Třinec – HC Slovan 3:0 (kon.) | Rauma – Cardiff 5:2 (kon.) | Doněck – EC-KAC 3:4 (kon.)
Sparta – Bremerhaven 5:2 (kon.) | Rouen – Rungsted Seier Capital 5:1 (kon.) | Lausanne – Mannheim 2:5 (kon.)
konec
Les Dragons de Rouen
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
Rungsted Seier Capital
Středa 06.10.2021, 19:30 • Patinoire Nathalie Péchalat, Rouen • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:46 David GILBERT - 5:1
     
    52:46
    Rouen právě vstřelil branku!
    A vypadá to, že je definitivně rozhodnuto. Z modré čáry si totiž sjel DAVID GILBERT a přes obránce svým švihem vymetl šibenici Kolppanenovy branky – 5:1. Asistence: Joel Caron, Yoan Salve.
    41:53 Kelsey TESSIER - 4:1
     
    41:53
    Rouen právě vstřelil branku!
    Přesilovka o dva muže je využitá. Lampérier sice ještě kombinaci nezakončil, ale akce pokračovala, KELSEY TESSIER využil toho, že byl gólman lehce rozhozený a překonal jej ranou pod břevno – 4:1. Asistence: Mark Flood, Loïc Lampérier.
    39:41 Juris BEDIN - 3:1
     
    39:41
    Rouen právě vstřelil branku!
    A ještě jeden gól do hostující sítě. Po přihrávce skrz pásmo zakončoval Dorion, jeho pokus ještě gólman zastavil betonem, ale dorážka v podání JURISE BEDINA už skončila v síti – 3:1. Asistence: Marc-André Dorion, Andrew Johnston.
    38:39 Dylan YEO - 2:1
     
    38:39
    Rouen právě vstřelil branku!
    Těsně před koncem druhé třetiny se domácí dostávají podruhé do vedení. Přihrávku z pravé strany dostal DYLAN YEO a jeho rána z vrcholů kruhů prošla přes stínění jeho spoluhráče za Kolppanenova záda – 2:1. Asistence: Loïc Lampérier, Kelsey Tessier.
    21:35 Henrik HETTA - 1:1
     
    21:35
    Rungsted právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Hosté nahodili puk do útočného pásma, hráči Rouenu přestali na chvíli hrát, neboť mysleli, že se bude pískat zakázané uvolnění, od mantinelu pak přišla přihrávka na najetého HENRIKA HETTU a ten zakončil perfektním bekhendovým blafákem – 1:1. Asistence: Nikolaj Rosenthal.
    07:42 Joris BEDIN - 1:0
     
    07:42
    Rouen právě vstřelil branku!
    Přesilovka je nakonec využitá a domácí jdou do vedení. Předvedli rychlou kombinaci na jeden dotek se zakončením příhrou mezi kruhy, kde byl nepokrytý JORIS BEDIN a ten okamžitou střelou trefil prostor pod horní tyčkou – 1:0. Asistence: Loïc Lampérier, Kelsey Tessier.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 8. Bedin (Lampérier, Tessier), 39. Yeo (Lampérier, Tessier), 40. Bedin (Dorion, Johnston), 42. Tessier (Flood, Lampérier), 53. Gilbert (Caron, Salve) – 22. Hetta (Rosenthal)


    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Duquenne) – Cantagallo, Yeo, Dorion, Guimond, Flood (C), Salve, Gueurif – Nesa, Guttig (A), Gilbert – Caron, Tessier, Lampérier (A) – Bedin, Johnston, Vigners – Tomasino, Reynaud, Leborgne.
    Rungsted Seier Capital: Kolppanen (Grubak) – Rondbjerg, Jensen, Daly, Gammelgaard, Back, Møller (A) – Pison (A), Gustafsson, Hetta – Persson, Olsson (C), Bjerrum – Andersson, Green, Rosenthal – Sorensen, Hansen, Madsen.

    Rozhodčí: Barcelo, Dehaen – Constantineau, Goncalves

    Diváci: 2 990
    bahis siteleri