Getafe – Elche 1:1 (kon.) | Valencia – Granada 2:1 (kon.) | Villarreal – Cádiz 2:1 (kon.)
Atlético – Alavés 1:0 (kon.) | Real Sociedad – Barcelona 1:6 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
1:6 (0:2)
FC Barcelona
Neděle 21.03.2021, 21:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona ovšem nemá dost a přidala šestý zásah! Minguezovi se povedlo ukořistit míč zpět, načež jeho celek rozjel naprosto ukázkovou kombinaci. Ta nakonec putovala v podání Alby na nohu LIONELA MESSIHO, kterému se povedlo zakončit přesně k bližší brankové konstrukci.
     
    77
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Také domácí celek se dnes poprvé prosazuje! ANDER BARRENETXEA si seběhl na zpětnou nahrávku, načež se dostal k hranici pokutového území. Zde zvolil neskutečně přesné zakončení pravou nohou, které zamířilo přesně do vzdálenější šibenice. Ter Stegen byl nyní naprosto bez šance!
     
    71
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom se Dembélé dočkal! OUSMANE DEMBÉLÉ to nyní vzal sám na sebe, míč si potáhl na levou nohu k hranici pokutového území, odkud nekompromisním zakončením poslal míč přesně ke vzdálenější brankové konstrukci, kam se brankář Remiro nedokázal ideálně natáhnout.
     
    56
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Aby toho nebylo málo, tak domácí celek inkasuje již počtvrté! Barcelona se znovu usadila na útočné polovině, kde to famózní kolmicí provedl Busquets, kterému se povedlo mezi obránci nastartovat LIONELA MESSIHO. Ten se natlačil před Le Normanda, načež se mu povedlo prostřelit Remira.
     
    53
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je tu další branka katalánského celku! Znovu obrovskou práci udělal Alba, který se na levé straně rychlostně dostal přes protihráče, přičemž se mu míč povedlo udržet před čárou. Následovala nabídka k zadní tyči, kam si seběhl SERGINO DEST, který zaznamenává druhou dnešní trefu.
     
    43
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A v krátkém časovém sledu je tu druhá hostující branka! Obrovský kus práce totiž odvedl Messi, kterému se povedlo šikovně projít až k hranici pokutového území, kde nahrával do volného prostoru. Tam si seběhl SERGINO DEST, který pravačkou prostřelil domácího brankáře Remira.
     
    37
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom se Katalánci dostávají do vedení! Z levé strany přiletěl do malého vápna přízemní centr, který velice přesně směřoval na Dembélého. Ten ve vyložené šanci trefil pouze brankáře Remira, od kterého se míč odrazil přímo na kopačku ANTOINA GRIEZMANNA, který pohodlně zakončil do prázdné branky.

    David Suchý

    Branky: 77. Barrenetxea (C. Fernández) – 37. Griezmann, 43. Dest (Messi), 53. Dest (Alba), 56. Messi (S. Busquets), 71. O. Dembèlé (Moriba), 89. Messi (Alba)

    Karty:   9. Zubimendi (RSC), 79. Zubeldia (RSC), 90+4. C. Fernández (RSC) – 27. S. Busquets (BAR)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 1:0. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:12.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel (61. Barrenetxea), Zubeldia (83. Sagnan), Le Normand, Merquelanz – Guevara, Zubimendi (72. C. Fernández), Merino – Portugués (61. Januzaj), Isak (83. Bautista), Oyarzabal (C).
    Náhradníci: Marrero – Barrenetxea, C. Fernández, Illarramendi, Sagnan, Roberto López, Januzaj, Bautista.

    FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, F. de Jong, Lenglet – Dest (84. Trincão), S. Busquets (67. R. Araújo), Alba, Pedri (67. Moriba) – Griezmann (85. Puig) – O. Dembèlé (79. Braithwaite), Messi (C).
    Náhradníci: Neto – Braithwaite, R. Araújo, Comas Freixas, Trincão, Puig, Pjanić, Moriba, Fernandes, Firpo.
    bahis siteleri