Slavia – Vsetín 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Kolín 3:4 (0:3 po s.n.) | Poruba 2011 – Přerov 5:3 (kon.)
Třebíč – Vrchlabí 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 4:1 (kon.) | Prostějov – Sokolov 5:3 (kon.)
Frýdek-M. – Šumperk 6:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 4:3 (2:0 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 30.01.2021, 15:00Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Bartko si bez povšimnutí sjel až před branku a po přihrávce se rychle snažil zakončit! Z velkého úhlu ale před odkrytou klecí mířil jen do vnějšího dolního oblouku branky!
     
    57:44
    Vsetín to zkusí bez brankáře! Gába už zůstává na střídačce!
    57:23 Martin ONDRÁČEK - 3:1
     
    57:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté využili špatného zpracování protihráče na modré čáře a po vypíchnutí puku mířili sami na Gábu. Kružík v ideální moment kotouč jen přistrčil MARTINU ONDRÁČKOVI, který z první nedal Gábovi šanci! Asistence: Daniel Kružík a Michal Poletín.
     
    47:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Michal Hryciow – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:20
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jaroslav Bednář – 2 min., krosček).
     
    44:46
    Slávisté úplně zapomněli na Kucharczyka, který se mezi obránci dostal do úniku a po krátké kličce se snažil zasunout kotouč mezi Michajlovovi betony! Slávistický brankář ale mezírku mezi svými betony včas utěsnil a udržel puk ve své výstroji!
     
    35:12
    Jeden ze slávistů byl protihráčem povalený na Gábu, který tak několik vteřin nemohl vůbec chytat. Šmerha toho ale nevyužil, jelikož zlomil při střele hokejku. Následně se však vsetínský brankář zřejmě slovně ohradil proti hlavnímu rozhodčímu, za což vyfasoval menší trest. Ten odpyká David Vítek (VSE).
    34:19 Petr KAFKA - 2:1
     
    34:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Necelých šest minut před koncem druhé třetině slávisté otáčejí skóre! Bednář vybojoval puk v rohu, počkal si na správný moment a nahrál volnému PETRU KAFKOVI, který zamířil a poslal kotouč do horního rohu branky! Asistence: Jaroslav Bednář a Robin Všetečka.
     
    31:39
    Jiří Doležal (SLA) trefil při napadání soupeře do obličeje, za což si musí jít na dvě minuty sednout na trestnou lavici.
     
    30:04
    Hořanský se po rychlých přihrávkách dostal do úniku a z pravé strany tak mířil sám na Michajlova. Vsetínský útočník se snažil o dlouhou kličku, kterou ale slávistický brankář vystihl a v rozkleku dokázal svůj beton natáhnout dostatečně daleko, aby puk za svá záda nepustil!
     
    27:32
    Slávisté si vytvořil tlak, na jehož konci byla přihrávka Šmerhy na Vlčka, který měl před sebou odkrytou klec, jenže Gába se ještě natáhl a neuvěřitelným zákrokem zachránil hosty před téměř jistým gólem!
    24:12 Tomáš PŠENIČKA - 1:1
     
    24:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté využívají drobné převahy a srovnávají krok. Nejdříve se do dobré střelecké pozice dostal Novák a z mezikruží mířil jen do masky hostujícího brankáře. Odražený puk se ale následně odrazil k TOMÁŠI PŠENIČKOVI, který okamžitou ranou rozvlnil síť! Asistence: Jan Novák a Jiří Doležal.
    15:51 Roman VLACH - 0:1
     
    15:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se velmi rychle po slávistickém vyhození dostali do protiútoku, ve kterém nahrál Bartko ROMANU VLACHOVI, který se v jízdě opřel do kotouče a tvrdou ranou o horní tyčku otevírá skóre! Asistence: Jan Bartko a Antonín Pechanec.
     
    15:30
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Michal Poletín – 2 min., krosček).
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 25. Pšenička (J. Novák, J. Doležal), 35. Kafka (Jaroslav Bednář, Všetečka), 58. M. Ondráček (Kružík, Poletín) – 16. R. Vlach (Bartko, Pechanec)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Barák, Sedlák, Veber, Buchta, D. Krejčí, J. Novák (C), Jeřábek – Vlček, Vampola (A), Šmerha – Kafka, Jaroslav Bednář (A), Všetečka – M. Ondráček, Poletín, Kružík – Tomica, Pšenička, J. Doležal.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Š. Jenáček, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), J. Jenáček – L. Bednář, Pechanec, Gorčík – Babka, R. Vlach, A. Zeman – Hořanský, Šilhavý, Vítek – Půček, Kucharczyk (A), Berger.

    Rozhodčí: Hucl, Šindel – Coubal, Horažďovský
    bahis siteleri