Montreal – Carolina 1:4 (kon.) | Ottawa – San Jose 1:2 (kon.) | Florida – Colorado 4:1 (kon.)
Columbus – NY Islanders 3:2 (po pr.) | New Jersey – Washington 1:4 (kon.) | Detroit – Calgary 0:3 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 5:1 (kon.) | Nashville – NY Rangers 1:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 1:4 (kon.)
Arizona – Edmonton 1:5 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Washington Capitals
Pátek 22.10.2021, 01:07 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání New Jersey Devils a Washington Capitals.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Washington Capitals

    Hostující Washington prožívá povedený vstup do nového ročníku nejprestižnější hokejové ligy světa. Po třech odehraných duelech má na kontě pět bodů a patří mu třetí pozice Východní konference. Na úvod přehrál doma 5:1 New York Rangers. poté padl v prodloužení s Tampou, ale naposledy doma přehrál 6:3 Colorado. V úvodu sezóny se navíc daří Ovečkinovi, který už vstřelil čtyři branky a přidal dvě asistence.
     
    New Jersey Devils

    Domácí New Jersey je na tom také dobře. Po dvou odehraných duelech má na kontě čtyři body. V úvodu sezóny navíc Devils podávají dobré výkony. Na úvod přehráli v prodloužení Chicago a posledním utkání doma přehráli 4:2 Seattle. Nejproduktivnějším hráčem je se třemi body Jack Hughes.
     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Wedgewood (Daws) – D. Hamilton, Graves, P. K. Subban, Siegenthaler, Severson, Colton White, Geertsen – Bratt, N. Hischier, Zacha – Šarangovič, M. McLeod, Kuokkanen – Tatar, Mercer, A. Johnsson – F. Gauthier, Vesey.

    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson, Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin – Sprong, Eller, Mantha – Oshie, McMichael, Sheary – Hathaway, N. Dowd, Hagelin..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Washington uspěl na úvodním vhazování první třetiny. Hráči v bílém se ihned vydali do útoku, ale obrana New Jersey si pohlídala nahození.
     
    00:42
    Hosté se po levé straně hnali do útočného pásma, ale nahození skončilo vedle branky. Odražený kotouč poté vybojoval Subban.
     
    01:10
    Orlov si v útočném pásmu našel prostor na levém kruhu, odkud bez váhání zakončil příklepem, ale domácí brankář jeho dělovku vyrazil.
     
    01:45
    Domácí předvedli bleskovou kombinaci v útočném pásmu, ale nikdo v červeném nakonec nezakončil mezi tři tyče. Hosté měli i kus štěstí.
     
    02:10
    Sheary dostal přihrávku před branku, ale v klíčovou chvíli kotouč vůbec netrefil. Také obrana domácího celku tentokrát zaspala.
     
    02:41
    Jevgenij Kuzněcov vybojoval kotouč v obranném pásmu a bekhendem jej poslal do pásma útočného. Za jeho pobídkou nikdo v bílém dresu nespěchal.
     
    03:10
    Domácí nedokázali vyhodit kotouč ven z obranného pásma. Orlov puk zastavil na modré čáře a bez váhání jej nahodil zpět za branku.
     
    03:32
    Carlson střílel z pravé strany útočného pásma, jenže domácí brankář jeho ránu po celou dobu viděl, včas zaklekl a vyrazil kotouč k mantinelu.
     
    04:10
    Až nyní se poprvé v utkání přerušuje hra. Vaněček si dal pozor na sraženou střelu z pravé strany ledové plochy a zastavil puk v lapačce.
     
    04:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Hosté udeřili po bleskovém přechodu do útoku. Přihrávku před branku dostal z pravé strany ANTHONY MANTHA, který bekhendem přehodil puk přes beton brankáře! Asistence: Daniel Sprong, Trevor van Riemsdyk.
    04:14 Anthony MANTHA - 0:1
     
    05:03
    Hráči Capitals se po levé straně znovu dostali do útočného pásma, jenže tentokrát kotouč hráči v bílém dlouho neudrželi. Domácí se osvobozují.
     
    05:26
    Subban dostal nabito na modrou čáru, odkud vypálil příklepem, nicméně český brankář ve službách Washingtonu Capitals jeho pokus vyrazil.
     
    06:03
    Nico Hischier se hnal za přihrávkou na pravou stranu útočného pásma, jenže kotouč si v klíčovou chvíli posunul příliš daleko před sebe.
     
