Litvínov – Litoměřice 6:2 (kon.) | K. Vary – Zvolen 3:1 (kon.) | Krefeld – Pardubice 0:6 (kon.)
Kobra – Řisuty 5:2 (kon.) | Kometa Brno B – SHK Hodonín 5:4 (po pr.) | Písek – Salzburg 4:6 (kon.)
Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:2 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
HC ISMM Kopřivnice
Pátek 27.08.2021, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravíme všechny fanoušky druholigového hokeje. Před námi je další přátelské utkání, ve kterém před startem sezóny poměří své síly hokejisté Valašského Meziříčí a Kopřivnice.
     
    HC ISMM Kopřivnice

    Kopřivničtí mají za sebou již šest přátelských utkání, ve kterých se mohli radovat z výhry celkem čtyřikrát. V přípravě působí zatím velmi jistě a odhodlaná pokračovat ve své formě z předešlých let, kde mezi největší opory patřil bezesporu gólman Hromada, který bude žlutomodrý dres oblékat i další sezónu.

    Zatím největší porážku si hokejisté ISMM odnesli právě v duelu s Bobry, určitě tak budou chtít vzájemnou bilanci v přípravě srovnat a dát se tak do pohody před ostrým měření sil v sezóně.
     
    HC Bobři Valašské Meziříčí

    Bobři mají za sebou již tři přípravná utkání s bilancí dvou výher a jedné prohry. Na úvod se střetli právě s jejich dnešním soupeřem. a z Kopřivnice si odvezli výhru 6:2, na kterou budou určitě chtít navázat i při nadcházejícím měření sil.

    Kádr Bobrů je velmi dobře nabitý v ofenzivě, o čem nás mohly přesvědčit již odehraná utkání. Obranu ale opouští dlouholetá opora Michal Žák, jehož místo v sestavě by měl vyplnit nově příchozí Michael Janota, který se vrací po pauze zpátky na led.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Růžička) – Báchor, Žák, Ďurkáč, Mošnička, Kamas, Holiš – Finsterle, Vávra, Goiš – Štědrý, Křivohlávek, F. Weintritt – Urbanec, Andris, Kozubík – Kuchařík, Vavřík, Stodůlka.

    HC ISMM Kopřivnice: Kučera (Šindelka) – Marek, Fojtík, Štěpánek, Bail, Mituchovič – Hrubý, J. Mach, Pargač, Pokorný, Suchý, Sluštík, Indrst, Urban, Žemba, Raška, M. Mach.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Puku se jako první ujali hosté, puk ale v zápětí skončil u zakázaného uvolnění.
     
    01:00
    Brankář Slovák si až moc vyjel z brány směrem ke střele kopřivnických, jejich akci zakončil tlak bobří obrany a jeden z hráčů Valmezu, který se obětavě postavil před branku.
     
    03:03
    Bobři začali vyvíjet na bránu hostí velký tlak. Na delší chvíli se jim podařilo usídlit na útočné třetině.
     
    03:10
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři pokračovali s nátlakem u brány, když z jedné z pohotových střel dokázali zásluhou TOMÁŠ ANDRISE poprvé v zápase skórovat. Asistence: Lukáš Finsterle.
     
    04:04
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Křivohlávek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:04
    Kopřivničtí se ihned jali puku a jeden z útočníku ISMM vypálil ostrou střelu na Slovákovu branku, ten ale kasu Bobrů hájí skvěle.
     
    05:10
    Další ohrožení bobří branky, Slovák je ale stále stoprocentní. Po rozehrání po jeho levé straně se domácí dostávají k puku a posouvají jej dopředu.
     
    06:05
    Sluštík se společně se svými spoluhráči pokoušel o kombinaci v jejich útočné třetině, k dorážce se ale nedostali.
     
    06:35
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Valašsskomeziříčští už sice hráli v plném počtu, vyloučení Křivohlávek se ale nestihl v čas začlenit do obrany Bobrů. Po větším nepřehledném uskupení tak puk padá za záda gólmana Slováka zásluhou TOMÁŠE FOJTÍKA. Asistence: Dominik Suchý, Dominik Pokorný.
     
