Švýcarsko – Rakousko 3:2 (kon.) | USA – Finsko 3:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Rakousko
Středa 23.12.2020, 00:00 • Rogers Place, Edmonton • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:28 Leon WALLNER - 3:2
     
    54:28
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, závěr může být ještě hodně zajímavý, protože i Rakušané bleskově odpovídají na branku soupeře! Po nahození Lukase Necesaneho si našel odražený puk Mathias Böhm, který vytáhl opravdu dost nečekanou přihrávku mezi nohama, o čemž ale měl dobrý přehled LEON WALLNER, který následně překonal Patenaudeho střelou nad lapačku. Asistence: Mathias Böhm, Lukas Necesany.
    53:36 Lionel MARCHAND - 3:1
     
    53:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři si svou třetí brankou dodávají potřebný klid do závěrečných minut! Po šťastném přechodu se do konce opřel Guggenheim, jehož pokus skončil přímo na holi Schläpfera, který se šťěstím poslal kotouč před odkrytou bránu, kde se pohyboval LIONEL MARCHAND, který samozřejmě takovou příležitostí nepohrdl. Asistence: Elvis Schläpfer, Bastian Guggenheim.
    37:25 Inaki BARAGANO - 2:1
     
    37:25
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři konečně využili početní výhodu a okamžitě kazí radost Rakušanů z vyrovnávací branky! Bottini výborně zapracoval za bránou, kde i přes dva protihráče udržel puk pod kontrolou, následně se s ním dostal k tyčce, odkud poslal rychlý pas přes brankoviště, který skončil až u INAKIHO BARAGANA, který kotouč uklidil do odkryté klece. Asistence: Stefano Bottini.
    35:04 Mathias BÖHM - 1:1
     
    35:04
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Ještě ve druhém dějství máme srovnáno! Rakušané se dostali do útočného pásma, kde následně vypálil od modré čáry Bernhard Posch, ale jeho tvrdou ránu zblokoval jen jeden ze Švýcarů. Střídající Patenaude však musel na rozkleku, kotouč se navíc odrazil přímo k MATHIASU BÖHMOVI, který bekhendem propálil švýcarského gólmana, který navíc zaujal špatnou pozici. Asistence: Bernhard Posch, Jacob Pfeffer.
    12:23 Gaétan JOBIN - 1:0
     
    12:23
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se dostávají do vedení! Joel Salzgeber nabral rychlost ve středním pásmu, s kotoučem se tak mohl dostat až do levého kruhu, odkud našel na opačné straně útočného pásma GAÉTANA JOBINA, který překvapil přesouvajícího Wraneschitze střelou do protipohybu. Asistence: Joel Salzgeber, Ronny Dähler.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 13. Jobin (Salzgeber, Dähler), 38. Baragano (Bottini), 54. Marchand (Schläpfer, Guggenheim) – 36. Böhm (Posch, Pfeffer), 55. Wallner (Böhm, Necesany)


    Švýcarsko: Fatton (31. Patenaude) – Chanton, Baragano (A), Meier, Fiedler, Pezzullo, Vouardoux, Guggenheim, Delémont – Knak (C), Canonica, Bottini – Allenspach, Biasca, Fust – Marchand, Schläpfer, Hofer – Dähler, Salzgeber (A), Jobin – Derungs.
    Rakousko: Wraneschitz (Brandner) – Lindner, Necesany, Pfeffer, Posch, Wimmer, Pallierer, Wetzl, Kutzer – Harnisch, Rossi (C), Peeters – Thaler, Kasper, Hocehgger – Pausschenwein, Wallner, Böhm – Unterweger, Krainz, Tschofen – Ee.
    bahis siteleri