Mladá Boleslav – Ostrava 1:3 (kon.) | Karviná – Jablonec 2:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Příbram 2:1 (kon.)
Olomouc – Č. Budějovice 1:1 (kon.) | Plzeň – Teplice 7:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:3 (0:2)
FC Baník Ostrava
Úterý 15.12.2020, 14:00 • Lokotrans Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Hezké úterní odpoledne přeji všem fotbalovým fanynkám a fanouškům! FORTUNA:LIGA před Vánoci nasadila kvapíkové tempo a před Štědrým dnem odehrají týmy ještě čtyři zápasy. Dnes je na programu hned pět utkání dvanáctého kola, v jehož rámci na sebe narazí také Mladá Boleslav a Baník Ostrava. Úvodní výkop je naplánován na 14:00.
     
    FK Mladá Boleslav

    Mladá Boleslav se od začátku letošního ročníku topí v herní i výsledkové krizi a ani zdaleka nepřipomíná tým, který ještě loni na podzim bavil pohlednou ofenzivní hrou. Po jedenácti kolech patří Středočechům až patnácté místo a mimo sestupové pozice se nachází jen díky lepšímu skóre. Mizérie týmu z města automobilů se v plné parádě projevila v minulých týdnech, kdy se modro-bílí utkali hned se třemi soupeři ze spodku tabulky. Nejprve zajížděli na hřiště tehdy poslední Příbrami, která otočila nepříznivé skóre a připsala si první výhru v sezoně. O moc lepší to nebylo ani o týden později, kdy Boleslav nestačila na Teplice. Po tomto utkání byl z pozice hlavního trenéra odvolán Jozef Webera, jehož místo zaujal Karel Jarolím. Zkušený kouč měl na přípravu pouze několik dnů a se svou obnovenou premiérou na lavičce středočeského celku mohl být spokojený jen zčásti, neboť jeho svěřenci remizovali v Opavě 2:2.
     
    FC Baník Ostrava

    Baník si na rozdíl od svého dnešního soupeře nevede vůbec špatně a aktuálně mu patří desátá pozice. Tabulka ale dosti zkresluje, neboť svěřenci kouče Kozla museli hned dva zápasy kvůli koronavirové nákaze odložit. Karanténa však zřejmě neměla na ostravské fotbalisty téměř žádný vliv a po návratu do prvoligového kolotoče vyhráli oba zápasy. Velmi povedené období pak také zažívá útočník Tomáš Zajíc. Ten sice zatím stále nemá úplně jisté místo v základní sestavě, nicméně v posledních několika zápasech šla jeho produktivita hodně nahoru a momentálně má na svém kontě tři přesné zásahy a jednu asistenci k tomu. Minulý týden Slezané v tradiční páteční předehrávce hostili Bohemians a po velmi tuhém boji nakonec brali všechny tři body. Uvidíme, jak se jim povede proti Mladé Boleslavi, kterou v rámci soutěžního zápasu naposledy zdolali před šesti lety.
     
    Poslední vzájemné ligové utkání:

    9.3. 2020 – FC Baník Ostrava – FK Mladá Boleslav 2:3

    Branky: 42. Stronati (pen.), 85. Svozil (Potočný) – 8. Budínský (Zelený), 15. Ladra (Zelený), 88. Jiří Klíma

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Fillo (35. Procházka), Svozil, Stronati, Fleišman (C) – Jirásek, R. Hrubý (82. Reiter) – Potočný, Kuzmanović, de Azevedo (66. D. Buchta) – Smola.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Tatajev, Pudil, Zelený – Hubínek (C), Janošek – Douděra (78. Fulnek), Budínský, Ladra (83. Mazuch) – Jiří Klíma.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Mikulec – Jakub Klíma, Tatajev, Křapka – Zahustel, Janošek, Kulhánek, Mazáň – Budínský (C) – Fulnek, Jiří Klíma.
    Náhradníci: Markovič – Douděra, Túlio, Graiciar, P. Mareš, D. Ikaunieks, D. Šimek.

    FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman – de Azevedo, Jánoš, Daniel Tetour, Kaloč, Potočný – Zajíc.
    Náhradníci: Budinský – D. Buchta, Holzer, Kuzmanović, Mena, J. Pokorný, O. Šašinka.

    Rozhodčí: Petr Hocek – Vít Melichar, Michal Novák.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zazněl úvodní hvizd, zápas může začít! Výkopu se ujali fotbalisté Mladé Boleslavi, kteří dnes nastupují v bílých dresech. Jejich soupeř pak zvolil modrou sadu.
     
    2
    Zahustel dobře prodloužil nákop Křapky za sebe, nicméně před sbíhajícím Jiřím Klímou stačil zasáhnout Fleišman.
     
    3
    Také Stronati to zkusil vzduchem, ovšem jeho dlouhý pas dolétl až k brankáři Mikulcovi.
     
    4
    Mazáň si teď příliš neporozuměl s Fulnekem a po jejich neshodě budou hosté vhazovat.
     
    5
    Další přihrávku Stronatiho sklepl Tetour pro Potočného a ten z prvního doteku centroval míč do vápna. Blízko něj se ale nacházel Křapka, od kterého se balon odrazil do zámezí.
     
    6
    Baník vstoupil do utkání o poznání lépe a vše podstatné se momentálně odehrává na polovině Středočechů.
     
    7
    Fillo lehkým obloučkem vyslal dopředu de Azeveda a ten chtěl patičkou uvolnit Zajíce. Jeho záměr však přečetl Tatajev, jenž nahrávku brazilského křídelníka vystihl.
     
    8
    Janošek přišel o míč ve středu hřiště a následně musel poslat k zemi Kaloč, který by jinak postupoval do otevřené obrany domácích.
     
    9
    Patrizio Stronati napřáhl k ráně z úctyhodné vzdálenosti a jen bránu Mikulce jen o kousek přestřelil. Pokud by balon zamířil mezi tři tyče, boleslavský brankář by byl zřejmě bez šance.
    9. Stronati natáhl k parádní dalekonosné ráně!
     
    10
    Tetour si seběhl k pravé lajně, odkud hledal v šestnáctce číhajícího Zajíce. Ten ale na jeho nabídku nedoskočil a míč pak zamířil do zámezí.
     
    11
    Útočník Baníku se pak vydal napadat rozehrávku svého soupeře a v souboji s Jakubem Klímou to přehnal s agresivitou. Boleslav tak bude moct v klidu rozehrávat.
     
    12
    Potočný sice přišel o balon, nicméně poté o něj hned zabojoval a nakonec donutil Zahustela k nepřesné přihrávce, která skončila u Kaloče.
     
    13
    Jánoš přenesl hru na Filla a ten pak nabízel míč do vápna, kde ovšem úřadoval pozorně bránící Tatajev.
     
    14
    Po nepřesnosti Jánoše mohli jít domácí do rychlého brejku, avšak špatně rozehrál také Kulhánek, a balon se tak vrátil k hostům.
     
    14
    To byla dobrá šance Boleslavi! Po centru zleva pálil z voleje Fulnek a Laštůvka jeho pokus vyrazil jen před sebe. K dorážce se snažil dostat Jiří Klíma, nicméně Svozil stačil zasáhnout jako první.
     
    15
    U postranní čáry de Azevedo fauloval Mazáně a hlavní sudí mu dal jasně najevo, že příště bude podobný zákrok trestat žlutou kartou.
     
    16
    Hra se v posledních minutách vyrovnala a dopředu hrají i domácí. Doufejme, že se brzy dočkáme úvodní branky.
     
    17
    Nedovolený zákrok byl nyní odpískán také Boleslavi, ve středu hřiště totiž Janošek podrazil Tetoura.
     
    18
    Baník měl k dispozici první rohový kop. Jánošův centr si hledal vytáhlý Stronati, před nímž ale balon odhlavičkoval Křapka.
     
