Barys – Kazaň 3:6 (kon.) | Ufa – Petrohrad 0:5 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
SKA Petrohrad
Neděle 10.10.2021, 13:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:10 Joonas KEMPPAINEN - 0:5
     
    56:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Teď už ale brankář Ufy loví puk ze své svatyně popáté. Burdasov posunul kotouč mezi kruhy na střelu JOONASI KEMPPAINENOVI a ten mířil k pravé tyči mimo dosah Šaryčenkova. Asistence: Anton Burdasov a Igor Ožiganov.
    47:33 Linden VEY - 0:4
     
    47:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Rychlé přenesení hry zakončoval přesnou střelou z levé strany LINDEN VEY. Ten mířil mezi nohama bránícího Panina nad Šaryčenkovu lapačku ke vzdálenější tyči. Mat Robinson a Lars Johansson.
    28:41 Vladislav CICJURA - 0:3
     
    28:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro Ufu hodně ledová sprcha! Sergej Šmeljov nezachytil přihrávku na modré čáře a do samostatného úniku pláchl VLADISLAV CICJURA. Završil ho bekhendovým blafákem mezi Šaryčenkovy betony a svou druhou trefou v utkání zvyšuje už na 3:0 pro Petrohrad! Bez asistence.
    19:39 Andrej KUZMENKO - 0:2
     
    19:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou první přesilovou hru a odskakují krátce před pauzou na rozdíl dvou branek. Ožiganov naznačil na středu kluziště střelu a poté přihrál do pravého kruhu na volného Marčenka. Ten mířil přízemním pokusem zápěstím do Šaryčenkova betonu, z dorážky k pravé tyči ale pokořil domácího gólmana pohotový ANDREJ KUZMENKO. Asistence: Kirill Marčenko a Igor Ožiganov.
    02:37 Vladislav CICJURA - 0:1
     
    02:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté jdou ze své první akce do vedení. Moisejev vyhrál souboj o kotouč u zadního hrazení a poslal ho zleva před branku, odkud vymetl VLADISLAV CICJURA křižnou střelou zápěstím pravý horní růžek Šaryčenkovy svatyně. Asistence: Danila Moisejev.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 3. Cicjura (Danila Moisejev), 20. Kuzmenko (K. Marčenko, Ožiganov), 29. Cicjura, 48. Vey (M. Robinson, Lars Johansson), 57. Kemppainen (Burdasov, Ožiganov)


    Salavat Julajev Ufa: Šaryčenkov (Metsola) – Muchamadullin, P. Larsen, Koledov, Naumenkov, Zubarev (A), Panin (C), J. Birjukov, Lisovec – Markus Granlund, S. Manninen, Hartikainen (A) – N. Kuljomin, Chochrjakov, Šmeljov – Sannikov, Kartajev, Platt – Pustozjorov, Pimenov, Baškirov.
    SKA Petrohrad: Lars Johansson (Askarov) – Ožiganov, Kirsanov, Dyblenko, M. Robinson, Pautov, Tokranov, Pylenkov – Burdasov (C), Kemppainen, Kuzmenko – Chusnutdinov, Vey, Timkin (A) – Ketov (A), M. Vorobjov, Danila Moisejev – E. Galimov, Ivan Morozov, K. Marčenko – Cicjura.

    Rozhodčí: Olenin, Sidorenko – Golovljov, Savenkov
    bahis siteleri