Švýcarsko – Rakousko 3:2 (kon.) | USA – Finsko 3:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Rakousko
Středa 23.12.2020, 00:00 • Rogers Place, Edmonton • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Švýcarsko se tedy na začátek velkého turnaje naladilo lépe, Rakousko však rozhodně může být se svým výkonem také spokojeno. Máme se tedy na co těšit, takže u samotného mistrovství na počtenou! (02:38:37)
     
    Statistiky
    Střely na branku: 23 – 17
    Trestné minuty: 16 – 18
    Využití: 1/4 – 0/8
     
    Švýcarsko nakonec potvrdilo roli favorita, i když se o výhru muselo dlouho strachovat. Švýcaři otevřeli skóre utkání už v prvním dějství, kdy se oba celky rozehrávaly. Po první přestávce byli naopak aktivnější Rakušané, kteří se dočkali zaslouženého srovnání, ale jejich soupeř jim následně uštědřil silný úder, jelikož o dvě minuty později už zase šel do vedení. Když se pak Švýcarsko ve třetím dějství prosadilo potřetí, vypadalo to na hotový zápas, ale Rakousko se v žádném případě nehodlalo vzdát, rychle snížilo a ještě usilovalo o vyrovnání, ale k tomu jim nepomohla ani hra s šesti bruslaři v poli. Naši jižní sousedé ale v dnešním duelu určitě ukázali svou sílu, určitě mohou pomýšlet na postup na vyřazovací části, i když jsou outsiderem skupiny B.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Rakousko už hraje bez brankáře, nakonec od modré čáry vypálil Pfeffer, ale Patenaude neměl zakrytý výhled, takže v pohodě zasáhl.
     
    59:04
    Rakušané se nemohou usadit v útočném pásmu, stále jim navíc dochází cenné sekundy. Na vyrovnání už mají jen necelou minutu.
     
    58:23
    Švýcarsko začíná své nejtěžší oslabení v zápase na výbornou, protože rovnou posílá puk k Wraneschitzovi, který následně rychle rozehrává.
     
    58:07
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Noah Delémont – 2 min., krosček).
     
    58:03
    Patenaude zamířil proti nahozenému puku až mimo své brankoviště, což se mu vyplatilo, protože se díky tomu Rakušané nedostali k puku.
     
    57:29
    Harnisch svým průnikem alespoň uvolnil Lindnera dojíždějícího z druhé vlny, který okamžitě pálil, ale jeho pokus byl zablokován.
     
    56:45
    Dähler se pěkně prokličkoval skrz dva protihráče, následně mu to sice podklouzlo, ale i přesto přihrával před bránu, kde však nenašel správného adresáta.
     
    56:10
    Wraneschitz i přes aktivnější hru svých spoluhráčů musí pořád držet pozornost, protože ho protihráči nyní prozkoušeli, i když to nebylo nic složitého.
     
    55:30
    Naši jižní sousedé pořád cítí šanci na vyrovnání, nahození ale bylo hodně nepřesné, čehož Švýcaři využívají a okamžitě startují protiútok.
    54:28 Leon WALLNER - 3:2
     
    54:28
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, závěr může být ještě hodně zajímavý, protože i Rakušané bleskově odpovídají na branku soupeře! Po nahození Lukase Necesaneho si našel odražený puk Mathias Böhm, který vytáhl opravdu dost nečekanou přihrávku mezi nohama, o čemž ale měl dobrý přehled LEON WALLNER, který následně překonal Patenaudeho střelou nad lapačku. Asistence: Mathias Böhm, Lukas Necesany.
    53:36 Lionel MARCHAND - 3:1
     
    53:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři si svou třetí brankou dodávají potřebný klid do závěrečných minut! Po šťastném přechodu se do konce opřel Guggenheim, jehož pokus skončil přímo na holi Schläpfera, který se šťěstím poslal kotouč před odkrytou bránu, kde se pohyboval LIONEL MARCHAND, který samozřejmě takovou příležitostí nepohrdl. Asistence: Elvis Schläpfer, Bastian Guggenheim.
     
