Novosibirsk – Jaroslavl 3:4 (po pr.) | Barys – Viťaz 3:2 (1:0 po s.n.) | Čerepovec – Omsk 2:1 (2:1 po s.n.)
Kazaň – Jekatěrinburg 2:0 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 06.12.2020, 15:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:04
    Přesně po šesti minutách je hra přerušena, jelikož se Michail Fisenko provinil držením. Zřejmě poslední šance pro hosty na zdramatizování zápasu.
    45:20 Faulovaný Chripunov srazil sudího
     
    45:20
    Michail Gluchov naprosto jasně podrazil Stěpana Chripunova, který v pádu narazil do hlavního sudího a oba si ustlali na ledě. Nepříjemnost pro domácí, znamenající dvouminutové oslabení.
     
    35:18
    Pavel Kulikov to za brankou domácích přehnal s napadáním, nechal v souboji s protihráčem nohu a jde na dvě minuty ven.
     
    19:14
    Alexej Makejev asi trošku neustál, že do něj Albert Jarullin lehce sekl a následně se před něj i dostal. Forvard Avtomobilistu mu oplatil stejnou mincí a tento faul už sudí viděl.
     
    17:13
    Ačkoliv se domácí hodně zlobí, tak jde Kristian Chenkel na dvě minuty ven právě za krosček. A myslím si, že naprosto zaslouženě. Hosty čeká 80 sekund dlouhá přesilovka pět na tři.
     
    16:33
    Přesilovou hru si po podrážení Alberta Jarullina poprvé vyzkouší také Jekatěrinburg.
     
    03:54
    Na trestné si nyní Vasilevskij bude moct popovídat s novým mužem týmu Korbinianem Holzerem, jenž jde ven na 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy nebo krku.
     
    01:29
    Alexej Vasilevskij se nyní na kluziště chvíli nepodívá. Dostává totiž poměrně neobvyklý dvouminutový trest za naražení zezadu a k tomu ještě desítku osobního trestu navrch.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 49. Galijev (Ljamkin), 52. S. Da Costa (Ljamkin)


    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Wikstrand, Jarullin (A), Rukavišnikov, Ljamkin, Pedan, Chenkel, Lučevnikov – Dawes, V. Tichonov, S. Da Costa – Jemec, Galijev, Burmistrov – Voronkov, M. Gluchov (A), Lukojanov (C) – Fisenko, K. Petrov, Cormier – Dyňak.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Holzer, Ch. Genoway, Mamkin, Arzamascev, D. Zajcev – Dacjuk (C), Golyšev, Makejev – Macek, Holland (A), Obidin – Bělousov, P. Kulikov, Bočarov – Chripunov, Litovčenko, Ovčinnikov – Protapovič.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Eduard Odins – Maxim Bersenjov, Jevgenij Judin
    bahis siteleri