    06:32
    Janne Kuokkanen spěchal za vlastním nahozením do rohu útočného pásma, jenže kotouč neudržel na své čepeli. Obrana Devils se vrátila.
     
    07:09
    Kuzněcov projel po levém křídle do útočného pásma, jenže zadovkou na modrou čáru neoslovil nikoho ze spoluhráčů. Orlov se musel pro kotouč vrátit.
     
    07:41
    Ovečkin si našel prostor mezi kruhy, odkud vypálil bez přípravy příklepem, ale domácí brankář se skvěle roztáhl a puk vykopl pravým betonem!
     
    08:10
    Hosté uklidňují rozehrávku za vlastní brankou. Oba trenéři zatím poslali na ledovou plochu čerstvé síly. Sledujeme hodně svižný hokej.
     
    08:35
    Sheary protečoval puk za branku domácího Washingtonu, nicméně za jeho pobídkou nikdo další v bílém dresu nespěchal. Domácí mohou po delší době zaútočit.
     
    09:10
    Ovečkin dostal nabito na levý kruh, odkud bez váhání zakončil příklepem, ale jeho rána tentokrát těsně minula přední tyč. Ruský útočník je aktivní od začátku souboje.
     
    09:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington bleskově přidává i druhou branku! Fantastický vstup Capitals do duelu! Ovečkin střílel z prostoru mezi kruhy, jenže byl zablokován. K odraženému kotouči se dostal DMITRIJ ORLOV, který bekhendem překonal domácího brankáře! Asistence: Alexandr Ovečkin, Jevgenij Kuzněcov.
    09:33 Dmitrij ORLOV - 0:2
     
    10:06
    Tomáš Tatar číhal před brankou Washingtonu, ale nahození od modré čáry tečovat nestačil. V souboji s obráncem Capitals pak za brankou o puk přišel.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:34
    Jensen si v útočném pásmu udělal prostor a z levého kruhu zakončil bekhendem. Jeho ránu skvělou poziční hrou zneškodnil Subban.
     
    11:10
    New Jersey je zatím směrem vpřed naprosto bezzubé. Nahozením do útočného pásma domácí opět pouze odevzdali puk soupeři a odjeli střídat.
     
    11:12
    Washington si zahraje přesilovku. Severson dostává dvě minuty za podrážení.
     
    12:03
    Capitals se usadili v útočném pásmu, kde Washington předvedl rychlou kombinaci a zakončení Oshieho. Jeho ránu domácí brankář vykopl betonem.
     
    12:31
    Domácí zadáci vybojovali kotouč v obranném pásmu a dokázali se osvobodit vyhozením kotouče přes celou ledovou plochu.
     
    13:12
    Domácí v plném počtu.
     
    13:26
    New Jersey se hned po skončení oslabení dostalo do útočného pásma, jenže Pavel Zacha v souboji za brankou neobral důrazného obránce o kotouč.
     
    14:03
    Severson uklidnil rozehrávku New Jersey za vlastní brankou. Hokejisté Washingtonu nyní rozehrávku domácího celku dobře napadali, ale kotouč nezískali.
     
    14:26
    Subban chtěl vyhodit puk z obranného pásma, ale na modré čáře se kotouče zmocnil Garnet Hathaway, který ihned vypálil. Scott Wedgewood si připsal snadný zákrok.
     
    15:10
    Kuzněcov zatím hraje velmi dobře. Ruský hokejista ve středním pásmu napadal soupeře, kterého důrazem připravil o držení kotouče.
     
    15:36
    Právě Kuzněcov se hnal za nahozením do rohu útočného pásma, nicméně tam obránce v červeném dresu o kotouč nepřipravil.
     
    16:03
    Pavel Zacha táhl protiútok domácích Devils. Český obránce chtěl z pravého křídla přihrát před branku, ale jeho pobádku zablokoval pozorný Carlson.
     
    16:26
    John Carlson obral o kotouč rozjetého soupeře, krásnou stahovačkou se hráče v červeném dresu zbavil a rozehrál na pravou stranu ledové plochy.
     
    17:10
    Tomáš Tatar na levé straně útočného pásma obral soupeře o kotouč, dostal se do rohu kluziště, ale už nedokázal přihrát před branku.
     
    17:36
    New Jersey opět útočilo po pravé straně ledové plochy. Hokejisté Devils se na kotouči dlouho neudrželi. Za hosty se výborně vrátil Fehérvary.
     
    18:06
    Hagelin si v útočném pásmu našel kousek prostoru pro zakončení příklepem. Domácí brankář jeho pokus dobře viděl a vykopl jej levou nohou.
     
