Salzburg – Košice 6:1 (kon.) | Mnichov – Liberec 3:7 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
6:1 (1:0, 2:0, 3:1)
HC Košice
Neděle 15.08.2021, 15:00 • Kitzbühel • Red Bulls Salute • O 3. místo
Partner:
     
    To je z mé strany už vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:14:42)
     
    Střely na branku: 54 – 15
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté si napravili reputaci ze včerejší prohry 0:5 s Libercem a dnes v souboji o třetí místo porážejí Košice poměrem 6:1. Na domácím turnaji tak berou třetí místo. Po celou dobu byli lepším týmem, hosté naopak stále tahali za kratší konec a dokázali skórovat pouze jednou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Puk je v pásmu hostů, kde domácí ještě operují před brankou soupeře, už to ale spíše vypadá, že se nic nestane a zápas se jen dohrává.
     
    59:24
    Vyloučení v týmu HC Košice (Jakub Cibák – 2 min., hrubost + 2 min., nesportovní chování).
     
    59:18
    Vhazuje se v pásmu hostů, konkrétně po levé ruce Dominika Riečického.
     
    58:59
    Domácí hráči se opět usadili v pásmu Košic, kde to ještě zkoušeli před Dominikem Riečickým, ale nakonec mu pomohla obrana, která dostala kotouč na zakázané uvolnění.
     
    58:12
    Peter Schneider na pravém kruhu vystřelil, jeho pokus ale zablokovala obrana soupeře a dostala kotouč do neutrální zóny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:42
    Hosté jsou ve čtyřech hráčích.
     
    56:40
    Vyloučení v týmu HC Košice (Ladislav Romančík – 2 min., sekání).
     
    56:12
    Thomas Raffl posunul puk na pravou stranu, kde poté vystřelil Peter Schneider, ale jen vedle soupeřovy branky. Následně pak se Košice osvobozují.
     
    55:42
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Pavel Klhůfek – 2 min., podrážení).
     
    54:41
    Hráči Salzburgu nemají dost a nadále se tlačí před branku soupeře. Nyní střílel TJ Brennan, ale jeho pokus šel mimo.
     
    53:51
    Domácí si tak po včerejší prohře 0:5 nad libereckými Bílými Tygry spravují chuť a dnes jsou to oni, kdo si s chutí zastřílel.
    52:44 Peter SCHNEIDER - 6:1
     
    52:44
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra, domácí vedou rozdílem pěti gólů. Po přihrávce od Heinricha střílel z levé strany PETER SCHNEIDER a jeho svižný pokus z první zaplul pod břevno košické branky -6:1. Asistence: Dominique Heinrich.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Järvinen (Raffl, Loney), 32. Wukowits (Raffl, Schneider), 36. Järvinen, 42. Schneider (LoVerde, Raffl), 50. Brennan (Baltram), 53. Schneider (Heinrich) – 46. Bartánus


    EC Red Bull Salzburg: Lamoureux (Wieser) – LoVerde, Heinrich, Brennan, Pallestrang, Zündel, Schreier, Wimmer, Stapelfeldt – Schneider, Nissner, Wukowits – Loney, Järvinen, Raffl – Huber, Baltram, Harnisch – Borzecki, Leonhardt, Hochkofler
    HC Košice: Riečický (Košarišťan) – Saucerman, Cibák, Tansey, Novota, Romančík, Deyl, Jacko – McPherson, Slovák, Réway – Klhůfek, Chovan, Pereskokov – Bartánus, Milý, Lapšanský – Belluš, Havrila, Jokel' – Rogoň

    Rozhodčí: Ruetz, Schauer – Bärnthaler, Wimmler
    bahis siteleri