    53:07
    Po zákroku švýcarského brankáře vracel puk Harnisch na modrou čáru, jeho záměr ale dobře přečetl jeden z protihráčů, který kus gumy srazil do středního pásma.
     
    52:23
    Tschofen si vůbec nerozuměl se svým spoluhráčem, jeho přihrávka do jízdy tak byla docela tragická, díky čemuž se Švýcarsko zase mohlo v klidu osvobodit.
     
    51:58
    Wallner ihned po vhazování nabral závratnou rychlost, díky čemuž se dostal až do střelecké pozice, ale Patenaudovi moc problémů nenadělal.
     
    51:47
    Derungs se dobře uvolnil v levém kruhu, odkud po přihrávce z rohu kluziště pálil příklepem, ale mířil přímo do středu brány, kde byl připravený Wraneschitz!
     
    51:08
    Švýcarsko už začíná hrát na čas, protože ho od vítězství už nedělí tolik času. Většinu kotoučů tak co nejrychleji dostává ze svého pásma.
     
    50:39
    Při rozehrávce trochu zaváhal Wraneschitz, který dostal svého spoluhráče do nepříjemné situace, který to jen tak tak zvládl.
     
    49:58
    Švýcary povedené akce jejich kapitána povzbudilo, aktivně se tak vrhli do napadání, ale ke kusu gumy se nedostali.
     
    49:11
    Knak dokonale ukázal své dovednosti, nejprve se pomocí dobrého nahození dostal skrz dva protihráče, následně pěknou stahovačkou doslova poslal na párek i třetího Rakušana, ale místo zakončení volil přihrávku na Bottiniho, který to ale moc nečekal a nestačil tak zakončit!
     
    48:40
    Švýcarsko přežilo i další oslabení, následně má ale problémy s rozehrávkou, takže o kotouč musí bojovat u mantinelu.
     
    47:58
    Krainz v rámci souboje s protihráčem usiloval o zakončení, ale nakonec mu jen vystřelil hokejku z rukavic, jelikož to bylo nechtěné, tak se faul nepíská.
     
    47:18
    Harnisch zpoza branky servíroval kotouč do mezikruží, ale tento prostor mělo Švýcarsko velmi dobře pohlídaný, takže žádné zakončení přijít nemohlo.
     
    46:55
    Tentokrát Rakousku usazení v útočném pásmu docela trvalo, nakonec se to ale povedlo a může tak přijít další silný nápor.
     
    46:11
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Keanu Derungs – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:27
    Tschofen mohl rozjet protiakci, docela pomalou přihrávku ale nezkrotil, takže se vepředu mohou usadit Švýcaři.
     
    45:08
    Švýcaři se snaží těsné vedení za každou cenu udržet, v posledních minutách jsou totiž pod velkým tlakem, který už několikrát málem vyústil ve druhý rakouský gól.
     
    44:35
    Necesany obkroužil klec soupeře, ale k ničemu mu to nebylo, protože se nijak neuvolnil, takže nakonec jen musel předat kotouč nejbližšímu spoluhráči.
     
    43:33
    Rakousko tedy ani tentokrát neskórovalo v dvojnásobné převaze, pořád ale pokračuje v přesilovce, avšak ani další střela nebyla gólová.
     
    42:49
    Kasper pálil do odkryté klece, avšak trefil se jen do Patenaudeho, který chytře zaujmul co nejvíce prostoru a nakonec tak zasáhl!
     
    42:28
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Noah Delémont – 2 min., podrážení).
     
    42:27
    Peeters měl na hokejce vyrovnání, protože se mu příhodně odrazil kotouč do jízdy, díky čemuž už si málem objel brankáře, ale na poslední chvíli byl faulován, takže nemohl zakončit!
     
    41:55
    Švýcarsko bez problémů zvládá i další oslabení, zatím tedy na svou nedisciplinovanost nějak výrazněji nedoplácí.
     
    41:14
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Attilio Biasca – 2 min., držení).
     
    40:56
    Na druhé straně byli o něco nebezpečnější Švýcaři, Meier dokonce dostával přihrávku před odkrytou klec, ale skákající puk si nezpracoval.
     