    18:36
    New Jersey po delší době předvedlo výpad po levém křídle, jenže domácí o kotouč přišli hned za modrou čárou. Defenziva Capitals hraje výborně.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:23
    Justin Schultz objel vlastní branku a raději počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu také kouč domácího mužstva.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté Washingtonu. Hosté se do vedení dostali už v 5. minutě, kdy se prosadil Anthony Mantha. Na jeho zásah o dalších pět minut později navázal Dmitrij Orlov. Domácí Devils jsou směrem vpřed bezzubí. Do kabin se proto odchází za stavu 0:2.
     
    Střely na branku: 8 – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 1:59.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí New Jersey po změně stran rozhodně potřebuje zrychlit v rozehrávce.
     
    20:33
    Nick Jensen dostal přihrávku na modrou čáru, srovnal si puk na forhend, ale přes blok domácího hráče už nedokázal zakončit. Devils brání obětavě.
     
    21:10
    Severson vyhodil puk do středního pásma, kam spěchal Pavel Zacha, nicméně domácí hokejista se ke kotouči přes vracejícího soupeře nedostal.
     
    21:36
    Daniel Sprong si brousil zuby na prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, ale zadák New Jersey se s ním vynikajícím způsobem vrátil.
     
    22:06
    Pavel Zacha už opět naskočil na ledovou plochu, ale přihrávku na levé křídlo si český útočník nedokázal zpracovat. Devils se jen těžko dostávají do útoku.
     
    22:35
    Carl Hagelin se na modré čáře pustil do osobního souboje s důrazným Subbanem. Domácí obránce byl hodně důrazný a Hagelina poslal na hrazení.
     
    23:06
    Dawson Mercer se sice hnal do útočného pásma, nicméně si posunul kotouč až k obránci v dresu Capitals. Washington i ve druhé části pokračuje v koncentrované defenzivě.
     
    23:29
    Dmitrij Orlov poslal přihrávku na levou stranu, kde ofenzivu Capitals podpořil John Carlson, ale druhý jmenovaný byl o puk připraven na modré čáře.
     
    24:03
    Hagelin dostal nabito na levou stranu útočného pásma. Proti jeho pokusu vystoupil jeden z domácích obránců, který puk srazil k mantinelu.
     
    24:29
    Nick Jensen protečoval nahození na modrou čáru do útočného pásma. Za jeho pobídkou však nespěchal nikdo v bílém a domácí puk získali pro sebe.
     
    25:00
    Wedgewood si dal pozor na dělovku od modré čáry a pravým betonem vyrazil kotouč do ochranné sítě. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    25:26
    Justin Schultz se u mantinelu dostal k nepovedenému vyhození Devils a bez váhání vrátil kotouč do prostoru před brankou. Jeho pobídku nikdo v bílém netečoval.
     
    26:10
    Lars Eller se musel vrátit do obranného pásma, kde spoluhráčům pomohl k zisku odraženého kotouče. Domácí jsou nadále bezzubí.
     
    26:37
    Jegor Šarangovič dostal přihrávku na levý kruh, odkud zakončil příklepem, nicméně jeho ránu hostující brankář Vaněček nemusel vůbec řešit.
     
    27:03
    Tomáš Tatar se v útočném pásmu poroučel k ledu. Hostující střelec Anthony Mantha slovenského hokejistu poslal k ledu čistým hitem.
     
    27:26
    Carlson vybojoval v obranném pásmu kotouč pro Washington. Hostující obránce si nechtěl komplikovat život a jednoduše puk nahodil obloučkem do středního pásma.
     
    28:10
    Kuzněcov uspěl na vhazování v útočném pásmu, ale jeho přihrávku směřující mezi kruhy skvěle zablokoval Nico Hischier.
     
    28:26
    Justin Schultz uklidnil rozehrávku Capitals v obranném pásmu. Na jeho píbídku si poté nabruslil Sprong, který se nedostal přes modrou čáru.
     
    29:02
    Pavel Zacha dojel dlouhé nahození do útočného pásma, jenže z pravého kruhu neprocedil kotouč do nebezpečného prostoru v mezikruží.
     
    29:27
    Jesper Bratt skvěle napadal rozehrávku Washingtonu. Domácí hokejista se snaží pohybem strhnout i své spoluhráče, ale ze strany Devils tomu něco chybí.
     
