Toronto – Montreal 6:2 (kon.) | Carolina – Nashville 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 5:4 (4:3 po s.n.)
NY Islanders – Philadelphia 3:0 (kon.) | Tampa – Florida 2:3 (kon.) | Dallas – St. Louis 3:1 (kon.)
Colorado – Vegas 4:7 (kon.) | Vancouver – Seattle 0:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:4 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Seattle Kraken
Středa 06.10.2021, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se stav přece jen ještě hýbe. Z útočného rohu vybruslil Brandon Tanev a naservíroval puk před Carsona Soucyho. Jeho střela ještě úspěch neznamenala, ovšem dorážející NATHAN BASTIAN bekhendem umisťoval ideálně a Seattle vede už 0:4. Asistence: Carson Soucy a Brandon Tanev.
     
    54:21
    Za hákování schytává dvě minuty Tyler Myers a trenér Travis Green už jen nevěřícně kroutí hlavou.
     
    52:07
    Další dvě minuty za krosček už nejsou vůbec nic překvapivým. Tentokrát se na lavici hanby posadil Oliver Ekman-Larsson.
     
    45:20
    Nakonec se hraje čtyři na čtyři, jelikož na trestnou usedá Jeremy Lauzon (krosček) a domácí Kyle Burroughs (hrubost).
     
    37:22
    Nyní početní převaha také pro Vancouver, to když Haydn Fleury poslal krosčekem k zemi Highmorea.
    37:21 Podkolzin je známý čáry máry s pukem. Teď jedno téměř dokonalé kouzlo ukázal.
     
    37:21
    Úchvatná akce Vasilije Podkolzina! Tady chyběl jen gól. Nádherná klička kolem obránce, pak obalamutění brankáře, ale scházelo několik málo centimetrů.
    34:22 DONATO - 0:3
     
    34:22
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    A Krakenům se skutečně zadařilo. Znovu byl u úspěšné přesilovky Calle Järnkrok, jehož střelu neudržel Thatcher Demko ve výstroji a vítanou možnost k dorážce beze zbytku využil RYAN DONATO. Jeho pobyt na hranici brankoviště se vyplácí, Seattle jde do tříbrankového trháku a v poslední periodě by mohl přece jen mít o něco snazší pozici. Ještě ale zbývá více než pět minut. Asistence: Calle Järnkrok a Morgan Geekie.
     
    33:27
    Jason Dickinson odchází na trestnou lavici za vražení na hrazení. Seattle si může případným využitím přesilovky hodně ulehčit.
     
    30:47
    Člen poslední obranné dvojice Seattlu Jeremy Lauzon si pomáhá držením. Další dvě minuty už jsou vidět na kostce nad ledem.
     
    28:13
    Asi nejčastější přestupek předsezonní přípravy se nazývá krosček. Teď se ho dopustil Nathan Bastian a po komerční pauze odpyká dvě minuty.
    26:57 DUNN - 0:2
     
    26:57
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Trvalo to přibližně dvě a půl minuty, než se ke gólovému slovu znovu dostává VINCE DUNN. McCann si dokázal vyměnit pozici se Jadenem Schwartzem a připravil pak pas do slotu, kde už stál všudypřítomný Dunn. Jeho přímá střela se znovu ukázala jako správné řešení. Asistence: Jared McCann a Jaden Schwartz.
    24:31 DUNN - 0:1
     
    24:31
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Těsně před vypršením přesilové hry dokázal udeřit VINCE DUNN, jehož rána po narážečce od Calleho Järnkroka byla jednoduše nechytatelná a zapadla rovnou do horního růžku brány. Kouzlo Thatchera Demka je poprvé odčarováno a uvidíme, jak na úvodní gól dokáží Canucks reagovat. Asistence: Calle Järnkrok a Morgan Geekie.
     
    22:38
    V souboji před brankoviště dle soudu rozhodčích krosčekoval Jack Rathbone.
     
    10:18
    O obskočení obrovitého Adama Larssona se snažil Highmore, jenže tvrdě narazil. Obránci Seattlu se příliš nelíbí, že jeho zákrok je klasifikován coby nedovolené bránění.
     
    06:02
    Jenže okamžitě po konci přesilovky fauluje Luke Schenn. To není ideální start utkání. Další vysoká hůl, tentokrát ale Brandona Taneva netrápí viditelné zranění, takže z toho budou pouze dvě minuty.
     
    03:30
    A to je další branková konstrukce! Morgan Geekie si nabruslil z pravé strany a trefil spojnici brány. Gólmani si dnes své svatyně postavili přímo mistrovsky.
     
    03:08
    Kotouč opouští hrací plochu poté, co před brankovištěm šikovně projel Donato. A hra by měla zamířit do středního pásma, protože jsme viděli další zásah do horní tyče. Sudí si ovšem mysleli, že zasáhl domácí brankář.
     
    01:36
    Vysokou holí zasáhl soupeře Jason Dickinson. Sudí si ještě zkontrolovali záběr, ale čtyři trestné minuty pro Soucyho krvavé zranění už neodvolali.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 25. Dunn (Järnkrok, Geekie), 27. Dunn (McCann, Schwartz), 35. Donato (Järnkrok, Geekie), 60. Bastian (Soucy, B. Tanev)


    Vancouver Canucks: Demko (DiPietro) – Rathbone, L. Schenn, Ekman-Larsson, T. Myers, Juolevi, K. Burroughs – T. Pearson, Horvat, Höglander – Highmore, Dowling, Podkolzin – Di Giuseppe, J. Dickinson, MacEwen – Dries, Focht, Lockwood
    Seattle Kraken: Grubauer – H. Fleury, Giordano, A. Larsson, Soucy, Lauzon, Dunn – Schwartz, McCann, Eberle – Donato, Wennberg, Donskoi – Järnkrok, Geekie, Appleton – B. Tanev, Sheahan, Bastian

    Rozhodčí: Rehman, B. Meier – Knorr, Mills

    Diváci: 9268
    bahis siteleri