TPS – Bremerhaven 1:2 (kon.) | Växjö – Sparta cz 2:1 (kon.) | Leksands IF – HC Slovan 5:3 (kon.)
Lugano – Skellefteå 5:1 (kon.) | Fribourg – Třinec cz 6:2 (kon.) | Eisbären – Tappara 1:6 (kon.)
konec
Fribourg-Gottéron
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 27.08.2021, 19:45 • BCF Arena, Fribourg • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:02 HERREN - 6:2
     
    58:02
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Domácí využili druhou přesilovou hru. Kombinaci u modré čáry zakončil přesnou střelou z dálky YANNICK HERREN! Asistence: Raphael Diaz, Jordann Bougro – 6:2!
    54:22 MARCHON - 5:2
     
    54:22
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Třináctý útočník zápasu se dnes podruhé prosadil. Kacetla za brankou obral o puk Bougro, přihrál před bránu volnému NATHANU MARCHONOVI, který už neměl problém uklidit puk do opuštěné brány! Asistence: Jordann Bougro – 5:2!
    29:42 MARCHON - 4:2
     
    29:42
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Kundrátek se snažil u mantinelu bránit soupeři v přihrávce, ale to se mu nepodařilo. Jörg přihrál z levého rohu mezi kruhy NATHANU MARCHONOVI, který měl před sebou pouze gólmana Kacetla a střelou k tyči zvýšil na 4:2! Asistence: Mauro Jörg, Dave Sutter.
    21:28 SPRUNGER - 3:2
     
    21:28
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Slezané se z vyrovnání dlouho neradovali! Domácí se vydali do protiútoku dva na jednoho, střela Bykova z pravé strany se odrazila od zadního mantinelu přímo na hokejku kapitána JULIENA SPRUNGERA, který už měl jednoduchou pozici a puk dorazil do zcela odkryté brány! Asistence: Andrei Bykov, Christopher DiDomenico – 3:2!
    20:39 KUNDRÁTEK - 2:2
     
    20:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři na začátku druhé části srovnávají skóre! Nejprve se snažil střílet z levého kruhu Dravecký, ale puk přes bránícího hráče dostal jen za branku. O pár sekund později se ke střele dostal z pravého kruhu TOMÁŠ KUNDRÁTEK a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Martin Růžička, Vladimír Dravecký – 2:2!
    13:28 MOTTET - 2:1
     
    13:28
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Švýcaři využili přesilovou hru! Střelu DiDomenica z levého kruhu brankář Kacetl vyrazil pouze na druhou stranu, kde číhal KILLIAN MOTTET, který dorážkou do prázdné brány poslal Fribourg znovu do vedení! Asistence: Christopher DiDomenico, Ryan Gunderson – 2:1!
    06:37 VRÁNA - 1:1
     
    06:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je nečekané! Nedáš – Dostaneš! Oceláři přežili zajímavou střelu Walsera, který pálil z mezikruží vedle brány. Vzápětí ze souboje u mantinelu vydolovala puk dvojice Kundrátek – Vrána a rozjela se na švýcarskou bránu. V situaci dva na dva krásně vyšachovali nejen obránce, ale i brankáře Berru a PETR VRÁNA uklidil puk do prázdné brány! Asistence: Tomáš Kundrátek – 1:1!
    05:14 BYKOV - 1:0
     
    05:14
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se dostávají do vedení! Gunderson přihrál kotouč od středu modré čáry na pravou stranu Sutterovi, který puk jen nahodil na bránu, kotouč ještě tečoval clonící ANDREI BYKOV a usměrnil jej do sítě! Asistence: Dave Sutter, Ryan Gunderson – 1:0!

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 6. Bykov (Sutter, Gunderson), 14. Mottet (DiDomenico, Gunderson), 22. Sprunger (Bykov, DiDomenico), 30. Marchon (Jörg, Sutter), 55. Marchon (Bougro), 59. Herren (Diaz, Bougro) – 7. Vrána (Kundrátek), 21. Kundrátek (Růžička, Dravecký)


    Fribourg-Gottéron: Berra (Hughes) – Gunderson, Sutter, Diaz, Furrer, Kamerzin, Dufner, Jecker – Brodin, Desharnais (A), Mottet – Sprunger (C, TS), Bykov, DiDomenico – Herren, Walser, Schmid – Rossi, Bougro, Jörg – Marchon.
    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Kundrátek, Musil, Zahradníček, Doudera, M. Adámek, Jaroměřský, Matyáš – Růžička, Vrána (C, TS), Nestrašil – Hrňa, Marcinko, Dravecký – Kofroň, M. Kovařčík, Hrehorčák – Ramik, Peterek, Kurovský.

    Rozhodčí: Hebeisen, Borga – Fuchs, Schlegel (SUI).

    Diváci: 2673
    bahis siteleri