    09:00
    Kopřivnice se po nepovedeném začátku dostává do tempa, v rozmezí několika desítek sekund už vyslala několik nebezpečných střel na gólmana domácích.
     
    09:45
    Michal Žák se dostal k puku u modré a zkusil tvrdou střelu po zemi, Maxima Kučeru ale nijak nepřekvapil.
     
    10:40
    Bobři najednou otáčí hru na druhou stranu a puku se ujímají oni.
     
    11:07
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Marek – 2 min., hákování).
     
    11:45
    Duo posil Valmezu z USA Křivohlávek a Urbanec se pokoušeli usadit v obrané třetině hostí, ti však dnes ukazují, že moc gólů povolit nechtějí a tvrdě brání jejich nahrávky.
     
    12:58
    Michael Vavřík dostal puk k samostatnému úniku, Kučera má ale oči na stopkách a kotouč kryje pod svými betony.
     
    13:55
    Žemba si najel z pravé stany na Slovákovu branku a zkusil tvrdou střelu po zemi, tu ale brankář domácích schovává pod výstroj.
     
    14:42
    Mošnička zkusil nepřesnou přihrávku na Křivohlávka, ten ji ale nezastihl a puku se tak ujímá Kopřivnice.
     
    15:30
    Po menším souboji o puk v rohu Bobrů se do akce dostávají opět kopřivničtí, kteří se ale tentokrát k více šancím nedostávají.
     
    16:20
    Hra se přesouvá z jedné strany na druhou. K puku se druhý tým většinou dostává až po nepřesných přihrávkách soupeře.
     
    17:07
    Pargač šikovně objel branku Valmezu a zkusil kotouč vyslat na dorážku před betony Slováka. Ten puk vykopl a pokračuje se dále ve hře.
     
    18:00
    Kopřivničtí měli šanci zaútočit ve velké rychlosti 3 na 2, jedna z přihrácek se jim ale nepovedla a Goiš zaslal puk zpátky za modrou.
     
    19:26
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Mladí Bobři se rychle dostali do obrané třetiny Kopřivnice. Před bránu si šikovně najel DAVID KOZUBÍK, který po nahrávce Urbance našel místo za zády Maxima Kučery. Asistence: Tomáš Urbanec.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu hry, která byla velmi vyrovnaná na obě strany. Oba brankáři dostali hodně šancí předvést v bráně své umění. Šance byly na obou stranách podobné, ale úspěšnější byli domácí, kteří si do dalšího dějství odnáší vedení o jednu branku.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:45
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    40:00
    Puk se jako první zmocnili domácí.
     
    20:50
    Bobři se drží puku, Kopřivnice jim ale nepovoluje se dostat z obrané třetiny. To se Valmezu povedlo až zhruba po minutě hry, k větší šanci u Kučerovy brány se ale nedostali.
     
    21:37
    Kopřivnice právě vstřelila branku. A je vyrovnáno. Kopřivnice se opět dostala k puku na straně domácích a po menší nepřehledné akci se do brány prosazuje ONDŘEJ SLUŠTÍK. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    23:30
    Bobři o sobě dávají ale opět znát. Tomáš Vávra a Lukáš Finsterle vyslali v zápětí za sebou hned dvě tvrdé střely. Brankář Kučera ale kryje.
     
    24:05
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Štěpánek – 2 min., držení).
     
    24:17
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Štěpánek si ale na trestné dlouho neposedí. Jan Štědrý našel před bránou najetého FILIPA WEINTRITTA a ten po patnácti sekundách přesilové hry posílá Bobry opět do vedení. Asistence: Jan Štědrý.
     
    25:18
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Báchor – 2 min., hákování).
     
    25:55
    Marek vyslal po pěkné přihrávce puk na Slovákovu svatyni, tu ale o pár centimetrů minul. Místo mezi betonem a tyčí tu však bylo.
     
    26:47
    Bobři vysílají po menším nátlaku puk na stranu hostí.
     
    27:02
    Nepříjemnost pro Bobry, Libor Kamas si jde na dvě minuty sednout za zdržování hry.
     
    27:45
    Stanislav Báchor se ihned po návratu ujal puku a před půlku hřiště vystřelil na Kučerovu bránu. Střela však letěla příliš vysoko.
     
