jekatěrinburg 2:0 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 06.12.2020, 11:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:11 Jegor KORŠKOV - 3:4
     
    61:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Gól je uznán. Alexej Marčenko nejprve přinutil Säteriho k zákroku, pak objel branku a pokusil se zasunout puk za čáru, domácí brankář rychle položil ke své levé tyči beton, ovšem Marčenko puk vydoloval a JEGOR KORŠKOV jej rychle doklepl do prázdné brány.
    Bez asistence.
    52:27 Oleg LI - 3:3
     
    52:27
    Sibir právě vstřelil branku!
    Během chvíle je srovnáno, domácí neuznaná branka nepoložila, ale spíš víc nabudila. Chochlov odstavil od puku ujíždějícího Kajumova, poté dlouhou přihrávkou poslal do šance OLEGA LIHO, který ranou z levé strany prostřelil Pasqualeho mezi betony.
    Asistence: Ilja Chochlov.
    50:31 Danil ROMANCEV - 2:3
     
    50:31
    Sibir právě vstřelil branku!
    Teď už je to gól zcela regulérní. Po pěkné kombinaci se kotouč zmocnil u levé tyče soupeřovy branky DANIL ROMANCEV, rychle si jej zpracoval a pod gólmanem jej se štěstím dostal do branky.
    Asistence: Juuso Puustinen a Jyrki Jokipakka.
    43:58 Vladimir A. Tkačjov - 1:3
     
    43:58
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hostující tým jde do trháku. V přečíslení dva na jednoho vybídl Kajumov přihrávkou ke skórování VLADIMIRA A. TKAČJOVA, který si puk nijak nezpracovával, rychle vystřelil do volné části branky a Säteri se už nestačil přesunout.
    Asistence: Artur Kajumov.
    34:17 Pavel KRASKOVSKIJ - 1:2
     
    34:17
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl jde poprvé v zápase do vedneí. Lander dostal přihrávku za branku, rychle adresoval kotouč před Säteriho, kam najel nepohlídaný PAVEL KRASKOVSKIJ, jenž rychlou střelou překonal domácího gólmana.
    Asistence: Anton Lander a Rušan Rafikov.
    16:59 Pavel KRASKOVSKIJ - 1:1
     
    16:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí nedokázali vyhodit puk do bezpečí, k tomu se dostal PAVEL KRASKOVSKIJ a z pravého kruhu prostřelil Säteriho rychlou střelou zápěstím na vzdálenější tyč.
    Bez asistence.
    08:13 Juuso PUUSTINEN - 1:0
     
    08:13
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Nahození Jokipakky od levého mantinelu tečoval před brankou JUUSO PUUSTINEN a kotouč skončil za gólmanovými zády, ten už nestihl včas reagovat.
    Asistence: Jyrki Jokipakka a Mikael Ruohomaa.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 9. Puustinen (Jokipakka, Ruohomaa), 51. Romancev (Puustinen, Jokipakka), 53. O. Li (Chochlov) – 17. Kraskovskij, 35. Kraskovskij (Lander, Rafikov), 44. Tkačjov (Kajumov), 62. Korškov


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (A. Achmetov) – Jermakov, Jokipakka, K. Alexejev, Chochlov, J. Chabarov (A), Timašov, Ilja Morozov – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Romancev, V. Komarov, O. Li – Česalin (C), Sajustov (A), Jormakka – Dubakin, Torčeňuk, Šaškov – Ovčinnikov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – A. Marčenko, Rafikov, M. Osipov, Barancev, Malyšev, Misjul, Savčenko, Čerepanov (A) – J. Averin (C), Tkačjov, Kajumov – Kraskovskij (A), Lander, Korškov – Kovalenko, Alexejev, Kudrjavcev – Iljenko, Ivanov, Berjozkin.

    Rozhodčí: Bondar, Ovčinnikov – Sysuev, Parikov

    Diváci: 2160
    bahis siteleri