Buffalo – Columbus 3:5 (kon.) | New Jersey – Washington 4:1 (kon.) | Ottawa – Toronto 1:3 (kon.)
Philadelphia – Boston 2:1 (po pr.) | Detroit – Chicago 4:6 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:1 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:3 (kon.) | San Jose – Anaheim 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Minnesota Wild
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Colorado Avalanche
Úterý 05.10.2021, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:17 NEWHOOK - 3:1
     
    53:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Mladíci zpod Skalistých hor přece jen zaznamenávají úspěch a alespoň lehce zadělávají na drama v závěru utkání. ALEX NEWHOOK z hranice brankoviště zdařile propálil Kaapa Kähkönena, k čemuž mu kombinační hrou pomohl Byram i Bowers. Stav je nyní 3:1, do konce ale zbývá poměrně dost času. Asistence: Bowen Byram a Shane Bowers.
    44:24 BRODIN - 3:0
     
    44:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ruský fenomén Kirill Kaprizov řádí dál a v Minnesotě musí být nejen kvůli dnešnímu klání šťastní, že ho v létě po všech peripetiích nakonec podepsali. Nyní nachytal palebnou pozici pro JONASE BRODINA, který po dvou rychlých krocích překonal veškeré překážky. Asistence: Kirill Kaprizov a Mats Zuccarello.
    39:09 KAPRIZOV - 2:0
     
    39:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A jak Kirill the Thrill ukazuje už o malou chvíli později, dvakrát v jedné třetině se mýlí opravdu málokdy. Po spolupráci mezi Mattem Dumbou a Matsem Zuccarellem se k jemné teči přichomýtnul právě KIRILL KAPRIZOV. Dokázal pokořit heroicky chytajícího Darcyho Kuempera podruhé a smí doufat, že takový náskok už Minnesotě proti oslabenému sokovi bude stačit. Asistence: Mats Zuccarello a Matt Dumba.
    20:14 SPURGEON - 1:0
     
    20:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to byl velmi povedený vstup Wild do prostřední části. Kapitán JARED SPURGEON prakticky z ideálního prostoru v mezikruží dokázal kotouč propasírovat do sítě, využil tak nádherné předchozí kombinace domácích. Vstupní akci mu pomohli vypracovat Kaprizov s Erikssonem Ekem. Obráncova střela zápěstím je vůbec tou první, která načapala Kuempera v nedbalkách, třebaže dělal vše, co bylo v jeho silách. Asistence: Kirill Kaprizov a Joel Eriksson Ek.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 21. Spurgeon (Kaprizov, J. Eriksson Ek), 40. Kaprizov (Zuccarello, Dumba), 45. Brodin (Kaprizov, Zuccarello) – 54. Newhook (Byram, Bowers)


    Minnesota Wild: Kähkönen (Hammond) – Spurgeon, Goligoski, Dumba, Brodin, Kulikov, Jo. Benn – Kaprizov, J. Eriksson Ek, Zuccarello – M. Foligno, Jo. Greenway, Hartman – Fiala, V. Rask, F. Gaudreau – Boldy, Sturm, Bjugstad
    Colorado Avalanche: Kuemper (Annunen) – Byram, J.Barron, R. Murray, McKeown, K. MacDermid, Englund – D. Sikura, Compher, J.-L. Foudy – Bowers, Newhook, Olausson – Wingerli, Anisimov, Malcev – Matteau, Ga. Fontaine, Ki. Sherwood

    Rozhodčí: Beach, L'Ecuyer – Marquis, CJ Murray

    Diváci: 13112
    bahis siteleri