Nashville – Carolina 4:3 (kon.) | Florida – Tampa 2:4 (kon.) | Colorado – Dallas 4:2 (kon.)
Toronto – Ottawa 4:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
San Jose – Vegas 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:3 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Los Angeles Kings
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
Anaheim Ducks
Neděle 10.10.2021, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 COMTOIS - 3:4
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Anaheim Ducks.
    Autorem vítězné branky je MAX COMTOIS.
     
    63:26
    Max Jones už sedí na trestné lavici a Los Angeles se nabízí skvělá příležitost na rozhodnutí utkání. Zákrok je trochu nešikovně klasifikován jako vražení na hrazení, protože šlo spíše o podrážení.
    46:02 COMTOIS - 3:3
     
    46:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Znovu úřaduje Trevor Zegras. Ducks využívají první výhodu poměrně rychle a v pokračující přesilovce mohou usilovat o obrat. Mladík ve službách Anaheimu poslal kotouč před bránu, kde oxidoval MAX COMTOIS. Jeho jednoduchá teč prošla mezi betony Quicka a končí v brance. Asistence: Trevor Zegras a Kevin Shattenkirk.
     
    45:46
    Sudí v předchozí sekvenci zahlédli dva krosčeky na domácí straně. Viníky budou Arthur Kalijev a také Brendan Lemieux. Anaheim tak čeká dvouminutová přesilovka pěti proti třem!
    44:57 TKAČEV - 3:2
     
    44:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Teď už ale Kings přesilovku využívají a dostávají se čtvrt hodiny před koncem duelu do vedení. Krásně to udělal VLADIMIR TKAČEV, který se nezalekl příhodné pozice, nadále míchal s kotoučem a ještě vyslal extrémně přesnou ránu na zadní tyč. Asistence: Sean Walker a Phillip Danault.
     
    43:23
    Dnes se až zbytečně často za hranou pravidel pohybuje Greg Pateryn, který dohrál Arvidssona poté, co byl puk už úplně jinde. Dvě minuty za úder loktem.
     
    35:58
    Za hákování je na trestnou lavici odeslán Greg Pateryn. Zákrok se stal za bránou Anaheimu.
     
    31:44
    Před bránou nastěhovaný Arvidsson citlivě tečoval kotouč, ovšem John Gibson vytahuje velmi dobrý zákrok betonem. Švédskému útočníkovi dnes není přáno.
    28:02 HENRIQUE - 2:2
     
    28:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nyní už je jasná odpověď na otázku, kterou jsme si kladli před chvílí. Ani Kings si neodpustí vyrovnaní stavu. Kotouč vedl útočným pásmem Trevor Zegras, jehož pohyb zahnal Jonathana Quicka prakticky za brankovou čáru. Mladíkovi nevyšla střela, ale odraz si našel ADAM HENRIQUE. Beze zbytku využil špatného pozičního postavení domácího brankáře a srovnává na 2:2. Asistence: Trevor Zegras a Greg Pateryn.
    24:22 VILARDI - 2:1
     
    24:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    GABRIEL VILARDI to má takříkajíc v ruce. Přidává svůj druhý gól v utkání, který ale získá mnohem lepší známky za efekt. Útočník Kings vybruslil až k modré čáře, pak strhnul hru na střed a vyslal naprosto perfektní ránu do horního víka. Ani tak kvalitní brankář jako John Gibson už na puk nedosáhl, ráně nechybělo vůbec nic. Asistence: Adrian Kempe a Alex Iafallo.
     
    19:39
    Obě paže společně s holí zapojil Drew Doughty a rozhodčí jsou v této přípravě hodně přísní ohledně faulu zvaného krosček. Jsou z toho tedy dvě minuty.
    17:36 VILARDI - 1:1
     
    17:36
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A z ojedinělé akce Kings rovnou zapršelo. Na trefě má podíl kompletní třetí formace. Rus Tkačev nabruslil z levé strany blíže k brankovišti, vyslal střelu zápěstím, Lias Andersson ustál klíčový souboj a GABRIEL VILARDI měl díky tomu dostatek klidu ke gólové dorážce. Kings i přes nepřesvědčivý výkon alespoň srovnávají stav. Asistence: Vladimir Tkačev a Sean Walker.
     
    14:12
    Přes mantinel poslal černou pryž Dustin Brown. No a protože stál v obranné třetině, musí to být dvě minuty.
    08:02 ZEGRAS - 0:1
     
    08:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Okamžitě po vyhraném buly se rozhodl pro střílenou přihrávku Kevin Shattenkirk. A bylo to skutečně to nejlepší řešení, které mohl vybrat. Ve slotu se pohybující hvězda budoucnosti TREVOR ZEGRAS jen nastavila čepel hole a kotouč už se mezi Quickovy betony podíval do sítě. Anaheim si na hřišti soupeře buduje hubený náskok, ale jak se přesvědčil v minulém klání mezi těmito dvěma týmy, ještě to zdaleka nemusí nic znamenat. Asistence: Kevin Shattenkirk a Rickard Rakell.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 18. Vilardi (Tkačev, Sean Walker), 25. Vilardi (Kempe, Iafallo), 45. Tkačev (Sean Walker, Danault) – 9. Zegras (Shattenkirk, Rakell), 29. Henrique (Zegras, Pateryn), 47. Comtois (Zegras, Shattenkirk), rozh. náj. Comtois

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Vilardi (LAK)
    1:0   Zegras (ANA)
    2. série:
    1:0   Kempe (LAK)
    1:1   Shattenkirk (ANA)
    3. série:
    1:1   Kopitar (LAK)
    1:2   Comtois (ANA)


    Los Angeles Kings: Quick – M. Anderson, Doughty, Björnfot, M. Roy, Edler, Sean Walker – Arvidsson, Kopitar, D. Brown – Kempe, Danault, Iafallo – Tkačev, Vilardi, L. Andersson – Lemieux, T. Moore, Kalijev
    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – H. Lindholm, Pateryn, Fowler, Manson, Drysdale, Shattenkirk – Comtois, Steel, Terry – Henrique, Zegras, Rakell – McTavish, Lundeström, Silfverberg – Grant, Groulx, Max Jones

    Rozhodčí: McCauley, Samuels-Thomas – Mills, Gawryletz
    bahis siteleri