    29:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington v polovině základní hrací doby odskakuje do vedení o tři branky! Do brejku se dostal DANIEL SPRONG, který předvedl parádní zrychlení a forhendovým blafákem nedal domácímu brankáři nárok!
    29:56 Daniel SPRONG - 0:3
     
    30:35
    Domácí se na chvíli usadili v útočném pásmu. Vaněček zakončení z pravé strany skvěle viděl a vykopl kotouč levým betonem k mantinelu.
     
    30:56
    Po další akci Washingtonu srazil domácí obránce kotouč mimo ledovou plochu. Vhazovat se bude po levé ruce domácího brankáře.
     
    31:06
    Dmitrij Orlov si splnil povinnosti za vlastní brankou. Hostující obránce získal kotouč pro Washington, který bekhendem vyhodil do bezpečí.
     
    31:29
    Subban poslal přihrávku na modrou čáru, kde byl Pavel Zacha, ale český útočník se nedokázal prodrat mezi dva soupeře v bílých dresech.
     
    32:06
    Hagelin dohnal přihrávku na levou stranu a z rohu útočného pásma poslal pobídku mezi kruhy. Hostující hráč ale odevzal puk hráčům New Jersey.
     
    32:29
    Garnet Hathaway se mezi kruh opřel do odraženého kotouče. Domácí brankář vůbec nic neviděl, ale tvrdá rána jej trefila do levého betonu!
     
    33:00
    Ovečkin zadovkou našel Kuzněcova, který z nebezpečné pozice tečoval kotouč, ale připravený Wedgewood vytáhl další parádní zákrok!
     
    33:26
    Hamilton nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže u jeho pobídky byli opět jako první obránci Washingtonu. Hostující celek má duel pevně v rukou.
     
    34:10
    Jonas Siegenthaler poslal nahození po mantinelu do rohu útočného pásma, jenže tam nebyli hráči v červeném. Odražený puk získal Orlov.
     
    34:29
    Michael McLeod se po levém křídle dostal do útočného pásma, nabil spoluhráči na modrou čáru, ale povedenou ránu vytěsnil Vaněček ramenem do ochranné sítě.
     
    35:00
    Mantha se stáhl do obranného pásma, kde za brankou odstavil od kotouče rozjetého Šarangoviče. Obrana Washingtonu funguje ještě lépe než útok.
     
    35:23
    Málem jsem to zakřikl! Jegor Šarangovič se na levém kruhu dostal k odraženému puku, který ihned napálil na branku, ale po jeho pokusu zazvonila tyč!
     
    36:03
    Hned tři hráči Washingtonu jeli vpřed proti jedinému obránci v červeném. Celou akci zakončil z pravého kruhu Sheary, ale Wedgewood se stačil přemístit.
     
    36:34
    Conor Sheary si sjel na pobídku na modrou čáru, odkud zakončil forhendem, ale jeho rána skončila na betonu pozorného brankáře.
     
    37:06
    Sprong si sjel na přihrávku na levou stranu, jenže pouze protečoval kotouč za branku Devils, kam domácím spoluhráčům vyrazil pomoci Wedgewood.
     
    37:32
    Hamilton získal pro domácí puk v obranném pásmu, vyvezl jej do pásma středního, jenže moc dlouho jej na hokejce neudržel. Hraje se dlouho bez přerušení.
     
    38:02
    Kuzněcov ustál souboj ve vlastním obranném pásmu a rozehrávkou odrazem o mantinel poslal puk do pásma středního. Jensen ale narazil na modré čáře.
     
    38:26
    Pavel Zacha si po rychlém přechodu do útoku poslal na přihrávku na pravý kruh, odkud bez váhání zakončil příklepem, ale rozvlnil jen boční síť.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:18
    Oshie protečoval kotouč do středního pásma, ale před rozjetým Shearym se puku zmocnil dobře postavený zkušený obránce Subban.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Hostující Washington během prostřední periody ještě navýšil své vedení. Capitals sice nehráli tak dobře jako v úvodní části, ale domácí do šancí nepustili. Naopak hostující Sprong se dostal do úniku, který s přehledem proměnil. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 0:3.
     
    Střely na branku: 15 – 20
     
    Další třetina začne přibližně v 2:52.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:35
    Washington se hned v úvodu třetí třetiny dostal do útoku. Akce hostujícího celku po pravé straně ale neskončila zakončením.
     
    41:05
    Domácí zaútočili po pravém křídle. Hischier zavezl puk až do rohu ledové plochy, odkud už nedokázal přihrát na nikoho v červeném dresu Devils.
     
