Montreal – Carolina 1:4 (kon.) | Ottawa – San Jose 1:2 (kon.) | Florida – Colorado 4:1 (kon.)
Columbus – NY Islanders 3:2 (po pr.) | New Jersey – Washington 1:4 (kon.) | Detroit – Calgary 0:3 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 5:1 (kon.) | Nashville – NY Rangers 1:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 1:4 (kon.)
Arizona – Edmonton 1:5 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Vancouver Canucks
Pátek 22.10.2021, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Conor GARLAND - 1:4
     
    58:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tucker Poolman si na krátkém mantinelu chytře počkal, až CONOR GARLAND naskočí z trestné lavice. Z dálky mu bekhendem hodil puk do středního pásma a bývalý útočník Coyotes pohodlně zakončoval do prázdné branky. Asistence: Tucker Poolman, Tyler Myers.
     
    56:50
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Conor Garland – 2 min., podrážení).
     
    48:32
    Quinn Hughes si vyměnil přihrávky s Millerem a od modré vypálil! Na první pohled to vypadalo, že puk byl v síti, ale ve skutečnosti šlo o Lankinenovu levou tyč.
     
    47:51
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Dominik Kubalík – 2 min., podrážení).
    38:21 Brock BOESER - 1:3
     
    38:21
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kritické dvojnásobné oslabení Blackhawks neustáli a pátá prohra v řadě se jim začíná nemile přibližovat. Miller hrál křížem do pravého kruhu, odkud Pettersson z jedničky vracel zpátky na zadní tyč a tam už Lankinenův beton zvládl přehodit BROCK BOESER. Asistence: Elias Pettersson, J. T. Miller.
     
    37:49
    Přesně 148 vteřin bude Chicago ve třech! Jones na brankovišti doslova přesekl hokejku Chiassonovi, který se už chystal uklízet do brány příchozí centr z pravého křídla.
     
    37:37
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Dylan Strome – 2 min., hákování).
    29:55 Tanner PEARSON - 1:2
     
    29:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    V polovině základní hrací doby je Kevin Lankinen podruhé překonán! Quinn Hughes předvedl svůj rychlý švih od modré čáry. U Lankinena stáli de Haan a TANNER PEARSON a hokejka jednoho z nich ztečovala puk až do sítě. Zatím je branka zapsána Pearsonovi, byť to vypadalo spíše na teč domácího obránce. Asistence: Quinn Hughes, Conor Garland.
     
    22:10
    O pár vteřin později už se vylučuje. Za vražení na hrazení si jde odpočinout Jason Dickinson. DeBrincatovi se, naštěstí, nic nestalo.
     
    16:14
    Mladíček Höglander během krátké chvíle inkasoval dva důrazné hity. Burroughs už se na to nemohl dívat a vyzval k "tanci" Stillmana. Moc ran pěstí nepadlo, pětiminutové tresty však oba hráče neminou.
     
    10:09
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Matthew Highmore – 2 min., podrážení).
    08:26 Alex DEBRINCAT - 1:1
     
    08:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Náskok Vancouveru se poměrně rychle rozplynul! Patrick Kane tentokrát objevil místo pro svou přihrávku přes osu kluziště. V levém kruhu si ji vyčekal ALEX DEBRINCAT a perfektní ranou do vzdálenějšího horního rohu srovnal na 1:1. Asistence: Patrick Kane, Seth Jones.
     
    06:47
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Kyle Burroughs – 2 min., podrážení).
    06:36 Jason DICKINSON - 0:1
     
    06:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Sedmá minuta se zapíše jako ta, ve které se zrušil bezbrankový stav! Matthew Highmore si to vyťukal s Höglanderem a posunul puk do levého kruhu na JASONA DICKINSONA. Střela o tyčku znamená první gól tohoto útočníka po odchodu z Dallasu. Asistence: Matthew Highmore, Nils Höglander.
     
    04:01
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Jonathan Toews – 2 min., podrážení).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. DeBrincat (P. Kane, S. Jones) – 7. Dickinson (Highmore, Höglander), 30. Pearson (Q. Hughes, Garland), 39. Boeser (Elias Pettersson, J. T. Miller), 59. Garland (Poolman, T. Myers)


    Chicago Blackhawks: Lankinen (M.-A. Fleury) – S. Jones, de Haan, C. Murphy, McCabe, E. Gustafsson, R. Stillman – P. Kane (A), Dach, Hagel – Khaira, J. Toews (C), D. Kubalík – D. Strome, Borgström, DeBrincat (A) – Entwistle, R. Carpenter, T. Johnson.
    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – Ekman-Larsson (A), T. Myers, Poolman, Q. Hughes, Burroughs, Rathbone – Boeser, Elias Pettersson, J. T. Miller (A) – Garland, Horvat (C), Pearson – Höglander, Dickinson, Highmore – Chiasson, Lammikko, Dowling.

    Rozhodčí: Dwyer, Pochmara – Galloway, Gawryletz

    Diváci: 20 490
    bahis siteleri