Jungadler Mannheim – Kölner Haie 5:7 (kon.) | K. Vary – Třinec 5:4 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
Jungadler Mannheim
5:7 (1:0, 2:2, 2:5)
Kölner Haie
Neděle 15.08.2021, 11:00 • Karlovy Vary, KV Arena • O pohár hejtmana Karlovarského kraje • O 5. - 6. místo
Partner:
     
    Nejužitečnější hráči týmů v turnaji – Malte Krenzlin (JMA) & Pascal Steck (KEC). (13:15:28)
     
    Je rozhodnuto! V souboji o páté místo vítězí Kölner Haie! Kolín se dokázal vzchopit a otočit zápas ve svůj prospěch. Branky ve třetí třetině: 57. Rollinger (Calce, Müller), 59. Zap (Haist, Panov) – 46. Gaidel (Pischoff, Forsbach), 51. Weißgerber (Pischoff, Sivic), 52. Gaidel (Sivic), 52. Weißgerber (Mayr, Büsing), 60. Steck.
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Kolín právě vstřelil branku!
    Risk se domácím nevyplatil. PSCAL STECK se zmocnil rozehrávky soupeře a bez problému nasměroval kotouč do brány bez gólmana. Bez asistence.
     
    58:33
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Tohle bude ještě drama! Yannick Haist vystřelil od modré, v předbrankovém prostoru dokázal puk tečovat ROMAN ZAP, a Mannheim se tak dostává na dostřel jediné branky. Asistence: Yannick Haist, Vasili Panov.
     
    56:34
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    RALF ROLLINGER právě vykřesal jiskru naděje pro Mannheim. Po obdržené přihrávce od Calceho tvrdě vypálil z mezikruží a dokázal dostat puk těsně nad Jonův beton. Asistence: luigi Calce, Maurice Müller.
     
    55:36
    Vyloučení v týmu Jungadler Mannheim (Dewald – 5 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Kölner Haie (Pischoff – 5 min., hrubost + 2 min., hrubost). Trest odpyká Adam.
     
    55:36
    Po tvrdém dohrání se v rohu za Rothovou bránou strhla pořádná bitka. Sudí budou některé aktéry vylučovat.
     
    55:05
    Korus pálil od modré, Rotha i s jeho klecí ale minul.
     
    53:40
    Kolín je nabit pozitivní energií a znovu se dere do útočné části hřiště.
     
    51:40
    Oddechový čas pro domácí.
     
    51:40
    Kolín právě vstřelil branku!
    VALETINO WEIßGERBER si zapisuje druhý zásah v dnešním utkání! Po přihrávce od Mayra vypálil z první a umístil kotouč do pravého horního rohu brány soupeře. Asistence: Sandro Mayr, Justin Büsing.
     
    51:16
    Kolín právě vstřelil branku!
    Rychlá kombinace a další gól je na světě. Sivic si najel s kotoučem před bránu a zadovkou jej předal na RIKA GAIDELA, ten si pak poradil s Rothem. Asistence: Leon Sivic.
     
    50:32
    Kolín právě vstřelil branku!
    Nečekaný obrat je na světě! Mannheim si nechal vyloučit hned dva hráče, a Kolín toho právě dokázal využít. Pischoff našel připraveného VALETINA WEIßGERBERA, který zprava poslal puk nad Rozhův beton. Asistence: Matthias Pischoff, Leon Sivic.
     
    49:21
    Büsing kličkoval před bránou, neměl ale komu přihrát, a tak vzal odpovědnost na sebe. Jeho střela však skončil v Rothově lapačce.
     
    48:49
    Oddechový čas pro hosty.
     
    48:49
    Maximilian Heim (JMA) míří na dvě minuty na trestnou lavici za zdržování hry, vystřelení puku mimo hrací plochu.
     
    47:46
    Vyloučení v týmu Jungadler Mannheim (Dewald – 5 min., faul kolenem). Trest odpyká Fischer.
     
    45:40
    Kolín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Pischoff nabil RIKU GAIDELOVI, který od pravého kruhu přesně umístil puk do levého horního rohu Jonova útočiště. Asistence: Matthias Pischoff, Benjamin Forsbach.

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 18. Calce (Müller, Dewald), 23. Krenzlin (Calce, Ramoser), 27. Zap (Heim, Krenzlin), 57. Rollinger (Calce, Müller), 59. Zap (Haist, Panov) – 27. Gaidel (Adam), 34. Steck (Van der Ven), 46. Gaidel (Pischoff, Forsbach), 51. Weißgerber (Pischoff, Sivic), 52. Gaidel (Sivic), 52. Weißgerber (Mayr, Büsing), 60. Steck


    Jungadler Mannheim: Andrisik (31. Roth) – Bender, Dewald, Schams, D´Acunto, Müller, Tuchel, Krenzlin, Haist, Sarto, Ramoser, Goldenberk, Fischer, Negriy, Gorgennländer, Heim, Rollinger, Zap, Hecht, Werle, Panov, Calce
    Kölner Haie: Jona (Lunemann) – Korus, Mayr, Schmidt, Ribnitzky, Tropmann, Grunewald, Grasmik, Lipchander, Saiter, Van der Ven, Bartuli, Steck, Forsbach, Bürfent, Büsing, Stumpe, Weißgerber, Pischoff, Bach, Adam, Sivic, Gaidel, Dobrovolskiy
    bahis siteleri