Anglie – Dánsko 2:1 (po pr.)
po prodl.
Anglie
2:1 (1:1)
Dánsko
Středa 07.07.2021, 21:00 • Wembley Stadium (Londýn) • Mistrovství Evropy • Semifinále
Předzápasové kurzy
    104. Harry KANE - 2:1
     
    104
    Anglie právě vstřelila branku!
    HARRY KANE sice poslal míč do míst, kde ho Kasper Schmeichel dokázal vyrazit, jenže anglický kanonýr si doběhl pro snadnou dorážku. Dánský brankář se snažil míč zachytit, ale ten mu unikl a fotbalista Tottenhamu posílá Anglii do vedení.
    39. Simon KJAER - 1:1
     
    39
    Anglie právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se Angličané dočkali vyrovnání. Kane perfektní přihrávkou za obranu našel Saku, ten vyslal před branku pas na Sterlinga, ale před ním ve skluzu do vlastní branky zamířil kapitán SIMON KJAER. Pokud by stoper nezasáhl, velmi pravděpodobně by Sterling dopravil míč do odkryté branky.
    30. Mikkel DAMSGAARD - 0:1
     
    30
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla fotbalová paráda! Exekuce volného přímého kopu se ujal hráč italské Sampdorie Janov MIKKEL DAMSGAARD, jehož rána se vznesla nad zeď a snesla se do míst, kam Jordan Pickford nedosáhl. Druhá branka pro dnes již jedenadvacetiletého mladíka na turnaji.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Pavel Černý

    Branky: 39. Kjaer (Saka) (vla.), 104. Kane – 30. Damsgaard

    Karty:   49. Maguire (ENG) – 72. Wass (DEN)

    Neproměněná penalta: 104. Kane (ENG), brankář Schmeichel zneškodnil


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:21.
    Anglie: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Shaw – Phillips, Rice (95. J. Henderson) – Saka (69. Grealish, 106. Trippier), Mount (95. Foden), Sterling – Kane (C).
    Náhradníci: Ramsdale, Johnstone – Rashford, Grealish, J. Henderson, Coady, Mings, Trippier, Bellingham, Foden, Sancho, R. James.

    Dánsko: Schmeichel – Christensen (79. J. Andersen), Kjaer (C), Vestergaard (105. Wind) – Stryger Larsen (67. Wass), P.-E. Höjbjerg, Delaney (88. M. Jensen), Maehle – Braithwaite, Dolberg (67. Nörgaard), Damsgaard (67. Y. Poulsen).
    Náhradníci: Rönnow, Lössl – J. Andersen, Skov, Skov Olsen, Wass, Nörgaard, M. Jörgensen, Y. Poulsen, Cornelius, Wind, M. Jensen.

    Rozhodčí: Makkelie – Steegstra, de Vries (NED)

    Diváci: 64950
    bahis siteleri