Barys – Kazaň 3:6 (kon.) | Ufa – Petrohrad 0:5 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
SKA Petrohrad
Neděle 10.10.2021, 13:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:10 Joonas KEMPPAINEN - 0:5
     
    56:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Teď už ale brankář Ufy loví puk ze své svatyně popáté. Burdasov posunul kotouč mezi kruhy na střelu JOONASI KEMPPAINENOVI a ten mířil k pravé tyči mimo dosah Šaryčenkova. Asistence: Anton Burdasov a Igor Ožiganov.
     
    55:45
    Petrohrad mohl navýšit vedení. Po zpětné přihrávce střílel z mezikruží k pravé tyči Kirill Marčenko. Následně se o dorážku pokoušel Emil Galimov. Alexandr Šaryčenkov odolal.
     
    51:40
    Velká šance Ufy! Markus Granlund našel kolmicí na levé straně Sakariho Manninena, který ještě posouval puk mezi kruhy na Teema Hartikainena. Severská spolupráce snížení nepřinesla, zakončení posledně jmenovaného bylo tečováno nad branku.
     
    50:34
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vasilij Tokranov – 2 min., držení).
    47:33 Linden VEY - 0:4
     
    47:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Rychlé přenesení hry zakončoval přesnou střelou z levé strany LINDEN VEY. Ten mířil mezi nohama bránícího Panina nad Šaryčenkovu lapačku ke vzdálenější tyči. Mat Robinson a Lars Johansson.
     
    44:31
    Ivan Morozov se mezi kruhy krásnou kličkou zbavil Andreje Zubareva a rázem byl sám před Šaryčenkovem. Bekhendovým blafákem ho ale nepřekonal! Domácí brankář zasáhl vyrážečkou.
     
    43:10
    Ufa se dostala do zajímavého přečíslení. Philip Larsen ale místo střely z dobré pozice zvolil ještě přihrávku, následné zakončení Markuse Granlunda z úhlu vykryl u pravé tyče Lars Johansson. Tohle domácí zbytečně překombinovali.
     
    32:54
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sakari Manninen – 2 min., nedovolené bránění).
    28:41 Vladislav CICJURA - 0:3
     
    28:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro Ufu hodně ledová sprcha! Sergej Šmeljov nezachytil přihrávku na modré čáře a do samostatného úniku pláchl VLADISLAV CICJURA. Završil ho bekhendovým blafákem mezi Šaryčenkovy betony a svou druhou trefou v utkání zvyšuje už na 3:0 pro Petrohrad! Bez asistence.
     
    24:38
    Petrohrad podnikl rychlý protiútok po levém křídle. Za obranu se dostal Anton Burdasov, v pádu ale mířil do ruky Šaryčenkova.
     
    22:49
    Lars Johansson v krátkém sledu zlikvidoval nadějné pokusy Markuse Granlunda i Sakariho Manninena! Ufa má v přesilovce drtivý tlak, švédský gólman ale mezi svými tyčemi doslova čaruje.
     
    22:08
    Znovu Sakari Manninen! Zkoušel to z podobné pozice jako před chvilkou. Lars Johansson měl zakrytý výhled, přesto vyráží.
     
    21:01
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jaroslav Dyblenko – 2 min., podrážení).
    19:39 Andrej KUZMENKO - 0:2
     
    19:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou první přesilovou hru a odskakují krátce před pauzou na rozdíl dvou branek. Ožiganov naznačil na středu kluziště střelu a poté přihrál do pravého kruhu na volného Marčenka. Ten mířil přízemním pokusem zápěstím do Šaryčenkova betonu, z dorážky k pravé tyči ale pokořil domácího gólmana pohotový ANDREJ KUZMENKO. Asistence: Kirill Marčenko a Igor Ožiganov.
     
    17:53
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexej Pustozjorov – 2 min., podrážení).
     
    14:23
    Ivan Morozov se z levé strany snažil prodrat před branku. To se mu skrze bránícího protihráče nepovedlo, odražený kotouč se ale dostal k Emilu Galimovovi, jenž stál sám před brankou. Z první jí trestuhodně přestřelil.
     
    10:55
    Ivana Morozova dělily centimetry od gólu. Útočník SKA vypálil po pasu z levé strany bez přípravy a orazítkoval bližší tyč! Arénou to jen zazvonilo.
     
    05:43
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Emil Galimov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    03:35
    Hala i někteří hráči už slavili vyrovnávací trefu, Granlundova křižná střela z pravého kruhu se ale otřela o vnitřní stranu vzdálenější tyče a vrátila se zpět do hry!
     
    02:51
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Igor Ožiganov – 2 min., podrážení).
    02:37 Vladislav CICJURA - 0:1
     
    02:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté jdou ze své první akce do vedení. Moisejev vyhrál souboj o kotouč u zadního hrazení a poslal ho zleva před branku, odkud vymetl VLADISLAV CICJURA křižnou střelou zápěstím pravý horní růžek Šaryčenkovy svatyně. Asistence: Danila Moisejev.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 3. Cicjura (Danila Moisejev), 20. Kuzmenko (K. Marčenko, Ožiganov), 29. Cicjura, 48. Vey (M. Robinson, Lars Johansson), 57. Kemppainen (Burdasov, Ožiganov)


    Salavat Julajev Ufa: Šaryčenkov (Metsola) – Muchamadullin, P. Larsen, Koledov, Naumenkov, Zubarev (A), Panin (C), J. Birjukov, Lisovec – Markus Granlund, S. Manninen, Hartikainen (A) – N. Kuljomin, Chochrjakov, Šmeljov – Sannikov, Kartajev, Platt – Pustozjorov, Pimenov, Baškirov.
    SKA Petrohrad: Lars Johansson (Askarov) – Ožiganov, Kirsanov, Dyblenko, M. Robinson, Pautov, Tokranov, Pylenkov – Burdasov (C), Kemppainen, Kuzmenko – Chusnutdinov, Vey, Timkin (A) – Ketov (A), M. Vorobjov, Danila Moisejev – E. Galimov, Ivan Morozov, K. Marčenko – Cicjura.

    Rozhodčí: Olenin, Sidorenko – Golovljov, Savenkov
    bahis siteleri