Třinec – Motor ČB 4:0 (kon.) | Zlín – Litvínov 2:4 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 1:0 (kon.)
Kladno – Vítkovice 1:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:0 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 10.09.2021, 18:00 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Landon Bow znovu odjíždí na kladenskou střídačku!
     
    59:16
    Landon Bow je znovu v brance, bude se vhazovat na neutrální půdě!
     
    58:49
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Marek Račuk – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Robert Flick – 5 min., bitka).
     
    58:49
    V přerušené hře se strhla mela u mantinelu! Jako první se začal pošťuchovat Tomáš Plekanec, který si následně odstoupil a nechal všechnu práci na spoluhráčích. Robert Flick za bitku jde do šaten a cestou dostal pivní sprchu od fanoušků Kladna – velmi nesportovní moment, ikdyž emoce pracují!
     
    58:34
    Kladenští Rytíři se vyžádali oddechový čas! Parta kolem Tomáše Plekance si potřebuje spíše chviličku odpočinout!
     
    58:09
    Kladno je v útočném pásmu a Landon Bow odjíždí z branky! Domácí celek potřebuje skórovat, a tak hraje vabank!
     
    57:04
    Marek Kalus přihrával před branku, protože viděl najíždějícího spoluhráče. Robert Flick předvedl dlouhou kličku do forhendu, ale ani tentokrát ležícího gólmana nepřekonal!
     
    54:56
    Tvrdou ránu z vrcholu pravého kruhu poslal proti brance Roman Polák. Domácí brankář si na kotouč sáhl lapačkou, čímž jej vyrazil na tyč!
     
    54:49
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Marek Baránek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:19
    Marek Kalus prohodil obránce a sám před brankářem zůstal Radovan Bondra. Ten se chtěl rychle otočit a zakončit na brankářovu vyrážečku. Ovšem Landon Bow situaci ustál a drží Kladno ve hře o body!
     
    Dnešní utkání sleduje 2 016 diváků.
    52:24 Patrik KOCH - 1:2
     
    52:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Otřepané nedáš – dostaneš znovu platí! Kotouč na modrou čáru dostal PATRIK KOCH, který ani chvilku neváhal a vystřelil. Landon Bow toho přes clonícího soupeře neviděl, a tak mu černá guma zapadla za záda – 1:2 Asistence: Rastislav Dej a Rostislav Marosz.
     
    51:43
    Obrovskou příležitost spálil Tomáš Pitule! Po skvělé přihrávce zůstal na zadní tyči a trefil tyčku. Našel si také odražený kotouč, který zase zastavil Aleš Stezka!
     
    49:51
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Marek Kalus – 2 min., podrážení).
     
    48:15
    Nahozením od modré čáry se prezentoval Marek Baránek, jehož pokus byl tečován, avšak Aleš Stezka zasáhl. Následně z pravé strany vystřelil Adam Kubík, který orazítkoval tyčku. Sice se brankové světlo rozsvítilo, ovšem rozhodčí hned rozpažil.
     
    47:27
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Patrik Koch – 2 min., držení).
    46:16 Tomáš PLEKANEC - 1:1
     
    46:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se zaslouženě dočkalo vyrovnání! Skvěle to ale udělal Nicolas Hlava, který na levém kruhu rychle zabrzdil a přihrál přes obránce na TOMÁŠE PLEKANECE. Jeho svižný pokus zapadl přesně k levé tyči – 1:1! Asistence: Nicolas Hlava a Adam Kubík.
     
    42:16
    Marek Račuk výborně objel branku a přihrál mezi kruhy, kde už se na kolenou nacházel Tomáš Pitule. Jeho pokus zamířil jen do břevna, Aleš Stezka měl štěstí na své straně!
     
    34:53
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Petr Gewiese. Následně Vítkovice dostaly kotouč na osamoceného Guntise Galvinše, který byl sám mezi kruhy. Jeho pumelici vyrazil perfektním zákrokem Landon Bow! Právě on je Kladenským hrdinou okamžiku!
     
    33:20
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Daniel Ciampini – 2 min., podrážení).
     
    33:13
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Karel Plášil – 2 min., sekání).
     
    33:03
    Po chybě obránců na útočné modré čáře přejel střední pásmo Marek Račuk, jehož následný pokus z pravé strany mířil na zadní tyč. Aleš Stezka vyrazil puk před sebe a Matěj Beran chtěl dorážet, ovšem byl seknut!
     