    19
    Aktivní Fillo se opět protáhl po křídle a poté, co byl jeho následný pas zblokován, bude následovat další roh.
     
    20
    Tentokráte se rozehrávky chopil Fleišman a míč se ve vápně několikrát nebezpečně odrazil. Nakonec se ho zmocnil Jiří Kíma, který celou situaci vyřešil rezolutním odkopem.
     
    21
    Fulnek dobře odcentroval z levého křídla, avšak v pokutovém území se nikdo v bílém nenacházel, a Svozil měl tak velmi snadnou práci.
     
    22
    Zahustel nestačil na Potočného a ten svým centrem našel Zajíce. Jeho hlavičku ale zblokoval Křapka a pro balon si pak došel Mikulec.
     
    23
    A znovu musel být domácí brankář v pozoru. Tentokráte ke střele natáhl de Azevedo a po zásahu Mikulce uvidíme roh.
    23. Azevedo si zasekl na střelu, ránu Mikulec kryl
     
    24
    Po neměla Ostrava ke gólu daleko! Z dobré pozice zakončoval Tetour a jeho pokus se jen o kousek nevešel mezi tři tyče.
     
    25
    Tetour prostrčil balon na Filla a ten šel ze strany sám na bránu. Jeho akce však byla zmařena kvůli signalizovanému ofsajdu.
     
    26
    Trmu vrmu ve středu hřiště ukončil až Janošek, který nechtěl riskovat další ztrátu, a proto nahrál dozadu na Jakuba Klímu.
     
    27
    Baník svého soupeře zatím přehrává a prezentuje se daleko lepší hrou. Povede jejich převaha ke gólu?
     
    28
    Po dalším rohu nastaly v šestnáctce domácích nemalé zmatky a obránci Boleslavi zblokovali několik střel. Nakonec je osvobodil Křapka, jehož odkop skončil až u Laštůvky.
     
    29
    Zahustel ve středu hřiště zbytečně fauloval Jánoše. Ten pak rychle rozehrál a rozjel akci Potočného, která se ale nakonec s úspěchem nepotkala.
     
    30
    Jiří Klíma si udělal prostor tělem a pak mohl jít dopředu, jenže balon si příliš předkopl a poté mu ho odebral Svozil.
     
    30
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté se po půl hodině hry dostávají do zaslouženého vedení! Obrana Boleslavi dala až příliš prostoru DYJANU CARLOSOVI DE AZEVEDOVI, který si navedl míč do středu hřiště a přesnou ranou překonal marně se natahujícího Mikulce.
    30. Dyjan Carlos de Azevedo - 0:1
     
    32
    Modří šli do další akce po levé straně, avšak Jakub Klíma si náběh Potočného pohlídal a odhlavičkoval balon ke Kulhánkovi.
     
    33
    Potočný povalil k zemi Tatajeva a ten se po něm následně ohnal. Arbitr Hocek celou situaci vyřešil důraznou domluvou.
     
    34
    Jakub Klíma dobře odcentroval a málem našel svého jmenovce Jiřího, kterému chyběl jen kousek k tomu aby na míč doskočil.
     
    35
    Dalšího útočného faulu se dopustil Potočný, jenž by si už měl začít dávat pozor. Příště už to totiž mohlo znamenat žlutou kartu.
     
    36
    Jiří Klíma se srazil se Svozilem a oba borci zůstal na chvilku ležet na trávníku. Nakonec se ale zvedli a zdá se, že budou v pořádku.
     
    37
    Fillo si došel pro faul a vybojoval pro ostravský tým standardní situaci z poměrně zajímavé pozice.
     
    38
    Ten se ale hostům nevydařil podle představ a Boleslav šla do brejku. Příkladný návrat však předvedl de Azevedo, jenž zastavil Zahustela čistým skluzem.
     
    39
    Janošek si srovnal balon a poté to zkusil pravačkou. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, ovšem cestu do brány si nenašel.
     
