Salzburg – Zlín 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 8:4 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:3 (kon.)
Vítkovice – Slavia 4:1 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 2:0 (kon.) | Havířov – HC Litvínov 1:4 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:1 (kon.) | Olomouc – Jihlava 3:6 (kon.) | Třinec – Chomutov 10:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
10:3 (4:2, 3:0, 3:1)
Piráti Chomutov
Pátek 22.10.2021, 18:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    47:25
    Přesilovka pro Oceláře, nedovoleným bráněním se ve vlastním pásmu provinil Vojtěch Cestr.
     
    44:41
    Hosté budou mít k dispozici přesilovou hru, když se proti pravidlům provinil Filip Hrůzek.
     
    39:36
    Oceláři měli na holi další branku, Pryzybylu ale v rozhodujícím okamžiku zradilo zakončení. Domácí nicméně budou hrát další přesilovku, na dvě minuty je za krosček vyloučen Tomáš Vyroubal. Dvouminutový trest za nesportovní chování pak inkasoval chomutovský David Petrásek, který zřejmě protestoval proti výroku hlavního rozhodčího. Oceláři hrají v pěti proti třem.
     
    30:04
    Přesilovka pro Oceláře, za sekání je vyloučen Martin Adam.
     
    25:47
    Hosté budou mít k dispozici další přesilovou hru, ani Matěj Kozlík si totiž nepohlídal výšku své hole a zasáhl obličej jednoho z protihráčů.
     
    24:01
    V chomutovském pásmu se strhla menší potyčka mezi třineckým Pavlem Matějem a hostujícím Vojtěchem Cestrem, oba jsou hlavním rozhodčím posláni na trestnou lavici. Domácí hráč za vysokou hůl, hostující hokejista za hrubost.
     
    22:59
    Oceláři zaváhali ve středním pásmu, do dobré šance se tak mohl natlačit Svoboda, ten ale branku netrefil. Piráti nicméně v následujících dvou minutách budou mít další příležitost ke snížení manka, za vysokou hůl je totiž vyloučen Jan Moškoř.
     
    19:56
    Čtyři vteřiny před první sirénou sudí ještě vylučují hostujícího Jana Vostiňáka, který se provinil napadením.
     
    08:07
    První přesilovka pro Oceláře, za nedovolené bránění je vyloučen Adam Stárek.
     
    05:41
    Piráti se dostali do útočného pásma, svou aktivitou si vybojovali první přesilovku utkání. Na trestnou lavici usedá třinecký Ján Marcinko, který se provinil nedovoleným bráněním.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Wardas (Kozlík, Moškoř), 10. Wardas (Haas, Moškoř), 12. Ramik (Chovaniak, Pětník), 15. Kareš (Ramik), 21. Ramik (Ullrych), 37. Przybyla (Chovaniak), 38. Ramik (Hrůzek), 41. Jobánek (Haas, Ullrych), 49. Moškoř (Haas), 59. Haas (Ullrych, Marcinko) – 2. Vyroubal (Pavlák, Vostiňák), 16. Svoboda, 46. Vyroubal (Döring)


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Nešpůrek) – Hykl, Andrle, Chovaniak, Karel, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Suty, Wardas, Haas, Pětník, Przybyla, Ullrych, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobánek.
    Piráti Chomutov: Tuček (Pechaček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Matějka, Pavlák – Šugár, Šilar, Stárek, Titlbach, Čech, Jurak, Svoboda, Vostiňák, Adam, Vyroubal, Döring.

    Rozhodčí: Šutru – Vengřín, Gančařík
    bahis siteleri