    41:28
    Pavel Zacha si hledal prostor na modré čáře, ale jeho pokus skončil vedle levé tyčky. Odražený puk získali hosté, kteří nyní uklidňují hru.
     
    42:06
    Oshie střílel z pravého kruhu. Domácí brankář jeho projektil dobře viděl a vykopl puk levým betonem mimo tři tyče. Domácí puk následně vyhodili.
     
    42:26
    Jaroš dostal pobídku mezi kruhy, odkud střílel z krkolomné pozice, nicméně jeho pokus skončil na betonu skvěle chytajícího Vaněčka.
     
    43:10
    Dougie Hamilton střílel z pravé strany útočného pásma. Jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyčky. Odražený puk Hischier poslal na brusle obránce.
     
    43:22
    Až nyní je hra přerušena! Jeden z hokejistů Washingtonu upadl po souboji v rohu útočného pásma, ale nedovolený zákrok se trestat nebude.
     
    43:47
    Washington si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Ryan Graves.
     
    44:10
    Hned v úvodu přesilovky dostal Ovečkin přihrávku do své oblíbené pozice na levý kruh, ale jeho rána příklepem skončila na bloku obránce.
     
    44:26
    Jegor Šarangovič ujel v oslabení do útočného pásma a prověřil pozornost českého brankáře v brance Capitals. Vaněček se nenechal překvapit.
     
    45:03
    Znovu se hokejistům New Jersey podařilo vyhodit kotouč až do útočného pásma, jenže domácí kotouč neudrželi na svých hokejkách.
     
    45:47
    Domácí v plném počtu.
     
    46:10
    Washington se nastěhoval do útočného pásma, kde si hosté hledají prostor pro zakončení. Domácí defenziva teď hraje hodně obětavě.
     
    46:24
    Severson získal volný puk v obranném pásmu, jenže nepřesným nahozením jej poslal až na zakázané uvolnění. Vhazování se vrátí před domácí klec.
     
    47:10
    Tomáš Tatar dojel přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže puk neudržel na své čepeli. Slovenský útočník dnes nehraje povedené utkání.
     
    47:35
    Jesper Bratt dostal přihrávku mezi kruhy, kam si sjel z levé strany, ale pohotovou střelou příklepem nechal vyniknout brankáře.
     
    48:10
    Ovečkin potáhl kotouč vpřed po levém křídle, zpětnou přihrávkou vybídl k zakončení Daniela Spronga, jehož pokus minul domácí klec.
     
    48:34
    New Jersey působí hodně odevzdaným dojmem. Domácí se vůbec nedaří při přechodu do útočného pásma. Rozehrávka Devils je plná nepřesností.
     
    49:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington se dokázal prosadit i během třetí třetiny! Hosté se usadili v útočném pásmu. Ke kotouči se před brankou dostal JEVGENIJ KUZNĚCOV, který puk procedil mezi tyčku a brankáře! Asistence: Tom Wilson.
    49:16 Jevgenij KUZNĚCOV - 0:4
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:29
    Domácí jsou po obdržení čtvrté branky zralí na ručník. Hráči New Jersey si už nejsou schopni přihrát ani na krátkou vzdálenost.
     
    50:16
    Hokejisté Washingtonu si dnešní duel na ledě New Jersey skutečně užívají. Hosté předvedli další pěknou kombinaci, která vyústila v nepřesné zakončení.
     
    50:28
    Nick Jensen získal puk v rohu obranného pásma, odkud jej bekhendem poslal do pásma středního. Odražený puk získali hokejisté Devils pro sebe.
     
    51:00
    Další ofenzivní výpad Washingtonu zastavuje odpískaný ofsajd. Příliš netrpělivý byl při přechodu přes modrou čáru Oshie. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    51:29
    Dougie Hamilton si sjel pro přihrávku do středního pásma, pěkně přenesl hru na levé křídlo, nicméně ani tato akce New Jersey nevedla k ohrožení branky Capitals.
     
    51:37
    Domácí si zahrají svou první přesilovku. Carl Hagelin dostává dvě minuty za hákování.
     
    52:02
    Hosté uspěli na vhazování přes svou klecí a bez většího váhání vyhodili kotouč přes celé kluziště za klec domácího New Jersey Devils.
     
    52:26
    Severson projel s pukem do středního pásma, kde se dobrou kličkou zbavil obránce, ale už nedokázal přihrát na rozjetého Bratta.
     
    53:00
    Subban střílel od modré čáry, ale Vaněček jeho pokus viděl a ukryl kotouč mezi betony. Hosté ale kotouč nevyhodili do bezpečí.
     