    40
    Domácí chvíli dobře kombinovali na pravé straně, avšak Zahustel pak lehce zaváhal a o míč ho připravil Fleišman.
     
    41
    Baník právě vstřelil branku!
    Boleslav opět přišla na útočné polovině o míč a hosté se pak dostali do rychlého brejku, který přetavili ve druhý gól. Potočný krásnou přihrávkou uvolnil Filla a ten našel na zadní tyči de Azeveda. Brazilský fotbalista se neukvapil a hlavou vrátil balon před bránu na DANIELA TETOURA, který si připsal velmi snadnou branku.
    41. Daniel TETOUR - 0:2
     
    43
    Za nákopem Janoška se hnal Fulnek, ovšem cestu mu zakřižoval Stronati, jenž nechal balon doběhnout do autu.
     
    44
    Jiří Klíma to zkusil individuálně po levém křídle, nicméně po pár metrech mu stopku vystavil důrazný Fillo.
     
    45
    Zatím nepovedený zápas hraje Ondřej Zahustel, který se dopouští spousty nepřesností v kombinaci a proti Fleišmanovi se zkrátka nemůže prosadit.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi první poločas a Baník zcela zaslouženě vede 2:0. Hosté se hned od začátku prezentovali aktivní hrou a svého soupeře k ničemu nepustili. Na úvodní branku jsme čekali do třicáté minuty, kdy se střelou zpoza vápna prosadil de Azevedo. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat a čtyři minuty před odchodem do kabin se trefil Tetour, jenž stál na konci pohledné akce Baníku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jiří Kulhánek, přichází Marco Túlio.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jakub Fulnek, přichází Martin Graiciar.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Ondřej Zahustel, přichází David Douděra.
     
    47
    Douděra se hned snažil přejít přes Fleišmana, ovšem ten si dal pozor a nepustil svého soupeře dál.
     
    47
    Žlutou kartu dostává Marco Túlio (FK Mladá Boleslav).
     
    49
    Po zákroku Túlia zůstává na zemi ležet Svozil a hlavní sudí přivolal na hrací plochu lékaře hostujícího celku.
     
    50
    Stoper Baníku se po krátkém ošetření zvedl, a přestože je stále trochu otřesen, tak se zdá, že bude moct pokračovat.
     
    51
    Po pravé straně šel dopředu de Azevedo, jehož centr na Zajíce ale stačil zblokovat vracející se Křapka.
     
    51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se krátce po začátku druhého poločasu dostávají na dostřel! Do vápna Baníku přilétl dobrý centr z levé strany a do míče se hlavou opřel JIŘÍ KLÍMA, jehož zakončení nedokázal Laštůvka vytěsnit mimo tři tyče.
    51. Jiří KLÍMA - 1:2
     
    53
    Budínský zhruba třicet metrů od brány fauloval de Azeveda a uvidíme volný přímý kop Ostravy.
     
    54
    Ten sice nic nepřinesl, nicméně po zásahu jednoho z obránců domácího celku bude ještě následovat roh.
     
    55
    Po rozehrávce na krátkou vzdálenost Baník kombinoval kolem vápna Boleslavi, nicméně defenziva Středočechů si poradila se všemi následnými centry.
     
    56
    Graiciar si píchl balon okolo de Azeveda a ten ho pak zezadu podkopl. Za tento zákrok se určitě dala udělit žlutá karta.
     
    57
    Svěřenci trenéra Kozla rychle přenesli hru doleva, kde měl hodně prostoru Potočný. Ten šel do souboje jeden na jednoho proti Jakubu Klímovi, který mu míč dokázal vypíchnout.
    Azevedův centr propadl k Zajícovi, ten nedopravil míč do sítě
     
    58
    Mazáň poslal do šestnáctky další kvalitní centr, nicméně před Jiřím Klímou tentokráte zasáhl Stronati.
     
    59
    Fleišman podskočil nabídku Filla a balon se pak od dobíhajícího Potočného odrazil do zámezí, Mikulec tak bude odkopávat od své svatyně.
     
    60
    Podobnou akci předvedli hosté i o chvilku později. Jediným rozdílem bylo, že balon odklidil do bezpečí Tatajev.
     
    61
    Jiří Klíma dotíral na Svozila a ten měl plné ruce práce s tím, aby ho nepustil do šance. Nakonec ale vše zvládl a hlavou nahrál Stronatimu.
     
    62
    Výborně to udělal Tatajev, jenž zkřížil cestu Kaločovi, ukopl mu balon a poté si ještě došel pro faul.
     
    63
    Janošek si všiml rozběhnutého Jiřího Klímy a hned mu také adresoval svůj pas, který však s vypětím všech sil zastavil Stronati.
     
    64
    Túlio se zbavil Jánoše a pak to zkusil z velké dálky. Jeho pumelice ale vylétla nad bránu a Laštůvka mohl zůstat v klidu.
    64. Túliova rána zamířila o pár metrů nad břevno
     
    65
    Janošek se nyní hodně unáhlil a místo přesné přihrávky doslova odevzdal míč Fleišmanovi.
     
    66
    Za obranu Boleslavi si zabíhal Zajíc a nebýt zásahu Tatajeva, hostující forvard by šel sám na bránu.
     
    67
    Baník se nyní po delší době usadil na útočné polovině, kde se snaží co nejvíce držet balon na svých kopačkách. A nutno říct, že se mu to zatím daří.
     
    67
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Dominik Janošek, přichází Davis Ikaunieks.
     
    68
    Slezané se propracovali až k rohovému kopu, ovšem špatný centr Jánoše odhlavičkoval do bezpečí na přední tyči stojící Budínský.
     
    69
    Křapka si rukou přidržel Zajíce a byl mu odpískán nedovolený zákrok. Hosté už s rozehrávkou nijak zvlášť nespěchají.
     
    70
    Potočný čistě obral o míč Mazáně a poté si vykoledoval faul na Graiciarovi. Bude z toho další standardka Ostravy,
     
    71
    Střílený centr de Azeveda si ve vápně našel Potočný, jehož zakončení z krkolomné pozice však nebylo přesné.
     
    72
    Hosté se v posledních minutách zatáhli a spíše čekají, co jejich soupeř vymyslí. Uvidíme, zda bude tato taktika slavit úspěch.
     
    73
    Graiciar si dal balon daleko od nohy a při snaze dostat ho opět pod kontrolu poslal k zemi Filla. Hlavní sudí odpískal domácímu hráči další faul.
     
    74
    Vysoký centr Kaloče vypadl Mikulcovi z rukavic a de Azevedo se hned snažil dorážet. Brankář Boleslavi byl však velmi rychle na zemi a napodruhé už míč ukryl.
     
    74
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Tomáš Zajíc, přichází Daniel Holzer.
     
    75
    Budínský uvolni Douděru a ten nebezpečně pálil z pravé strany pokutového území. Laštůvka byl ale pozorný a připsal si dobrý zákrok.
     
    76
    Mazáňův centr propadl k Ikaunieksovi a ten pálil z otočky. Střela byla však nepřesná a balon vyletěl nad bránu.
     
    77
    Tetour vyslal dopředu de Azeveda, jenž před vápnem nabil Kaločovi. Středopolař Baníku střílel z první, ovšem nasměroval míč přímo do rukavic Mikulce.
    77. Kaloč z druhé vlny pálil doprostřed
     
    78
    Ze strany postupoval do šestnáctky Tetour, kterému se nabízel Potočný. Střelec druhé branky Ostravy ale místo toho zvolil střelu a trefil před sebou stojící Křapku.
     
    79
    Dobře to nyní udělal Budínský, jenž podržel balon ve středu pole a pak roztáhl hru na Křapku.
     
    80
    Modří se snaží hodně zkracovat hřiště a zatím se jim to daří. Boleslav se teď nemůže dostat přes obranný val svého soupeře.
     
    81
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Daniel Tetour, přichází Nemanja Kuzmanović.
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Dyjan Carlos de Azevedo, přichází David Buchta.
     