    29:30
    Stodůlka dostal puk k nájezdu na bránu Kopřivnice. Ten mu moc nesedl a tak jej místo další nahrávky pouze vyhodil.
     
    30:10
    K samostatnému úniku se dostal také Tomáš Vávra, ten atakován obránci Kopřivnice rychle vyslal puk před branku. Brankář hostů měl i trochu štěstí, puk však betony odrazil, i když jej z počátku neviděl.
     
    31:19
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Fojtík – 2 min., hrubost).
     
    31:35
    Suchý ihned po buly zavezl puk za bránu Bobrů a čekal na posily z útoku, ty však nestihly v čas dorazit a hra se přesunula na druhou stranu.
     
    32:26
    Nová tvář Bobrů Filip Weintritt tvrdě vystřelil na branku Kopřivnice, jeho pokus ale Kučera pohotově kryje.
     
    33:20
    Těsně před koncem přesilovky se Bobři rozestavěli v útočné třetině a zamkli útok Tatry, Goiš zaslal puk do mezikruží, Vávra se pokusil o střelu, ta však minula jen levý roh brány Kopřivnice.
     
    34:23
    Bobři se opět pokouší usadit v obrané třetině ISMM, ti však tentokrát tak nesmělí nejsou a snaží se puku zmocnit.
     
    35:10
    Goiš si najel od modré a u brány pohotově našel Weintritta, na kterého vyslal přesnou přihrávku, ten však zakončit nedokázal.
     
    36:17
    Křivohlávek dostal rychlou nahrávku k mezikruží a zaslal kotouč na najíždějícího si Filipa Weintritta, který najednou stál sám před gólmanem Kučerou. Ten jeho krátkou střelu ale kryje na své hrudi lapačkou.
     
    37:12
    Bobři vyvíjí tlak u brány hostů a snaží se zde usadit. Nepřesná přihrávka ale posílá Kopřivnici opět do útoku.
     
    38:15
    Před samotného gólmana Kučeru se dostal také Michael Vavřík. Brankáře Tatry ale nenachytal a kotouč opět končí v náruči.
     
    38:50
    Holiš vyslal puk za bránu hostů, tam se jej ale Kopřivnice zmocnila a posunula jej do útoku.
     
    39:30
    Marek zkusil tvrdou střelu od modré na kasu Bobrů, Slovák ale pohotově vyráží.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou část hry. Ta byla jednoznačně pro domácí stranu, i když tomu nemusí aktuální skóre tolik napovídat. Více šancí jsme mohli vidět právě u brány Kopřivnice, která často jen při štěstí vyvázla bez obdržené branky. Hokejisté ISMM se také dostali k pár možnostem změny skóre, které byly pro gólmana Slováka velkou zkouškou, ten však domácí tým stále drží s těsným výsledkem 3:2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    U puku tentokrát jako první Kopřivnice.
     
    41:12
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři si vytvořili tlak u brány hostů, toho využil JAN KŘIVOHLÁVEK po souhře s Filipem Weintrittem, který mu puk poslal přesně na hůl. Asistence: Filip Weintritt.
     
    42:12
    Indrst objel bránu domácích a zkusil vyslat puk před bránu, kde však nikdo z jeho spoluhráčů nečekal.
     
    43:25
    Vavřík si vyčkal u brány a pokusil se odtečovat puk nad beton Kučery, ten ale lapačkou kryje.
     
    44:10
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Báchor – 2 min., podrážení).
     
    44:13
    Puku se ihned po rozehrání ujala Kopřivnice. Jeden z hráčů ISMM vyslal puk přes zeď obrany Bobrů, bránu však těsně minul a slyšeli jsme pouze zvuk odrazu od mantinelu.
     
    45:09
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Pargač – 2 min., hákování).
     
    45:20
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Hrubý – 2 min., hákování).
     
    45:40
    Menší zmatek před bránou Tatrovky. Bobři se pokouší o kombinace, k zakončení se jim však nedaří dostat. Libor Kamas se pouze lehce dotkl holí puku u brány, ten však směr nezměnil a před bránou proletěl.
     
