Kopřivnice – Nový Jičín 2:5 (kon.) | SHK Hodonín – Vel. Meziříčí 2:3 (kon.) | Kometa Brno B – Žďár n/S 5:1 (kon.)
Mostečtí Lvi – Děčín 9:4 (kon.) | Letňany – Bílina 8:1 (kon.) | Nová Paka – Dvůr Králové n. L. 0:3 (kon.)
Hronov – Jablonec n/N 4:5 (po pr.) | Cheb – Řisuty 3:2 (kon.) | Klatovy – Kobra 3:9 (kon.)
Havlíčkův Brod – Příbram 4:3 (po pr.) | Opava – Val. Meziříčí 2:3 (po pr.)
konec
HC Letci Letňany
8:1 (3:0, 4:0, 1:1)
HC Draci Bílina
Středa 06.10.2021, 18:00 • ICE ARENA, Praha-Letňany • 2. liga skupina Sever (ČR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:12
    Letňany právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ KASTNER unikl v oslabení a bruslil úplně sám na Kmocha, kterého chytře překonal střelou nad hokejku do pravého horního rohu. 8:1! Bez asistence.
     
    47:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se přeci jen prosazují, domácí zaspali úplně v obranné činnosti. Nikým nehlídaný MICHAL DANIEL usměrnil přihrávku Vojtěcha Kubinčáka za Zeithamla. Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    39:28
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci se pohlednou kombinací dostali do velké šance, na levém kruhu byl úplně osamocen DOMINIK ŘEPÍK, jenž střelou z první překonal Kmocha. Asistence: Jan Hlaváč, Lukáš Kastner.
     
    34:22
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí pokračují v dnešním účtu branek, už šestý gól do sítě Bíliny dává DOMINIK ARNOŠT, který poslal puk elegantně pod horní tyčku. Asistence: Jakub Wojnar, Jiří Hozák.
     
    27:03
    Letňany právě vstřelily branku!
    Obrovská šance Letců končí v síti hostujícího brankáře Kmocha! První pokus ještě zvládl Lukáše Kastnera vytěsnit, na dorážku DOMINIKA ŘEPÍKA ale už nestačil. Asistence: Lukáš Kastner, Matěj Poul.
     
    24:00
    Letňany právě vstřelily branku!
    MATĚJ POUL překonává Kmocha a Letci vedou už o 4 branky. Asistence: Dominik Řepík, Dominik Kučera.
     
    16:08
    Letňany právě vstřelily branku!
    Už třetí gól domácích v první části si připisuje JAKUB WOJNAR, který sám překonal chytrou střelou Mikhailova. 3:0! Bez asistence.
     
    14:59
    Letňany právě vstřelily branku!
    6 sekund uběhlo z trestu Vojtěcha Kubinčáka a domácí se podruhé dnes prosazují! Před Mikhailovem se nejrychleji zorientoval MATĚJ POUL a dorazil kotouč za brankáře hostí. Asistence: Václav Kolářík, Lukáš Kastner.
     
    00:17
    Letňany právě vstřelily branku!
    To je rána z čistého nebe! Po 17 vteřinách se prosazuje první formace Letců, za bezmocného Mikhailova dostal puk do branky LUKÁŠ KASTNER. Asistence: Dominik Řepík, Matěj Poul.

    Tadeáš Podolka

    Branky a nahrávky: 1. Kastner (Řepík, Poul), 15. Poul (Kolářík, Kastner), 17. Wojnar, 24. Poul (Řepík, D. Kučera), 28. Řepík (Kastner, Poul), 35. Arnošt (Wojnar, Hozák), 40. Řepík (Hlaváč, Kastner), 51. Kastner – 48. Daniel (Kubinčák)


    HC Letci Letňany: Zeithaml (Horák) – Zedek, Lokajíček, Kolářík, Pohl, Pika, Hanuš, Fiala, D. Kučera – T. Pejchal, Hozák (C), Poul, Hrala, Hlaváč (A), Wojnar, Kastner (A), Řepík, Hasil, Arnošt, K. Pejchal, Turek.
    HC Draci Bílina: Mikhailov (17. Kmoch) – Šešina, Bittner, Druxa, Klapka, Delmarche, Nerad, Eklund – Urban (C), Daniel, Uher, Klisunov, Mašek, M. Kučera, Kubinčák (A), Fábry, Kobes.

    Rozhodčí: Hlinka – Tichý, Pěkný

    Diváci: 171
    bahis siteleri