Buffalo – Columbus 3:5 (kon.) | New Jersey – Washington 4:1 (kon.) | Ottawa – Toronto 1:3 (kon.)
Philadelphia – Boston 2:1 (po pr.) | Detroit – Chicago 4:6 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:1 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:3 (kon.) | San Jose – Anaheim 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Detroit Red Wings
4:6 (0:3, 3:1, 1:2)
Chicago Blackhawks
Úterý 05.10.2021, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Alex DeBRINCAT - 4:6
     
    59:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Po prohraném vhazování Detroitu se kotouč dostal do středního pásma, kde jej po krátké kombinaci poslal do prázdné klece ALEX DEBRINCAT – 4:6! Asistence: Jonathan Toews, Patrick Kane.
     
    58:30
    Oddechový čas pro domácí! Detroit po něm bude opět pokračovat v šesti.
     
    57:52
    Detroit je v šesti v poli, hraje bez brankáře!
     
    57:20
    NESKUTEČNÝ FLEURY!!! Po vyhraném vhazování se kotouč odrazil Fabbrimu přímo proti hokejce do odkryté klece. Legendární brankář ovšem předvedl fantastický zákrok a detroitskému útočníkovi střelu chytil!
     
    53:54
    Ve velké šanci se zjevil Rowney. Nová letní posila Red Wings měla kotouč na levém kruhu a nikým neatakována mohla vystřelit. Pokus zkušeného forvarda skončil taktéž těsně vedle!
    50:19 MacKenzie ENTWISTLE - 4:5
     
    50:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla obrovská hrubka domácích. Newpower chtěl zadovkou přihrát na Sebranga, ale trefil hůl soupeře. Chicago brejk dvou na jednoho proměňuje, neboť MACKENZIE ENTWISTLE puk procedil mezi nohama Greisse – 4:5! Asistence: Brandon Hagel.
     
    44:12
    Nyní se musel připomenout Greiss. Fantasticky vychytal DeBrincata, který střílel z prostoru před brankou po chytré přihrávce od svého spoluhráče.
    43:05 Lucas RAYMOND - 4:4
     
    43:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak tohle je naprosto nevídané!!! Detroit využívá další přesilovou hru! LUCAS RAYMOND dostal perfektní přihrávku od kapitána Larkina na levý kruh a poté nádhernou střelou překonal Fleuryho nad rameno – 4:4! Asistence: Dylan Larkin, Bobby Ryan.
     
    41:52
    Caleb Jones (CHI) je vyloučen za nedovolené bránění a domácí mají další přesilovku.
     
    41:33
    Krásné sólo předvedl Raymond, který objel dva protihráče a následně tahem střílel. Bohužel pro domácí mířil vedle.
     
    39:27
    Senzační zákrok si připsal Fleury nyní proti Larkinovi, který na něj zkoušel chytře vyzrát z levé strany.
     
    34:23
    Wow, to je hokej! Blackhawks podnikli zajímavý výpad do útočného pásma, kotouč se po střele z pravého kruhu odrážel krásně proti hokejce de Haana, jehož rána zazvonila o tyč!
    32:58 Robby FABBRI - 3:4
     
    32:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak jsem to pěkně zakřikl a domácí využívají třetí přesilovou hru v zápase! Seider na modré čáře přihrál na levé křídlo, kde Hronek přesně věděl, co s pukem. Poslal jej před branku na ROBBY FABBRIHO, jenž ho dokázal snadno tečovat mimo dosah Fleuryho – 3:4! Asistence: Filip Hronek, Moritz Seider.
     
    31:12
    Další přesilová hra pro Detroit. Patrick Kane (CHI) nešťastně v útočném pásmu zasáhl hokejkou do hlavy Givani Smitha a musí jít na dvě minuty na trestnou lavici za hru vysokou holí.
    30:33 Moritz SEIDER - 2:4
     
    30:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Benjamínek Detroitu prostřelil Fleuryho! První branka pro německého obránce v NHL, zatím jen v přípravě. MORITZ SEIDER dostal přihrávku od Zadiny a z první zamířil přesně nad levý beton zkušeného veterána – 2:4! Asistence: Filip Zadina, Robby Fabbri.
     
    29:49
    Fleury nakonec ukryl kotouč v lapačce. Opět byl hodně aktivní Ryan a zejména Larkin, který dorážel nebezpečně z prostoru před brankou.
     
    29:11
    Dvě minuty za hrubost dostává Kubalík (CHI), takže domácí mohou pokračovat v dobrém hokeji. Příležitost jim dává přesilová hra.
     
    28:41
    Další vyložená šance Sutera. Tomu se proti bývalým spoluhráčům nedaří skórovat. Opět jej dokázal vychytat Fleury, tentokrát to bylo tváří v tvář.
     
