Nitra – Banská Bystrica 2:1 (po pr.) | Trenčín – Michalovce 1:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 5:4 (kon.)
Zvolen – Miskolc 5:4 (kon.) | Košice – Detva 0:3 (kon.)
konec
HK Poprad
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 11.12.2020, 18:00 • Zimný štadión Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zaujímavá dráma sa nám črtá v záverečných minútach zápasu, pretože hostia dávajú štvrtý gól! Po prihrávke Mateja Baču sa presadil LUKÁŠ HAMRÁČEK! Asistencie: Matej Bača, Andrej Lišiak.
     
    52:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci ale neskladajú úplne zbrane, pretože po prihrávke spoza bránky sa ku strele z prvej dostal WILLIAM PORTOKALIS a pridáva svoj druhý gól v dnešnom zápase! Asistencie: Allan McShane.
     
    51:37
    Poprad dal gól!
    Parádnu prihrávku z ľavej strany dostal pred Kaarlehta JANNE TAVI a bez problémov pridáva piaty gól svojho tímu! Asistencie: Marek Zagrapan, James Livingston.
     
    34:25
    Poprad dal gól!
    Tak toto je doslova ľadová sprcha pre hostí. Obrana Liptákov nechala domácim priveľa priestoru v útočnom pásme, Haščák našiel ideálne DÁVIDA SKOKANA a je to 4:2! Asistencie: Marcel Haščák, Patrik Svitana.
     
    33:44
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa znovu dostávajú do vedenia, pretože od modrej čiary sa do puku oprel LUKÁŠ HANDLOVSKÝ a jeho jedovka končí v sieti hosťujúceho brankára! Michael Vandas, Daniel Brejčák.
     
    26:39
    Poprad dal gól!
    Domáci sa však napokon tesne po skončení presilovej hry dočkali vyrovnania, pretože strelu Dalhuisena tečoval za chrbát Kaarlehto LUKÁŠ HANDLOVSKÝ. Asistencie: Mike Dalhuisen, Marek Zagrapan.
     
    23:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zaúradovala kanadská légia v drese hostí, ideálnu prihrávku pred Vošvrdu dostal TYLER TULLIO a strelou pomedzi betóny dostáva svoj tím do vedenia! Asistencia: William Portokalis.
     
    13:24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Chyba v rozohrávke Popradu, k puku sa dostal WILLIAM PORTOKALIS, ktorý v nájazde aj s kúskom šťastia prekonal Tomáša Vošvrdu! Bez asistencií.
     
    00:54
    Poprad dal gól!
    MIKE DALHUISEN mal v obrane Liptákov úplne otvorený priestor, pohodlne sa dostal pred Kaarlehta a bez problémov otvoril skóre zápasu! Asistencie: Michael Vandas, Miroslav Preisinger.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 1. Dalhuisen (Vandas, Preisinger), 27. Handlovský (Dalhuisen, Zagrapan), 34. Handlovský (Vandas, Brejčák), 35. Skokan (Haščák, Svitana), 52. Tavi (Zagrapan, Livingston) – 14. Portokalis, 24. Tullio (Portokalis), 53. Portokalis (McShane), 54. Hamráček (Bača, Lištiak)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Ulrych, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Repe, Hudec, Kramár, Hajnik – Svitana P., Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Paločko Matúš, Bjalončík, Paločko Matej
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kaarlehto (Krasanovský) – Pavúk, Kurali, Valtola, Petran, Mezovský, Jesus, Bača, Rusina – Štrauch, Oško, Huna Rud. – Hamráček, Lištiak, Surový – Portokalis, McShane, Tullio – Haluška, Uhrík, Kalousek

    Rozhodčí: Štefik, Korba – Kacej, Gegáň
    bahis siteleri