    40:14
    První útok poslední třetiny podnikali Rakušané, kteří vymysleli nahození před bránu, kterou Patenaude v klidu odvrátil do rohu kluziště.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhém dějství už se hrál mnohem pohlednější hokej než v tom prvním, protože se oba celky aspoň trochu rozehrály. Branka však vzhledem k dobře chytajícím brankářům dlouho nemohla přijít, nakonec se jí ale dočkali Rakušané, kteří tak srovnali, ale ne na dlouho. Švýcarsko totiž následně využilo přesilovou hru a překlopilo vedení zpět na svou stranu, takže i do závěrečné části vstupuje za lepší pozice.
     
    Další třetina začne přibližně v 1:57.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Pallierer ještě nebezpečně pálil z pozice mezi kruhy, ale Patenaude o tom měl velmi dobrý přehled, takže vytáhl pohotový reflex.
     
    38:48
    Rakousko se rozhodně nevzdává, při svém náporu se ale tentokrát k zakončení nedostalo a musí se rychle vracet.
    37:25 Inaki BARAGANO - 2:1
     
    37:25
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři konečně využili početní výhodu a okamžitě kazí radost Rakušanů z vyrovnávací branky! Bottini výborně zapracoval za bránou, kde i přes dva protihráče udržel puk pod kontrolou, následně se s ním dostal k tyčce, odkud poslal rychlý pas přes brankoviště, který skončil až u INAKIHO BARAGANA, který kotouč uklidil do odkryté klece. Asistence: Stefano Bottini.
     
    37:05
    Švýcarsko samozřejmě už konečně chce využít přesilovou hru, navíc si chce vrátit těsný náskok. První ránu z dálky však kryje střídající Wraneschitz.
     
    36:36
    Vyloučení v týmu Rakousko (Lukas Necesany – 2 min., hrubost).
    35:04 Mathias BÖHM - 1:1
     
    35:04
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Ještě ve druhém dějství máme srovnáno! Rakušané se dostali do útočného pásma, kde následně vypálil od modré čáry Bernhard Posch, ale jeho tvrdou ránu zblokoval jen jeden ze Švýcarů. Střídající Patenaude však musel na rozkleku, kotouč se navíc odrazil přímo k MATHIASU BÖHMOVI, který bekhendem propálil švýcarského gólmana, který navíc zaujal špatnou pozici. Asistence: Bernhard Posch, Jacob Pfeffer.
     
    34:23
    Hromadný souboj o puk ve středu hrací plochy dopadl lépe pro Rakušany, kteří však následně jenom nepřesně nahazují.
     
    33:05
    Schläpfer měl spoustu prostoru k zakončení, dokonce proti němu nevystoupil ale žádný protihráč, ale stejně se trefil jen do jednoho z obránců.
     
    32:50
    Nyní už se zakázané uvolnění píská, hra se tak po delší době stěhuje před Fattona, který bude muset zpozornět.
     
    32:17
    Allenspach jen tak tak zabránil zakázanému uvolnění, ale jeho sprint byl nakonec k ničemu, protože se soupeř následně stejně osvobodil.
     
    31:40
    Švýcarsko se i v další početní výhodě drží hlavně v útočném pásmu, ale stále velmi složitě hledá cestu k jakémukoliv zakončení.
     
    31:07
    Vyloučení v týmu Rakousko (Lukas Necesany – 2 min., hákování).
     
    30:48
    Rakušané hrají velmi tvrdě, což nyní potvrdil tvrdým zákrokem Hocehgger, který se ale proti pravidlům neprovinil.
     
    30:33
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Thibault Fatton, přichází Noah Patenaude.
     
    30:10
    Rakousko je po delší době pevně u puku a také může v klidu vystřídat. Chvíli tak kus gumy drží za brankou a následně okamžitě hledá cestu dopředu.
     
    29:38
    Švýcarsko pokračuje v náporu i po konci přesilovky, v dobré pozici se tak octil Schläpfer, který však trestuhodně promáchl.
     
