Getafe – Alavés 0:0 (kon.) | Cádiz – Atlético 2:4 (kon.) | Granada – Celta Vigo 0:0 (kon.)
Barcelona – Ath. Bilbao 2:1 (kon.)
konec
Getafe CF
0:0 (0:0)
Deportivo Alavés
Neděle 31.01.2021, 14:00 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ximo Navarro už nechtěl nic riskovat, nebezpečně unikajícího Marce Cucurella tak docela chladnokrevně sundal, což znamená poslední šanci pro Getafe a navíc ještě jednu žlutou kartu.
     
    83
    Když už nepadají žádné góly, tak je na vidění spousta žlutých karet. Dočkal se jí také domácí brankář Rubén Yáñez, který vyběhl až mimo své pokutové území, kde se dopustil nedovoleného zákroku.
     
    78
    Na listinu žlutých karet se také zapíše Damián Suárez, který šel do souboje s protihráčem skluzem, který byl tedy moc tvrdý.
     
    58
    Alavés po delší době kombinuje na útočné polovině, tam však Marc Cucurella výborně vybojoval míč a okamžitě zahájil protiútok, při kterém Manuel García fauluje Takefusa Kuba. Znamená to tedy nebezpečný přímý kop a navíc žlutou kartu pro hráče hostů.
     
    24
    Florian Lejeune je prvním hráčem svého týmu se žlutou kartou, kterou si vysloužil při souboji s Maurem Arambarrim, kde ho spíše takticky fauloval, aby zabránil nebezpečné šanci.
     
    9
    Mauro Arambarri se po souboji s Joselem už nacházel na trávníku, protihráče však poslal k zemi, za což vidí žlutou kartu.

    Lukáš Mihal

    Branky:

    Karty:   9. Arambarri (GET), 78. Damián Suárez (GET), 83. Yáñez (GET) – 24. Lejeune (DAL), 58. M. García (DAL), 90+3. Navarro (DAL)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 20:17.
    Getafe CF: Yáñez – Damián Suárez, Etxeita, Timor, Chakla – Arambarri, Nemanja Maksimović – Kubo (79. Portillo), Aleñá (79. Ángel Rodríguez), Cucurella – Jaime Mata (C).
    Náhradníci: Soria – Ángel Rodríguez, Chinchu, Iglesias, Nyom, Portillo, Niang, Patrick, Abdulai.

    Deportivo Alavés: F. Pacheco – Navarro, Tachi, Lejeune, R. Duarte – Martín (90+2. Jota), Pina, M. García (C), Rioja (82. Marín) – Joselu, Deyverson (79. Battaglia).
    Náhradníci: Sivera – Sainz, Battaglia, Pons, Abqar, Guidetti, Jota, López, Burgui, Marín, Laguardia.

    Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco
    bahis siteleri