Buffalo – Washington 4:6 (kon.) | New Jersey – Boston 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – NY Islanders 0:4 (kon.)
Detroit – Carolina 0:3 (kon.) | Nashville – Columbus 3:1 (kon.) | Winnipeg – Calgary 4:3 (po pr.)
Arizona – San Jose 3:4 (1:2 po s.n.) | Edmonton – Vancouver 5:2 (kon.) | Vegas – Anaheim 5:2 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 3:4 (po pr.)
konec
Nashville Predators
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 15.01.2021, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:27 Calle JÄRNKROK - 3:1
     
    58:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    K puku se však hosté ani pořádně nedostali a už jej musí lovit znovu ze své sítě. Rocco Grimaldi přihrál přes šíři středního pásma na CALLEHO JÄRNKROKA, který se od modré čáry střelou do prázdné klece nemýlil. 3:1. Asistence: Rocco Grimaldi a Roman Josi.
    45:48 Filip FORSBERG - 2:1
     
    45:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Švédský útočník FILIP FORSBERG vykouzlil opravdu parádní individuální akci. Po vhazování v obranné třetině se dostal ke kotouči a s ním na holi poté pádil vpřed. Obhodil si hned dva hráče a najednou se objevil ve skvělé pozici. Korpisala překonal prudkou střelou pod vyrážečku. 2:1. Asistence: Brad Richardson.
    33:09 Luke KUNIN - 1:1
     
    33:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají po využití přečíslení dva na jednoho. Erik Haula jen vyhodil obloučkem puk z vlastního pásma. Kotouč si ovšem našel rozjetý LUKE KUNIN, který si položil obránce Del Zotta a z pravého kruhu následně přesně vypálil. Korpisalo zasáhnout nedokázal, Kunin si připsal svou premiérovou branku v barvách Nashvillu. 1:1. Asistence: Erik Haula.
    09:24 Boone JENNER - 0:1
     
    09:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba obránce Fabbra končí prvním gólem Columbusu! Po vyhození Jonese zadák Fabbro moc dlouho váhal, nakonec kotouč chtěl odehrát, jenže trefil pouze dotírajícího soupeře. BOONE JENNER se z ničeho nic dostal do samostatného úniku, který dokázal střelou nad vyrážečku zužitkovat. 0:1. Bez asistence.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 34. Kunin (Haula), 46. F. Forsberg (Richardson), 59. Järnkrok (Grimaldi, Josi) – 10. Jenner


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm, Benning, Borowiecki – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – Kunin, Duchene, Haula – Grimaldi, Sissons, Cousins – Järnkrok, Richardson, Smith.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones (A), Werenski, D. Savard, Gavrikov, Kukan, Del Zotto – Bjorkstrand, Dubois, Grigorenko – Atkinson, Domi, N. Foligno (C) – Bemström, Texier, Jenner (A) – Robinson, Riley Nash, Foudy.

    Rozhodčí: St. Laurent, Lambert – Murray, Tobias
    bahis siteleri