    28:49
    Knak operoval u pravé tyče klece soupeře, tam tedy dostal přihrávkou a zadovkou přihrával do předbrankového prostoru, ale tam žádného spoluhráče nenašel.
     
    28:06
    Nakonec přišla rána, která Wraneschitze moc neohrozila, protože skončila přímo na jeho betonu.
     
    27:43
    Rakušané i v oslabení bojují o každý centimetr ledu, v oslabení nechtějí soupeři dovolit zakončení, což se jim zatím daří.
     
    27:19
    Vyloučení v týmu Rakousko (Marco Rossi – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Lukas Necesany.
     
    26:52
    Švýcarsko se při přechodu středního pásma dopustilo ofsajdu, ještě jednou se tak bude vhazovat ve střední třetině.
     
    26:27
    Švýcaři si to zamířili do přečíslení, Schläpfer tak zkoušel uvolnit Hofera před odkrytou klecí, ale trefil ho jen do bruslí, od kterých se kotouč odrazil do rohu kluziště.
     
    25:53
    Lindner nezachytil přihrávku na modré čáře, další rakouská přesilovka tak zůstává nevyužitá.
     
    25:10
    Harnisch šikovně vyvezl kotouč do útočného pásma, následně ho předal spoluhráči, který pálil jen do gólmana, první jmenovaný se pak ještě pokoušel o dorážku, ale také neúspěšně.
     
    24:25
    Švýcarsko i nadále příliš nestíhá, kvůli čemuž si musí pomáhat fauly, poprvé tak půjde do oslabení i ve druhém dějství.
     
    23:55
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Simon Knak – 2 min., sekání).
     
    23:28
    Rakousku přestávka opravdu prospěla, protože jsou po ní jako pokropení živou vodou, do útočného pásma přechází s lehkostí, chybí tomu jen nějaké nebezpečnější zakončení.
     
    22:45
    První švýcarské zakončení ale bylo hodně nebezpečné, na svědomí ho měl Chanton, který nepříjemně prověřil Wraneschitze, který tentokrát uspěl.
     
    22:07
    Rakousko je ve druhé periodě zatím mnohem aktivnější, Švýcarsko se zatím nedostalo ani do útočného pásma.
     
    21:34
    Kasper měl nějaký prostor na levé straně, který samozřejmě využil k zakončení, ale to skončilo přímo v lapačce Fattona.
     
    21:03
    Kasper je první u nahozeného kotouče, následně ho pěknou zadovkou poslal před bránu, ale to nečekal žádný z jeho spoluhráčů.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhého dějství ovládlo Rakousko, které následně míří dopředu pomocí nahození, po kterém pálil Necesany, ale trefil jen prvního protihráče před sebou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první třetinu prvního zápasu v rámci přípravy na nadcházejí šampionát hráčů do dvaceti let. Tu ovládli Švýcaři, kteří jsou při střelbě daleko nebezpečnější, díky tomu tak do sítě propadla rána Jobina ve třinácté minutě. Rakušané následně mohli vyrovnat v dlouhé dvojnásobné přesilovce, ve které si však nevytvořili jedinou větší příležitost, takže ve druhém dějství by měli zejména začít více střílet a hlavně by se měli trefovat alespoň mezi tři tyče, což se jim příliš nedařilo.
     
    Další třetina začne přibližně v 1:04.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Švýcarsko už je v plném počtu, ale Fatton stejně musel vytahovat zásah, ránu od mantinelu vyrazil špičkou betonu.
     
    18:55
    Rakousko útočí v klasické přesilovce, nakonec ale další pokus o zakončení nepřišel.
     
    18:14
    Většina rakouských pokusů nelétá ani mezi tři tyče, což je asi hlavní kámen úrazu. Švýcaři tak hru ve třech přežili.
     
    17:25
    Rakušané vyhrávají vhazování a mohou tedy soupeře v dvojnásobné přesilovce pořádně zatlačit, Lindner však nakonec pálí jen mimo, kotouč se navíc od mantinelu odráží do středního pásma.
     
    17:03
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Joel Salzgeber – 2 min., faul loktem).
     
    16:48
    Salzgeber se mohl prosadit ve vlastním oslabení, Wraneschitz však nenechal žádnou skulinku ve své výstroji, takže projektil neprošel do sítě.
     
    16:38
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Elvis Schläpfer – 2 min., hákování).
     
    16:20
    Lindner jen dohlédne na to, aby kotouč opravdu doputoval na zakázané uvolnění, což se přesně stalo, takže se zase bude vhazovat před švýcarským gólmanem.
     
    15:56
    Fatton stále působí jistým dojmem, nyní jeho pozornost prozkoušel talentovaný Rossi, ale ten se trefil jen do jeho rukavice.
     
    15:29
    Kasper mířil z dálky téměř do levé šibenice, kotouč se možná otřel i o brankovou konstrukci, ale v síti každopádně neskončil.
     
    14:30
    Hocehgger vlastní nahození nedobruslil, Švýcarskovšak špatně rozehrálo, takže chvíli muselo odolávat náporu soupeře, což bez problémů zvládlo.
     
    13:55
    Thaler se díky svému důrazu dostal rovnou ke dvěma střeleckým pokusům, oba však bez problémů zlikvidoval Fatton.
     
    13:15
    Rakousko se samozřejmě okamžitě pokouší o odpověď, kotouč tak také dostalo dopředu, ale tam o něj jen prohrálo souboj u hrazení.
    12:23 Gaétan JOBIN - 1:0
     
    12:23
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se dostávají do vedení! Joel Salzgeber nabral rychlost ve středním pásmu, s kotoučem se tak mohl dostat až do levého kruhu, odkud našel na opačné straně útočného pásma GAÉTANA JOBINA, který překvapil přesouvajícího Wraneschitze střelou do protipohybu. Asistence: Joel Salzgeber, Ronny Dähler.
     
    11:33
    Wraneschitz vůbec neviděl nahození od modré, před ním však stáli ještě dva hráči, kteří kotouč mezi tři tyče nepustili.
     
    11:01
    Skoro jsem to zakřikl, protože Marchand si najel mezi beky, kam dostal dobrou přihrávku a následně Wraneschitze zkoušel překonat střelou mezi betony, ale to se mu nepovedlo.
     
    10:50
    Fatton opět chytá kotouč za svou klecí, takže ani Švýcarsko nevyužije svou první přesilovou hru.
     
    10:11
    Derungs měl spoustu prostoru za bránou, jeho přihrávka však skončila jen u protihráče, takže se Rakušané zase osvobodili.
     
    09:27
    Rakousko začíná oslabení vyhozením, Švýcarsko však vůbec neváhá a pomocí nahození se okamžitě vrátilo dopředu.
     
    09:02
    Vyloučení v týmu Rakousko (Lucas Thaler – 2 min., podrážení).
     
    08:57
    Do pořádné šance se tak díky tomu dostalo Švýcarsko, Fust sice zakončoval jen do gólmana, ale ten kotouč neudržel ve své výstroji, čímž se otevírala možnost pro dorážku, kterou Wraneschitz na poslední chvíli nedovolil.
     
    08:35
    Rakušané díky přesilové hře kontrolují hru, Wallner však při zpracování přihrávky docela lacině přišel o puk.
     
    08:04
    Ještě v závěru početní výhody nastal před švýcarskou brankou pořádný zmatek, který nakonec vyřešila až posunutá švýcarská klec.
     
    07:45
    Švýcarsko se sice dlouho nedokázalo osvobodit, ale žádnou nebezpečnou střelu soupeři nedovolili, takže má skoro celé oslabení za sebou.
     
    06:04
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Attilio Biasca – 2 min., sekání).
     
    06:04
    Peeters mohlo otevřít skóre dnešního duelu, po přihrávce uháněl sám na Fattona, ale pomocí rychlou střelou na lapačku ho nepřekonal!
     
    05:03
    Kasper šel do protihráče pěkným čistým hitem, ke kusu gumy si ale nepomohl, takže se Švýcaři poprvé napevno usazují v útočném pásmu.
     