    30:15
    Od levého mantinelu vyslal tvrdou ránu Guntis Galvinš, Landon Bow kotouč vyrazil do zadního hrazení. Domácí brankář musel být dál pozorný, jelikož se touš odrážel zpátky do brankoviště. Kuriózní moment!
     
    27:36
    Další tvrdou ránu vyslal z vrcholu pravého kruhu Petr Gewiese, jehož pokus byl zřejmě tečován. Landon Bow se snažil zasáhnout, ale puk mu vypadl a projel těsně vedle levé tyče!
     
    25:33
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Marek Baránek – 2 min., podrážení).
    25:10 Rostislav MAROSZ - 0:1
     
    25:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla laciná branka, kterou Rytíři inkasovali! U modré čáry se otočil ROSTISLAV MAROSZ, jehož nahození zapadlo k levé tyči. Landon Bow toho asi moc neviděl, protože reagoval pozdě. Bez asistence.
     
    24:22
    Na pravé straně útočného pásma získal kotouč Petr Chlán, který se hnal na domácího brankáře. Mířil mezi betony, avšak Landon Bow schoval mezeru a zasáhl.
     
    21:42
    Na modré čáře nezastavil přihrávku od spoluhráče Petr Gewiese. Sám na brankáře upaloval z levé strany Danny Kristo, jehož pokus neudržel hostující brankář mezi rukou a tělem. Kotouč se tak kutálel těsně vedle pravé tyče!
     
    20:13
    Karel Plášil chtěl založit útok, ovšem před vlastní brankou zapomněl kotouč. Za ním jedoucí Ondřej Machala tak byl v obrovské šanci, jenomže pokus zblízka zastavil skvělým zákrokem Aleš Stezka!
     
    19:24
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Martin Kehar – 2 min., hákování).
     
    19:09
    Pěkná kombinace Vítkovic, které byly velmi blízko! Petr Gewiese zavezl puk do pásma a na ose jej předal Lukáši Krenžolokovi. Ten pak přihrál na stejného spoluhráče do strany, který mu černou gumu poslal ještě do brankoviště. Ovšem urostlý útočník zamířil těsně vedle pravé tyče.
     
    17:15
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Cody Donaghey – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Robert Flick – 2 min., sekání).
     
    09:52
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Roman Polák – 2 min., hákování).
     
    07:27
    Před vítkovickou brankou bylo pořádně rušno! Tomáš Plekanec přihrával před branku, kde se rychle otočil Nicolas Hlava, jehož pokus vyrazil Aleš Stezka před sebe. Chomutovský odchovanec se ještě dostal k dorážce, ovšem ani ta neprošla.
     
    07:05
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Roman Polák – 2 min., vražení na hrazení).
     
    04:10
    Z pravého kruhu znovu vystřelil Robert Flick, který měl čas na zakončení a mířil na zadní tyčku. Landon Bow vytáhl parádní zákrok betonem, stav je stále bez branek.
     
    03:25
    Sám na branku se z levé strany hnal domácí Adam Kubík, který měl otevřít stav zápasu. Ovšem jeho zakončení Aleš Stezka výborně ustál a zasáhl.
     
    02:46
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Martin Kehar, jehož pokus vyrazil Aleš Stezka před sebe . S dorážkou mohl přijít ještě Daniel Ciampini, ale mezi kruhy zazmatkoval. Hra se velmi rychle otočila a před branku se hnal Jan Hruška, jehož snažení zastavil holí Landon Bow.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 47. Plekanec (Hlava, Kubík) – 26. Marosz, 53. Koch (Dej, Marosz)


    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Kehar, Dotchin (A), Donaghey, Baránek, Nilsen, Funk, Ticháček – Ciampini, Plekanec (C), Hlava – Kristo, Kubík, Machala – Račuk, Pitule, M. Beran – Hajný, Filip, V. Bílek.
    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – Plášil, R. Polák (C), Galvinš, Gewiese, Koch, L. Kovář, Machů – Roberts Bukarts, J. Hruška (A), Svačina – L. Krenželok (A), Marosz, Fridrich – R. Bondra, Flick, M. Kalus – Bernovský, Chlán, Dej.

    Rozhodčí: Hejduk, Svoboda – Pešek, Malý

    Diváci: 2 016
    bahis siteleri