USA – Kanada 1:5 (kon.) | Japonsko – Německo 2:1 (kon.)
konec
USA
1:5 (0:2, 0:3, 1:0)
Kanada
Pátek 27.08.2021, 00:00 • Winsport Arena, Calgary • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:44 Lee STECKLEINOVÁ - 1:5
     
    42:44
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A je to tady, Američanky ruší kanadské čisté konto! Grace Zumwinkleová byla úspěšná v bojích na krátkém mantinelu. Když šel puk na modrou, tak se přesídlila k brankovišti a dokonale tam zaclonila výhled Desbiensovou, za kterou zapadla střela LEE STECKLEINOVÉ. Asistence: Jesse Compherová, Hayley Scamurraová.
    30:36 Sarah NURSEOVÁ - 0:5
     
    30:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    Zatímco na přesilovkový gól Kanaďanky v Calgary stále čekají, tak skórovat v početní nevýhodě jim problém nedělá! Skvěle hrající Jennerová vybojovala puk na obranné modré čáře. Do brejku šla SARAH NURSEOVÁ a z levého kruhu trefila prostor u vzdálenější tyče. Sudí si zprvu nevšimly, že puk prošel za brankovou čáru. Opět muselo pomoci až video. Bez asistence.
    27:16 Jamie RATTRAYOVÁ - 0:4
     
    27:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Začíná to zavánět debaklem, na které Američanky rozhodně nejsou zvyklé! Caroline Harveyová podlehla tlaku za vlastní brankou, kde si kotouč vzala od Jennerové JAMIE RATTRAYOVÁ a kolem tyče jej zezadu zasunula za Cavalliniovou! Asistence: Brianne Jenenrová.
    24:18 Jamie RATTRAYOVÁ - 0:3
     
    24:18
    Kanada právě vstřelila branku!
    Manko Američanek se hrozivě navyšuje! Schofieldová byla odzbrojena na pravém křídle JAMIE RATTRAYOVOU, která vystartovala do protiútoku. Byla na jeho začátku i na úplném konci, když zleva dorazila do branky zneškodněný střelecký pokus Jennerové. Asistence: Brianne Jennerová
    13:50 Renata FASTOVÁ - 0:2
     
    13:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Cavalliniová neudržela na ruce střelu z levého křídla z hokejky RENATY FASTOVÉ. Ta ještě dojela do brankovišti a v nepřehledné skrumáži nadzvedla puk až do sítě! U brankové čáry se ho marně snažila chytit Schofieldová. Hlavní rozhodčí nejprve rozpažila, ale po přezkumu videa názor změnila. Asistence: Emily Clarková, Melodie Daoustová.
    07:13 Melodie DAOUSTOVÁ - 0:1
     
    07:13
    Kanada právě vstřelila branku!
    V osmé minutě už se skóre mění! Jocelyne Larocqueová od modré čáry napálila zadní mantinel. Kotouč se od něj odrazil zpátky do ohně a tam duchapřítomně vystřelila MELODIE DAOUSTOVÁ. Asistence: Natalie Spoonerová, Jocelyne Larocqueová.
    Marken.cz

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 43. Steckleinová (Compherová, Scamurraová) – 8. Daoustová (Spoonerová, Larocqueová), 14. Fastová (Clarková, Daoustová), 25. Rattrayová (Jennerová), 28. Rattrayová (Jennerová), 31. Nurseová


    USA: Cavalliniová (28. Hensleyová) – Barnesová, Kellerová, Bozeková, Harmonová, Dunneová, Steckleinová (A), Harveyová – Knightová (A), Deckerová, Schofieldová (C) – Kesselová, Panneková, Carpenterová – Murphyová, Roqueová, Cameranesiová – Zumwinkleová, Compherová, Scamurraová – Curlová.
    Kanada: Desbiensová (Maschmeyerová) – Fastová, Larocqueová (A), Ambroseová, Thompsonová, Bellová, Sheltonová, Bourbonnaisová – Jennerová (C), Bachová, Rattrayová – Spoonerová, Fillierová, Daoustová – Clarková, Turnbullová (C), Johnstonová – Saulnierová, Nurseová, Maltaisová – O´Neillová.

    Rozhodčí: Cookeová (USA), Senuková (CAN) – Blairová (CAN), Spresserová (USA)
    bahis siteleri