Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Barys – Chabarovsk 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 2:1 (po pr.) | Omsk – Spartak Moskva 2:3 (po pr.) | Kunlun – Čeljabinsk 4:3 (kon.)
Minsk – Riga 3:2 (po pr.) | Jokerit – Čerepovec 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
Barys Nur-Sultan
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
Amur Chabarovsk
Sobota 26.12.2020, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Dominik MAŠÍN - 5:2
     
    58:29
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur si ještě vylepšuje náladu, ale na vítězi zápasu to už nic nezmění! Prosazuje se i druhý český bek v utkání, po vyhraném vhazování v přesilovce se od modré čáry napřáhl DOMINIK MAŠÍN, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Joni Ortio nedokázal zasáhnout, i když měl docela dobrý výhled. Asistence: Vladimir Butuzov, Valentin Pjanov.
     
    58:14
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Darren Dietz – 2 min., podrážení).
    57:04 Jakob LILJA - 5:1
     
    57:04
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí už si závěr utkání vychutnávají, přidávají tak ještě jednu branku! Po dalším nahození od modré čáry se o dorážku pokoušel Curtis Valk, ale ten nebyl úspěšný. Zároveň si ale všiml dobře postaveného JAKOBA LILJI, kterému předal kotouč a ten následně zmátl obránce i brankáře a trefil se do odkryté sítě. Asistence: Curtis Valk, Linus Videll.
    52:22 Alichan ASETOV - 4:1
     
    52:22
    Barys právě vstřelil branku!
    Je nejspíš definitivně rozhodnuto, protože Barys už vede o tři góly! Už potřetí v zápase se prosadil podobným způsobem, tentokrát od modré čáry nahazoval kotouč před bránu Dillon Heatherington, který ale tentokrát cíleně hledal ALICHANA ASETOVA, jenž se střelou z první stihl překonat přesouvajícího Jevgenije Alikina. Asistence: Dillon Heatherington, Roman Starčenko.
     
    51:14
    Nur-Sultan mohl definitivně rozhodnout z přečíslení, Jakob Lilja si však prudkou přihrávku před odkrytou klec nedokázal zpracovat.
     
    49:08
    Michal Jordán se zničehonic dostal do dobré střelecké pozice, avšak bránu ani netrefil, mířil jen do tvrzeného skla!
     
    47:04
    Týmu z dálného Východu rychle dochází čas na vyrovnání, Nur-Sultan je navíc pořád lepším celkem. Jevgenij Alikin tak musel skvělým vypíchnutím zlikvidovat nebezpečný únik!
    40:24 Curtis VALK - 3:1
     
    40:24
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté ještě hráli přesilovku, ale i přesto inkasují a jejich šance na body se rapidně snižují! Domácí opět vytasili výbornou teč před brankou, kterou měl po nahození Darrena Dietze na svědomí CURTIS VALK, který kotouč srazil přesně na levou tyč, od které se odrazil těsně za brankovou čáru. Asistence: Darren Dietz, Matt Frattin.
     
    39:25
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jakob Lilja – 2 min., nedovolené bránění).
    38:59 Matt FRATTIN - 2:1
     
    38:59
    Barys právě vstřelil branku!
    Nur-Sultan v samotném závěru třetiny skóruje a bere si vedení zpět! Roman Starčenko už neměl trpělivost na kombinaci, z levé strany tak poslal kotouč na bránu, což dobře udělal. Do projektilu se totiž ještě hokejkou vložil MATT FRATTIN, který kus gumy srazil do sítě a navíc mimo dosah brankáře. Asistence: Roman Starčenko, Samat Danijar.
     
    36:52
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Hynek Zohorna – 2 min., hákování).
     
    33:50
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jegor Petuchov – 2 min., podrážení).
     
    33:01
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Dillon Heatherington – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:25
    Hosté začínají být v posledních chvílích o něco aktivnější, od modré čáry tak nebezpečně nahazoval Michal Jordán, přičemž následně zůstal puk ležet v brankovišti, ale nikdo ho do sítě nedokázal doklepnout!
    24:01 Michal JORDÁN - 1:1
     
    24:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur okamžitě využívá přesilovku a máme srovnáno! MICHAL JORDÁN se po vyhraném vhazování nepochopitelně rozjel za branku soupeře, což se mu ale následně vyplatilo. Po přihrávce šel totiž do zakončení zpoza branky, což Joni Ortio absolutně nečekal a nestačil tak včas zaklapnout mezeru mezi betony. Asistence: Hynek Zohorna, Sergej Těreščenko.
     
    23:50
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Nikita Michajlis – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:56
    Phil Varone dostal parádní přihrávku do jízdy, díky čemuž proklouzl až před Jevgenije Alikina a zkusil ho překonat bekhendovou střelou, ale ta skončila jen na jeho výstroji!
     
    14:57
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Matt Frattin – 2 min., vražení na hrazení).
     
    14:29
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexandr Kuzněcov – 2 min., podrážení).
     
    14:20
    Alichan Asetov se z pravé strany protlačil až před bránu, kde zkoušel Jevgenije Alikina překvapit střelou k bližší tyči, ale tu si brankář Chabarovsku velmi bedlivě hlídal!
     
    11:13
    Nur-Sultan má velkou příležitost k navýšení vedení, dokonce už to mohlo být o dva góly, ale Linus Videll před odkrytou brankou zaváhal a nakonec ani nevystřelil!
     
    11:04
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Pavel Turbin – 2 min., vražení na hrazení).
    05:31 Jakob LILJA - 1:0
     
    05:31
    Barys právě vstřelil branku!
    Nur-Sultan se dostává do vedení! Nahození od modré čáry, které měl na svědomí Darren Dietz, neudržel Jevgenij Alikin ve své výstroji, čehož dokonale využil JAKOB LILJA, který i z otočky pálil dorážkou přímo pod horní tyč. Asistence: Darren Dietz, Curtis Valk.
     
    04:13
    Jegor Petuchov nabral dobrou rychlost na pravé straně, díky čemuž mohl pálit, ale Jevgenij Alikin jeho pokus zlikvidoval.
     
    02:06
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Denis Golubev – 2 min., podrážení).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 6. Lilja (Dietz, Valk), 39. Frattin (R. Starčenko, Samat Danijar), 41. Valk (Dietz, Frattin), 53. Asetov (Heatherington, R. Starčenko), 58. Lilja (Valk, Videll) – 25. Jordán (H. Zohorna, S. Těreščenko), 59. Mašín (V. Butuzov, Pjanov)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Lintuniemi, Dietz (C), Heatherington, Samat Danijar, Blacker, Makljukov, Gajtamirov – Michajlis, Varone, Frattin – Valk, Lilja, Videll (A) – R. Starčenko (A), Šestakov, Sagadejev – Petuchov, Musorov, Ševčenko – Asetov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Jordán (C), S. Těreščenko, Mašín, Korjagin, Sergijenko, Turbin (A), Zimin – H. Zohorna, Lugin, T. Zohorna (A) – Rasskazov, V. Butuzov, Pjanov – Golubev, Gorškov, Polunin – A. Kuzněcov, Gizdatullin, Michasjonok.

    Rozhodčí: Bukin, Spirin – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri