Espanyol – Atlético 1:2 (kon.) | Osasuna – Valencia 1:4 (kon.) | Cádiz – Real Sociedad 0:2 (kon.)
Real Madrid – Celta Vigo 5:2 (kon.)
konec
Real Madrid
5:2 (1:2)
Celta de Vigo
Neděle 12.09.2021, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:16. (22:53:53)
     
    Je konec! Real Madrid oslavil návrat na Estadio Santiago Bernabéu vítězstvím 5:2 nad Celtou Vigo. Už v úvodu poslal hosty do vedení Santiago Mina. Real okamžitě zabral a po silném tlaku vyrovnal Karim Benzema. Domácí si ale opět nedali pozor na zadní vrátka a Franco Cervi vrátil hostům vedení. Jenže Real hned v úvodu druhé půle vyrovnal zásluhou Karima Benzemy. V 56. minutě pak poslal domácí do vedení Vinícius Júnior. Celta ještě příležitostně zaútočila, ale definitivní pojistku přidal v 73. minutě Camavinga. V závěru ještě Vinícius vybojoval penaltu, po které dovršil hattrick Karim Benzema.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Také střídající Marcelo ještě rozkmital své rychlé nohy po levé straně hrací plochy, ale místo centru do vápna si míč raději zasekl a pomohl si rozehrávkou do zadních řad.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Hosté v závěru zahrávali ještě jeden přímý kop, ale nadýchaný centr odvrátil mimo velké vápno dobře postavený Dani Carvajal.
     
    89
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Miguel Gutiérrez, přichází Marcelo.
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Rodrygo.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Jeison Murillo, přichází Joseph Aidoo.
     
    88
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Parádní večer domácího Realu Madrid pokračuje! K exekuci pokutového kopu se postavil KARIM BENZEMA a dělovkou pod břevno dovršil hattrick!
     
    87
    Pokutový kop pro Real Madrid! Vinícius Júnior si ve vápně obhodil soupeře a ten jej poslal k zemi!
     
    87
    Galhardo dostal přihrávku na levou stranu a odcentroval do velkého vápna. Jeho pobídku ale odehrál do bezpečí pozorný Nacho Fernández.
     
    86
    Karim Benzema si šikovně navedl míč na hranici velkého vápna, přehodil si jej na pravačku, ale zakončením trefil jen prvního obránce.
     
    85
    Eduardo Camavinga se vrátil na hranici velkého vápna a levačkou odehrál míč mimo nebezpečný prostor. Hosté však rychle získali míč zpátky.
     
    84
    Marco Asensio na pravé straně ustál souboj s obráncem a vybojoval vhazování pro své mužstvo. Real si závěrečné minuty duelu užívá.
     
    83
    Iago Aspas si došel pro míč na pravé straně. Akce hostujícího mužstva skončila centrem na malé vápno, kam si došel Courtois.
     
    82
    Real Madrid zahrával rohový kop. Centrovaný míč od rohového praporku přiletěl na zadní tyč, ale Eduardo Camavinga hlavičkou z těžké pozice neuspěl.
     
    81
    Vinícius Júnior na levé straně ošálil svého strážce a pomohl si přihrávkou na hranici velkého vápna. Tam ale uspěli v přetlačované hosté.
     
    80
    Do konce souboje zbývá posledních deset minut. Asensio ihned po příchodu na trávník napadal rozehrávku soupeře, ale k míči se zatím nedostal.
     
    79
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Marco Asensio.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 24. Benzema (Valverde), 46. Benzema (Gutiérrez), 56. Vinícius Júnior (Gutiérrez), 73. Camavinga, 88. Benzema (pen.) – 5. S. Mina (Aspas), 32. Cervi

    Karty:   33. Nacho Fernández (REA), 56. Vinícius Júnior (REA) – 43. Murillo (CVG), 64. N. Araujo (CVG)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:16.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Nacho Fernández, Gutiérrez (89. Marcelo) – Modrić (79. Asensio), Casemiro, Valverde – E. Hazard (67. Camavinga), Benzema, Vinícius Júnior (89. Rodrygo).
    Náhradníci: López, Lunin – Asensio, Blanco, Camavinga, M. Díaz, Isco, L. Vázquez, Rodrygo, J. Vallejo, Marcelo.

    Celta de Vigo: Dituro – Mallo, Murillo (89. Aidoo), N. Araujo, Galán – Méndez (53. Solari), Tapia (46. Beltrán), Denis Suárez, Cervi (65. Nolito) – Aspas, S. Mina (65. Galhardo).
    Náhradníci: R. Blanco – Aidoo, Baeza, Beltrán, Galhardo, Fontán, Nolito, Solari, K. Vázquez.
    ocianews.com