Ústí n/L – Vrchlabí 3:0 (kon.) | Benátky n/J – Kladno 3:6 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 2:1 (po pr.)
Třebíč – Šumperk 5:1 (kon.) | Sokolov – Kolín 4:1 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Vsetín 3:2 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 6:0 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 20.02.2021, 16:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:37 Ladislav BITTNER - 5:1
     
    45:37
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je to o čtyři góly. Peksa si ještě s první střelou poradil, na následnou dorážku LADISLAVA BITTNERA už však nestačil. Asistence: Martin Šťovíček, David Michálek.
    34:08 Ladislav BITTNER - 4:1
     
    34:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč dává další gól a začíná být rozhodnuto. Kotouč dlouho poskakoval na brankovišti Šumperka, kde největší důraz projevil LADISLAV BITTNER. Ten jej poslal za záda ležícího Altrichtera. Asistence: Matěj Psota, Martin Šťovíček.
    26:26 Karel NEDBAL - 3:1
     
    26:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá přesilové hry a jde do dvoubrankového vedení. A nutno dodat, že to byla výstavní trefa. KAREL NEDBAL dostal puk na modrou, nachystal si střeleckou pozici a milimetrovou ranou vymetl šibenici Altrichterovy svatyně. Asistence: Michal Vodný, Ladislav Bittner.
    20:18 Martin ŠŤOVÍČEK - 2:1
     
    20:18
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostává do vedení hned z kraje druhé třetiny! MARTIN ŠŤOVÍČEK vymetl z pravého křídla šibenici a nedal brankáři Altrichterovi žádnou šanci. Asistence: Lukáš Chalupa.
    09:06 Jozef BALÁŽ - 1:1
     
    09:06
    Draci právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Před Jekelovou brankou byl velký zmatek, brankář domácích nevěděl, kde je puk, čehož využil JOZEF BALÁŽ. Ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.
    05:32 Matouš HRUBEC - 1:0
     
    05:32
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostává do vedení! Altrichter vyrazil střelu pouze před sebe, kde byl osamocený MATOUŠ HRUBEC. Ten kotouč zametl s lehkostí do odkryté branky. Asistence: Petr Vodička, Petr Beránek.
    Marken.cz

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 6. Hrubec (Vodička, P. Beránek), 21. Šťovíček (L. Chalupa, Psota), 27. Nedbal (Vodný, Bittner), 35. Bittner (Psota, Šťovíček), 46. Bittner (Šťovíček, Michálek) – 10. Baláž


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Nedbal, Vodička, Furch, L. Chalupa, Vodný, Tejnor – Psota, Bittner, Šťovíček – Hrubec, Nedvídek, P. Beránek – Š. Kratochvil, Brabenec, Malý – Oščádal, Michálek, Křehlík – Vedral.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Altrichter (35. Peksa) – Machů, Kabelka, Ševčík, Záruba, Dosek, Volráb – Danielčák, Baláž, Krejčiřík – Bernovský, Milfait, Jaroš – P. Kratochvíl, Tadeáš Král, Altrichter – Blaško, J. Kučera, Horký – Kaplan.

    Rozhodčí: Koziol, Caha – Polák, Otáhal
    bahis siteleri