    04:11
    Dähler pálil okamžitě po přechodu útočné modré čáry, jeho rána ale byla velmi slabá, takže ji rakouský brankář v klidu srazil do ochranné sítě.
     
    03:45
    Pezzullo se dobře chopil puku u mantinelu, následně si najel mezi kruhy, kde chtěl po vyměnění puku se spoluhráčem střílet, ale to mu obránci soupeře nedovolili.
     
    03:06
    Rossi se zkusil prodrat za nahozeným pukem, ale vybojovat ho nedokázal, takže Švýcarsko rychle založili protiakci, kterou zhatil až Wraneschitz.
     
    02:45
    Švýcaři nerozehráli vůbec přesně, protože se dopouštějí zakázaného uvolní, po kterém tedy musí opět zpozornět Fatton.
     
    00:56
    Aktivněji samozřejmě začínají Švýcaři, oba celky ale vlétly do utkání s obrovskou vervou, protože hrají po delší době.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Rakousko
    Rakouské mladíky čeká skvělý zážitek, protože se po deseti letech vracejí na hlavní šampionát hráčů do dvaceti let. Postup si získali v loňském turnaji IA, který sice zahájili porážkou s Běloruskem, ale následně si vyšlápli na Norsko, Dánsko, Lotyšsko a Slovinsko, díky čemuž skončili první a mohli tedy mít obrovskou radost. Příprava na tento velký svátek však nemohla být vzhledem k situaci moc důkladná, Rakousko tak sehrálo dokonce méně zápasů než Švýcarsko, přesněji dva. Dvojzápasou s Maďarskem hraný s listopadu zvládlo na jedničku, protože papírově slabšího soupeře v obou případech v klidu porazilo. Dnes je však čeká mnohem silnější sok, tak uvidíme, jak si poradí s ním.

    Poslední tři utkání
    Rakousko vs. Maďarsko – 6:3
    Rakousko vs. Maďarsko – 4:2
    Rakousko vs. Slovinsko – 4:1
     
    Švýcarsko
    Švýcarsko na loňském šampionátu skončilo hned ve čtvrtfinále proti Rusku, kdy sice dobře zvládlo skupinu, kde porazilo Kazachstán, Slovensko a Finsko, ale právě ve vyřazovací části schytalo silné Rusku, se kterým padlo poměrem 1:3. Od té doby švýcarští hráči do dvaceti let sehráli jen tři duely, přičemž všechny byly v červenci, takže dnes to bude vyloženě jenom o rozehrání. V červenci Švýcaři změřily síly s Německem, které jednou porazili, ale následně s ním dvakrát prohráli. Dnes je čeká souboj s další německy mluvící zemí, navíc je to generálka před turnajem, tak uvidíme, jak to bude vypadat.

    Poslední tři utkání
    Švýcarsko vs. Německo – 3:4sn
    Švýcarsko vs. Německo – 2:3
    Švýcarsko vs. Německo – 8:4
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky! Za pár dní nám konečně začíná nějaká větší mezinárodní akce, kde si to o titul mistra světa rozdají hráči do dvaceti let. Dnes v noci tak startují přípravné zápasy, jeden z nich obstarají hokejisté Švýcarska a Rakouska. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 13. Jobin (Salzgeber, Dähler), 38. Baragano (Bottini), 54. Marchand (Schläpfer, Guggenheim) – 36. Böhm (Posch, Pfeffer), 55. Wallner (Böhm, Necesany)


    Švýcarsko: Fatton (31. Patenaude) – Chanton, Baragano (A), Meier, Fiedler, Pezzullo, Vouardoux, Guggenheim, Delémont – Knak (C), Canonica, Bottini – Allenspach, Biasca, Fust – Marchand, Schläpfer, Hofer – Dähler, Salzgeber (A), Jobin – Derungs.
    Rakousko: Wraneschitz (Brandner) – Lindner, Necesany, Pfeffer, Posch, Wimmer, Pallierer, Wetzl, Kutzer – Harnisch, Rossi (C), Peeters – Thaler, Kasper, Hocehgger – Pausschenwein, Wallner, Böhm – Unterweger, Krainz, Tschofen – Ee.
    bahis siteleri