Salzburg – Košice 6:1 (kon.) | Mnichov – Liberec 3:7 (kon.)
konec
EHC Red Bull Mnichov
3:7 (2:2, 1:1, 0:4)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 15.08.2021, 19:00 • Kitzbühel • Red Bulls Salute • Finále
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek neděle a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (21:10:27)
     
    Je dobojováno. Už to vypadalo, že zápas dojde do nastavené hrací doby. Liberec ale strhl vedení na svou stranu a záhy přidal další přesnou trefu. Poté padly ještě dva góly, ale ty už byly do prázdné klece při powerplay Mnichova. Nakonec Liberečtí porážejí Mnichov 7:3 a končí na turnaji na prvním místě, Mnichov bere druhé místo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Zápas se už jen dohrává.
    59:10 Martin FAŠKO-RUDÁŠ - 3:7
     
    59:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    A další branka do prázdné mnichovské klece. MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ převzal kotouč a poté s ním nabruslil až před prázdnou svatyni soupeře a puk do ní dovezl – 3:7. Asistence: Adam Najman.
     
    58:34
    Branka Mnichova je stále prázdná, hráči Red Bullu se natlačili před Pavelku, zblízka ho ale nepřekonali. Hra je zastavena, buly po jeho pravé ruce.
    58:04 Tomáš FILIPPI - 3:6
     
    58:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Mnichov hrál už bez brankáře, v útočném pásmu od mantinelu nahodil puk před prázdnou klec Jan Ordoš a TOMÁŠ FILIPPI tak neměl problém nastavit hůl a prázdnou branku trefit – 3:6. Asistence: Jan Ordoš.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:27
    Tygři sebrali puk soupeři a uháněli do útočného pásma. Kotouč ale ztratili a Mnichov otočil hru. Před Pavelkou ale nezahrozil.
     
    56:38
    Pro Mnichov to není dobré, blíží se závěr třetí třetiny a ztrácí dva góly. Určitě ale ještě zbraně nesloží a pokusí se vrátit se do zápasu.
    55:42 Michal BIRNER - 3:5
     
    55:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    A po chvilce se po pasu od Tomáše Filippiho prosazuje MICHAL BIRNER a rázem tak mají Liberečtí náskok o dva góly – 3:5. Asistence: Tomáš Filippi.
    55:06 Adam KLAPKA - 3:4
     
    55:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí Bílí Tygři strhávají vedení na svou stranu. Na levou stranu dostal přihrávku ADAM KLAPKA, jenž dělovkou nedal mnichovskému brankáři šanci – 3:4. Asistence: Petr Jelínek a Ladislav Šmíd.
     
    54:46
    Jaroslav Pavelka ukryl puk pod lapačku a nechal hru před dotírajícím soupeřem zastavit.
     
    54:07
    Poté se Liberečtí dokázali vymanit, zavezli puk na druhou stranu, ale zblízka nezakončil přesně Michal Ivan.
     
    53:37
    Liberec je nyní pod menším tlakem Mnichova, znovu zakončoval Austin Ortega, leč jen vedle Pavelkovy brány.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Ortega (Hager, Varejcka), 13. Ortega (Lutz), 32. Parkes (Tiffels) – 2. Vlach (Ordoš), 14. Faško-Rudáš (Klepiš, Melancon), 38. Ordoš (Melancon, Filippi), 56. Klapka (Jelínek, Šmíd), 56. Birner (Filippi), 59. Filippi (Ordoš), 60. Faško-Rudáš (Najman)


    EHC Red Bull Mnichov: Fiessinger (Aus Den Birken) – Boyle, Seidenberg (A), Abeltshauser (A), Szuber, Blum, Daubner, Cimmermann – Ehliz, Smith, Gogulla – Parkes, Street, Tiffels – Ortega, Hager (C), Lutz – Mauer, Kastner, Varejcka
    Bílí Tygři Liberec: Pavelka (Kváča) – Melancon, Šmíd (A), Štibingr, Vitásek, Ivan, Derner, Šedivý – Ordoš, Filippi, Birner (A) – Zachar, Gríger, Vlach – Faško-Rudáš, Klepiš, Najman – Rychlovský, Jelínek (C), Šír – Klapka

    Rozhodčí: Huber, Nikolic – Martin, Sparer

    Diváci: 850
    bahis siteleri