    53:18
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek se nakonec dočkal vytoužené branky! Washington nedokázal puk vyhodit do bezpečí. Mezi kruhy se k němu dostal JANNE KUOKKANEN a prostřelil českého brankáře mezi betony! Asistence: Damon Severson, Dawson Mercer.
    53:18 Janne KUOKKANEN - 1:4
     
    54:00
    Domácím hokejistům po vstřelení branky pořádně narostla křídla. Hokejisté New Jersey se nadále tlačí do útoku, ale už jim nezbývá moc času.
     
    54:27
    Orlov dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, jenže jeho pokus jen zaduněl o mantinel za brankou domácího New Jersey.
     
    54:36
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Dmitrij Orlov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Andreas Johnsson – 2 min., hrubost).
     
    55:10
    Pavel Zacha si sjel na přihrávku na pravou stranu, předložil kotouč mezi kruhy, odkud zakončoval Bratt, ale Vaněček jeho pokus vykopl pravým betonem.
     
    55:32
    Hosté uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Washington si je vědom svého luxusního náskoku a v závěru základní doby se nikam nežene.
     
    56:02
    Hamilton rozjel další akci domácího celku zpoza vlastní branky. Na jeho pobídku Zacha ve středním pásmu nedosáhl a puk skončil u obránců v bílém.
     
    56:36
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    57:00
    Domácí brankář vyjel za svou klec, kde zastavil rozehrávku soupeře a musel rozehrát na pravou stranu. K puku se dostal jen Jaroš.
     
    57:31
    Dougie Hamilton spěchal s pukem středem ledové plochy do útočného pásma, jenže na modré čáře narazil na důrazného obránce, který mu nedal čas na zakončení.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:19
    McLeod projel po pravém křídle do útočného pásma, kde si obhodil prvního soupeře, ale z rohu ledové plochy nenašel spoluhráče v palebné pozici.
     
    58:47
    Ještě jedna přesilovka pro Capitals! Dvě minuty za krosček dostává Mason Geertsen.
     
    59:06
    Kuzněcov poslal přihrávku na levou stranu, kde byl Oshie. Washington se v přesilovce usadil v útočném pásmu a ještě bude chtít zakončit.
     
    59:34
    Alexandr Ovečkin měl velké problémy se zpracováním. Jeden z domácích hráčů jej obral o kotouč, který následně vyvezl za branku Washingtonu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Washington poráží New Jersey s přehledem 4:1. Hosté ve třetí třetině hráli ve velké pohodě vědomi si svého náskoku. Čtvrtou branku Capitals navíc přidal Jevgenij Kuzněcov. Domácí odpověděli v přesilovce sedm minut před koncem. Střelou z mezikruží se prosadil Kuokkanen.
     
    Střely na branku: 25 – 27
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Scott Wedgewood (NJD) – 23 zákroků, 4 OG, úspěšnost 85,2%, odchytal 60:00
    Vítek Vaněček (WSH) 24 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96%, odchytal 60:00
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Pavel Zacha (NJD) – 0+0, 0 účast, 1 střela na branku, TM 0, čas na ledě 18:48
    Christián Jaroš (NJD) – 0+0, 0 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 15:08
    Tomáš Tatar (NJD) – 0+0, -2 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 13:18
    Martin Fehérváry (WSH) – 0+0, 0 účast, 1 střela na branku, TM 0, čas na ledě 20:34
    Vítek Vaněček (WSH) 24 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96%, odchytal 60:00
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Daniel Sprong (WSH) – 1+1
    2. Dmitrij Orlov (WSH) – 1+0
    3. Jevgenij Kuzněcov (WSH) – 1+1
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:39:08)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 54. Kuokkanen (Severson, Mercer) – 5. Mantha (Sprong, T. van Riemsdyk), 10. D. Orlov (Ovečkin, Kuzněcov), 30. Sprong, 50. Kuzněcov (T. Wilson)


    New Jersey Devils: Wedgewood (Daws) – D. Hamilton (A), Graves, P. K. Subban, Siegenthaler, Severson (A), Colton White, Geertsen – Bratt, N. Hischier (C), Zacha – Šarangovič, M. McLeod, Kuokkanen – Tatar, Mercer, A. Johnsson – F. Gauthier, Vesey.
    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Sprong, Eller, Mantha – Oshie (A), McMichael, Sheary – Hathaway, N. Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: Luxmore, Markovic – Murray, Berg

    Diváci: 12 377
    bahis siteleri