    47:00
    Andris nahrál před bránou na rozpřáhlého Vávru, ten poslal tvrdý puk po zemi. Na střelu se gólman Kučera položil a vyrážečkou ji poslal pryč od kasy.
     
    48:10
    Matěj Mach opět zkouší střelu na bránu od modré, moc přesná ale nebyla a ke kotouči se opět dostávají domácí, kteří přesouvají hru na stranu hostů.
     
    49:16
    Sluštík přihrál na dobře najetého Žembu, který vyslal tvrdou střelu na Slováka. Ten puk nad bránou vyrazil až do ochranné sítě.
     
    50:00
    Indrst se po nahrávce Jakuba Macha dostal k pohotové střele a halou jsme mohli slyšet zvuk tyče.
     
    50:45
    Andris zabránil ofsajdu a poslal puk před bránu hostí, kde si s ním už ale jeho spoluhráči moc neporadili.
     
    51:23
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Urban – 2 min., sekání).
     
    51:35
    Ihned po rozehrání se dostal k samostatnému úniku Pargáč, proti kterému si brankář Slovák vyjel a zmenšil tak úhel k jeho střele. Kotouč tak nakonec končí v bezpečí za bránou domácích.
     
    52:56
    Weintritt se již po několikáté za dnešní zápas ocitl v tváří tvář gólmanovi Kopřivnice, ten mu však dnes branku nejspíš nedopřeje.
     
    53:37
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři navyšují své vedení. Po přesunu do třetiny se před bránou usadil útočník TOMÁŠ URBANEC, který po přesné nahrávce trefil volnou mezeru v bráně Tatrovky. Asistence: Stanislav Báchor.
     
    54:59
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Finsterle – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:32
    Kopřivničtí se usadili u branky Valmezu a snaží se o kombinaci. Tu ukončil až Sluštík, který vyslal puk na hrudník brankáře Slováka, který však pohotově zasahuje.
     
    56:27
    Urbanec vyslal od modré kotouč na dobře najetého Andrise, který jej tečoval na bránu hostů. Kučera ale opět kryje.
     
    56:40
    Vavřík pokračoval v sérii střel na bránu Kopřivnice, toho si však gólman ve žlutém opět pohlídal.
     
    57:30
    Libor Kamas zkusil střelu na bránu ale jen minul postranní tyč. K puku se tak dostal jeden z obránců Kopřivnice a posouvá hru na druhou stranu.
     
    58:55
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Kopřivnice zkusila hru bez brankáře, která se jim nevyplácí. Od modré se zmocnil puku Filip Weintritt, který u brány spatřil najetého JANA KŘIVOHLÁVKA, který už poslal kotouč do prázdné. Asistence: Filip Weintritt.
     
    59:19
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Kozubík – 2 min.).
     
    59:19
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Mach M. – 2 min.).
     
    Konec zápasu.
     
    Máme zde konec utkání, které končí stejným výsledkem jako z předešlého přátelského střetnutí těchto dvou týmů. Třetí třetina patřila jednoznačně domácím, kterým se podařilo hned třikrát prosadit. Na šance to bylo opět podobně jako v druhém dějství, úspěšnější ale tentokrát byli pouze hokejisté Valašského Meziříčí.

    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji pěkný zbytek dne. (20:07:08)

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 4. Andris (Finsterle), 20. Kozubík (Urbanec), 25. Weintritt (Štědrý), 42. Křivohlávek (Weintritt), 54. Urbanec (Báchor), 59. Křivohlávek (F. Weintritt) – 7. Fojtík (Suchý, Pokorný), 22. Sluštík (Pokorný)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Růžička) – Báchor, Žák, Ďurkáč, Mošnička, Kamas, Holiš – Finsterle, Vávra, Goiš – Štědrý, Křivohlávek, F. Weintritt – Urbanec, Andris, Kozubík – Kuchařík, Vavřík, Stodůlka.
    HC ISMM Kopřivnice: Kučera (Šindelka) – Marek, Fojtík, Štěpánek, Bail, Mituchovič – Hrubý, J. Mach, Pargač, Pokorný, Suchý, Sluštík, Indrst, Urban, Žemba, Raška, M. Mach.
    bahis siteleri