    82
    Do konce utkání zbývá zhruba deset minut a domácí jsou stále o gól pozadu. Dokáží v závěru vyrovnat?
     
    83
    Mazáň si chtěl rychle narazit s Túliem, ovšem zpětný pas domácího fotbalisty vystihl Buchta.
     
    84
    Buchta si tentokráte nepočínal úplně nejlépe a kvůli své nešikovnosti fauloval Mazáně.
     
    85
    Rozehrávky volného přímého kopu se ujal Budínský, avšak jeho nízkou nabídku odhlavičkoval hned první bránící hráč.
     
    86
    Kuzmanović se snažil protáhnout kolem Jakuba Klímy, nicméně domácí obránce nakonec vyšel z tohoto souboje lépe.
     
    87
    Vstupuje do závěrečné fáze hry. Pokud chtějí domácí získat nějaké body, tak už musí vrhnout všechny své síly do útoku.
     
    88
    Douděra pláchl Fleišmanovi a poté našel sbíhajícího Ikauniekse, jenž ale Laštůvkovu bránu o pořádný kus překopl.
     
    89
    Budínský našel od rohového praporku Tatajeva a s jeho hlavičkou měl Laštůvka plné ruce práce. Celé situaci ovšem předcházel faul Křapky na Svozila, což arbitrovi Hockovi neuniklo.
    89. Hlavičku Tatajeva Laštůvka vytěsnil, ale už se pískal faul
     
    90
    Centr z levé strany si našel Jiří Klíma s sklepl ho pro Douděru, který však nedokázal nasměrovat skákavý balon mezi tři tyče.
    90. Douděra v závěru málem srovnal! Ale volej poslal nad bránu
     
    90
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Roman Potočný, přichází Ondřej Šašinka.
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Daniel Holzer, přichází Jakub Pokorný.
     
    90+1
    Nad rámec řádné hrací doby byly nastaveny dvě minuty.
     
    90+2
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník přidává třetí gól a zdá se, že je rozhodnuto! Boleslav otevřela hru a po ztrátě Budínského šel rychle dopředu DAVID BUCHTA. Ten si navedl balon do vápna a přesnou ranou na vzdálenější tyč nedal Mikulcovi šanci zasáhnout.
    90+2. David BUCHTA - 1:3
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno a Baník nakonec dotáhl toto utkání do zdárného konce. Do druhého poločasu vystoupili lépe domácí, kteří v 51. minutě zásluhou Jiřího Klímy snížili na rozdíl jediné branky. Ve zbytku zápasu se Boleslav snažila srovnat, nicméně obrana hostujícího celku podala spolehlivý výkon a těsné vedení uhlídala. V nastavení navíc modří přidali pojistku, o gól na 3:1 se postaral střídající Buchta.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 6:3. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:13.
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů zase někdy na počtenou. (15:58:38)

    Jáchym Tůma

    Branky: 51. Jiří Klíma (Mazáň) – 30. de Azevedo (Daniel Tetour), 41. Daniel Tetour (de Azevedo), 90+2. D. Buchta

    Karty:   47. Túlio (MBL)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 6:3. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:13.
    FK Mladá Boleslav: Mikulec – Jakub Klíma, Tatajev, Křapka – Zahustel (46. Douděra), Janošek (67. D. Ikaunieks), Kulhánek (46. Túlio), Mazáň – Budínský (C) – Fulnek (46. Graiciar), Jiří Klíma.
    Náhradníci: Markovič – Douděra, Túlio, Graiciar, P. Mareš, D. Ikaunieks, D. Šimek.

    FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman – de Azevedo (81. D. Buchta), Jánoš, Daniel Tetour (81. Kuzmanović), Kaloč, Potočný (90. O. Šašinka) – Zajíc (74. Holzer, 90. J. Pokorný).
    Náhradníci: Budinský – D. Buchta, Holzer, Kuzmanović, Mena, J. Pokorný, O. Šašinka.

    Rozhodčí: Petr Hocek – Vít Melichar, Michal Novák
    bahis siteleri