Anglie – Dánsko 2:1 (po pr.)
po prodl.
Anglie
2:1 (1:1)
Dánsko
Středa 07.07.2021, 21:00 • Wembley Stadium (Londýn) • Mistrovství Evropy • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    106
    Asi trochu překvapivě odchází ze hry Jack Grealish, který přišel na hrací plochu až v 69. minutě. Do hry jde posílit zadní řady Kieran Trippier.
     
    105
    Vytáhlý zadák Vestergaard míří ze hry, nahrazuje ho Jonas Wind.
    104. Harry KANE - 2:1
     
    104
    Anglie právě vstřelila branku!
    HARRY KANE sice poslal míč do míst, kde ho Kasper Schmeichel dokázal vyrazit, jenže anglický kanonýr si doběhl pro snadnou dorážku. Dánský brankář se snažil míč zachytit, ale ten mu unikl a fotbalista Tottenhamu posílá Anglii do vedení.
     
    104
    Harry Kane (Anglie) neproměňuje pokutový kop.
    102. Penaltový zákrok
     
    102
    Rozhodčí Makkelie odpískal pokutový kop pro Anglii po zákroku na Raheema Sterlinga. Uvidíme, zda se nebude situace prověřovat u videa.
     
    95
    Hřiště opustili Declan Rice a Mason Mount, které nahrazují Jordan Henderson a Phil Foden.
    94. Skvělý Schmeichel vychytal i Kanea
     
    94
    Kasper Schmeichel předvedl velmi dobrý zákrok proti střele Harryho Kanea, jehož zakončení z úhlu dokázal vytěsnit mimo branku.
     
    88
    Delaney skutečně nebude pokračovat ve hře, když ho nahrazuje Mathias Jensen.
     
    79
    A pro Andrease Christensena je to dnes opravdu konečná, když ho nahrazuje Joachim Andersen.
     
    72
    Jack Grealish skončil na trávníku po nedovoleném zákroku střídajícího Wasse, který vidí krátce po příchodu na trávník žluté varování.
     
    69
    Hráč Arsenalu Bukayo Saka odstupuje ze hry a nahrazuje ho hvězda Aston Villy Jack Grealish.
     
    67
    Autor úvodní branky Mikkel Damsgaard opouští hrací plochu, na které ho nahrazuje Yussuf Poulsen. Ze hry odstupuje také Stryger Larsen s Dolbergem, místo nichž jdou do hry Wass a Nörgaard. Christensen tedy zřejmě může pokračovat ve hře.
    55. Schmeichel se natáhl a předvedl zákrok zápasu proti Maguireově hlavičce
     
    55
    Další standardní situace přišla po faulu Joakima Maehleho na Harryho Kanea. Z pravé strany se centru ujal Mount, skvěle našel Maguirea, ale famózní zákrok předvedl Kasper Schmeichel a vytáhl míč do strany.
     
    49
    Volný přímý kop rozehrál Mason Mount, který hledal Maguirea, jenž loktem trefil Kjaera, takže stoper Manchesteru United i přes protesty dostává žlutý trest.
    39. Simon KJAER - 1:1
     
    39
    Anglie právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se Angličané dočkali vyrovnání. Kane perfektní přihrávkou za obranu našel Saku, ten vyslal před branku pas na Sterlinga, ale před ním ve skluzu do vlastní branky zamířil kapitán SIMON KJAER. Pokud by stoper nezasáhl, velmi pravděpodobně by Sterling dopravil míč do odkryté branky.
    38. Sterling zahodil stoprocentní šanci, když míč napálil z malého vápna jen do Schmeichela


     
    38
    Saka našel Kanea, ten posunul do gólové příležitosti na Raheema Sterlinga, jenž selhal, když napálil pouze Kaspera Schmeichela!
    30. Mikkel DAMSGAARD - 0:1
     
    30
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla fotbalová paráda! Exekuce volného přímého kopu se ujal hráč italské Sampdorie Janov MIKKEL DAMSGAARD, jehož rána se vznesla nad zeď a snesla se do míst, kam Jordan Pickford nedosáhl. Druhá branka pro dnes již jedenadvacetiletého mladíka na turnaji.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Pavel Černý

    Branky: 39. Kjaer (Saka) (vla.), 104. Kane – 30. Damsgaard

    Karty:   49. Maguire (ENG) – 72. Wass (DEN)

    Neproměněná penalta: 104. Kane (ENG), brankář Schmeichel zneškodnil


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:21.
    Anglie: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Shaw – Phillips, Rice (95. J. Henderson) – Saka (69. Grealish, 106. Trippier), Mount (95. Foden), Sterling – Kane (C).
    Náhradníci: Ramsdale, Johnstone – Rashford, Grealish, J. Henderson, Coady, Mings, Trippier, Bellingham, Foden, Sancho, R. James.

    Dánsko: Schmeichel – Christensen (79. J. Andersen), Kjaer (C), Vestergaard (105. Wind) – Stryger Larsen (67. Wass), P.-E. Höjbjerg, Delaney (88. M. Jensen), Maehle – Braithwaite, Dolberg (67. Nörgaard), Damsgaard (67. Y. Poulsen).
    Náhradníci: Rönnow, Lössl – J. Andersen, Skov, Skov Olsen, Wass, Nörgaard, M. Jörgensen, Y. Poulsen, Cornelius, Wind, M. Jensen.

    Rozhodčí: Makkelie – Steegstra, de Vries (NED)

    Diváci: 64950
    bahis siteleri