    28:20
    Ryan přihrál na pravý kruh Fabbrimu, ten místo střely ještě oslovil Sutera, který do prázdné klece nemířil přesně! Nakonec trefil bohužel pro domácí Fleuryho, ten zázračným zákrokem jeho pokus lapil! Obrovská příležitost Red Wings dostat se opět na rozdíl dvou tref.
    26:49 MacKenzie ENTWISTLE - 1:4
     
    26:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Smolný moment pro domácí. Greiss se chystal za branku pro puk, nakonec si to rozmyslel. Hagel toho využil, zadovkou přihrál před klec soupeře, kde byl MACKENZIE ENTWISTLE, jenž trefil přesně – 1:4! Asistence: Brandon Hagel, Calvin de Haan.
     
    25:01
    A mohlo to být jen o jeden gól! Zadina oslovil Sutera, který nahrával do odkryté klece Fabbrimu, ten sice trefil Fleurymu mezi nohy, jenže kotouč zamířil vedle!
    24:07 Bobby RYAN - 1:3
     
    24:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    Máme tu snížení. Po Larkinově střele přihrával právě kapitán Red Wings na Leddyho, ten na levém kruhu oslovil Raymonda. Švédský šikula místo tvrdé střely viděl skvěle postaveného BOBBYHO RYANA, který snadno puk dostal tečí za Fleuryho – 1:3! Asistence: Lucas Raymond, Nick Leddy.
     
    23:53
    Veleno to udělal skvěle, Galvas (CHI) ho musel faulovat. Český zadák míří na trestnou lavici, domácí mají přesilovku.
     
    23:28
    Domácí byli blizoučko snížení! Joe Veleno ovšem trefil z levého kruhu pouze tyčku!
     
    20:45
    Hosté se od začátku třetiny usadili do útočného pásma a po krásné křižné přihrávce mohl navýšit po skončení přesilovky skóre Johnson, jenže odkrytou klec trestuhodně minul!
     
    18:38
    Mladík Sebrango (DET) míří podruhé za třetinu na trestnou lavici, tentokrát za podrážení. Tohle je pro domácí škoda, protože nyní byli více než vyrovnaným soupeřem.
     
    15:55
    Neuvěřitelné, co předvádí Fleury. Nyní si poradil se samostatným únikem Fabbriho a následně vychytal i dělovku Zadiny z pravého kruhu. Fenomenální show zkušeného gólmana.
     
    15:22
    Výborný zákrok Fleuryho! Legendární brankář si poradil s technickým zakončením Dylana Larkina. Kapitán Red Wings se jej pokusil obelstít, ale nevyšlo mu to.
     
    14:15
    Přesilovou hru si vyzkoušejí také hokejisté Red Wings. Jejich tlak přinesl ovoce, Calvin de Haan (CHI) musí na trestnou lavici za podrážení, kterého se dopustil na Filipa Zadinu.
     
    12:07
    Nyní se Greiss vyznamenal! Německý brankář ve službách Detroitu lapil nebezpečnou střelu z prostoru mezi kruhy, kterou vyslal Kurashev.
    09:40 Philipp KURASHEV - 0:3
     
    09:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostům se povedla další akce. Rychle přečíslení dvou na jednoho ukončil přesnou střelou mezi nohy PHILIPP KURASHEV – 0:3! Branka nepadla v přesilové hře. Asistence: Brandon Hagel, Dominik Kubalík.
     
    07:38
    Další početní výhoda pro Blackhawks, na trestnou míří Sebrango (DET) za hákování.
    06:19 Jake MCCABE - 0:2
     
    06:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A máme tu další branku. Chicago se znovu usadilo v útočném pásmu a po řadě přihrávek JAKE MCCABE střílel z levého kruhu. Trefil se přesně nad beton Greisse a posílá svůj tým do vedení o dvě branky – 0:2! Asistence: Jonathan Toews, Seth Jones.
    04:22 Tyler JOHNSON - 0:1
     
    04:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Do třetice se hostům povedlo úspěšně vstoupit do útočného pásma. Rozjeli zde kombinaci, na jejímž konci byl TYLER JOHNSON v předbrankovém prostoru, kterému se povedlo překonat Greisse – 0:1! Asistence: Jonathan Toews, Patrick Kane.
     
    02:48
    Prvním hokejistou, který bude pykat, je Newpower (DET) za hákování. Chicago má přesilovku.

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 25. Ryan (Raymond, Leddy), 31. Seider (Zadina, Fabbri), 33. Fabbri (Hronek, Seider), 44. Raymond (Larkin, Ryan) – 5. Johnson (Toews, Kane), 7. McCabe (Toews, Jones), 10. Kurashev (Hagel, Kubalík), 27. Entwistle (Hagel, Haan), 51. Entwistle (Hagel), 60. DeBrincat (Toews, Kane)


    Detroit Red Wings: Greiss (Pickard) – Leddy, Hronek, Sebrango, Newpower, Seider, DeKeyser – Zadina, Fabbri, Raymond, Suter, Hirose, Rowney, Pearson, Smith, Ryan, Larkin, Ťuťajev, Veleno.
    Chicago Blackhawks: Fleury (Söderblom) – S. Jones, Murphy, McCabe, de Haan, Galvas, C. Jones – Kubalík, Gaudette, DeBrincat, Borgström, Toews, Carpenter, Kurashev, Hagel, Entwistle, Hardman, Kane, Johnson.
    bahis siteleri