Olomouc – Liberec 6:4 (kon.) | Salzburg – Plzeň 0:3 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.)
Havířov – Pardubice 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:2 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 2:5 (kon.)
Chomutov – Sparta 1:10 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:10 (0:2, 1:3, 0:5)
HC Sparta Praha
Pátek 10.09.2021, 18:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    59:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Málokdo už čekal, že přijde ještě jedna gólová akce na straně hostů, když se vhazovalo před Krbečkem. Jenže Pražané to stihli a konkrétně OTO THEIMER přidal vteřinu před koncem desátý puk do Tučkovy sítě. Asistence: Marek Chvátal.
     
    57:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle zavání desítkou v domácí síti. JAKUB ZEMBOL dostal na vrchol brankoviště přesnou přihrávku a poradil si i s Tučkem. Asistence: Marek Chvátal a Adam Mácha.
     
    46:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedoraz v chomutovské defenzivě trestá osmým gólem Pražanů ADAM MÁCHA, který překonal bezmocného Tučka. Asistence: Jan Krupička a Oto Theimer.
     
    45:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přesně po minutě střílí Pražané další gól. Kalný stihl ze souboje na pravé straně útočného pásma přiklepnout JOSEFU SLAVÍČKOVI před úplně prázdnou branku, kde se hostující útočník nemýlil. Kalný následně skončil na zadním mantinelu, kde zůstal ležet. Naštěstí odjel na střídačku po svých. Asistence: Lukáš Kalný a Jakub Zembol.
     
    44:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté si poradili s odrazy před vlastní brankou, získali puk a Tomek pelášil do útoku. Z levého kruhu posunul na střed MICHALU VITOUCHOVI, který si prohodil při zpracování puk mezi nohama a poslal ho svižnou střelou za Tučka. Asistence: Tomáš Tomek a Petr Hauser.
     
    34:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    PETR HAUSER prolétl na spojnici kruhů kolem obránce a rychle po kličce zavěsil střelou z levého kruhu k protější tyčce. Asistence: František David a Jan Krupička.
     
    28:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané si rychle berou zpět třígólové vedení. PETR HAUSER se prosadil 44 vteřin po gólů Pirátů díky důrazu na brankovišti. Asistence: Michal Vitouch.
     
    27:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po tlaku hostů je tu pro Spartu tak trochu studená sprcha v podobě chomutovského snížení. Navrátilec ze zámoří ONDŘEJ ČECH tečoval střelu od modré a vstřelil první gól domácích. Asistence: Dominik Badinka a Tomáš Vyroubal.
     
    22:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané přece jen zužitkovali tlak v útočném pásmu ve třetí gól. Tomkova přihrávka prošla domácím brankovištěm k pravé Tučkově tyčce, kde měl celkem snadnou práci LUKÁŠ KALNÝ. Asistence: Tomáš Tomek a Josef Slavíček.
     
    16:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned po buly vyrazili hosté na zteč, která byla úspěšná. Tuček sice první ránu zastavil, ale kotouč zůstal ležet v brankovišti, kde se k němu jako první dostal JOSEF SLAVÍČEK a zvýšil vedení Pražanů. Asistence: Maxim Kubánek a Filip Šindelek.
     
    06:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už jdou ale hosté do vedení, které jim zajistila pohotový JAKUB ZEMBOL, jenž procpal puk za Tučkova záda z brankoviště poté, co domácí ztratili ve vlastním pásmu kotouč. Asistence: Marek Chvátal.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 28. Čech (Dominik Badinka, Vyroubal) – 7. Zembol (Chvátal), 17. Slavíček (Kubánek, Šindelek), 23. Kalný (Tomek, Slavíček), 29. Hauser (Vitouch), 35. Hauser (David, Krupička), 45. Vitouch (Tomek, Hauser), 46. Slavíček (Kalný, Zembol), 47. Mácha (Krupička, Theimer), 58. Zembol (Chvátal, Mácha), 60. Theimer (Chvátal)


    Piráti Chomutov: Tuček (Pecháček) – Petrásek, Janda, M. Pöschl, Matějka, Ryk, Pavlák, Dominik Badinka – Stárek, Čech, Jurak, T. Svoboda, Vostiňák, Adam, Vyroubal, F. Döring, P. Šugár.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Hrabal) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Tomek, Ducháč, Chvátal – Senčák, Kubánek, Mácha, Hauser, Krupička, Kalný, Slavíček, Theimer, M. Vitouch, Zembol.

    Rozhodčí: Hlinka – Votrubec, Pěkný
    bahis siteleri