Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Košice 1:7 (kon.) | Michalovce – Prešov 1:4 (kon.)
Zvolen – Trenčín 4:3 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 3:2 (po pr.)
konec
HKM Zvolen
4:3 (4:0, 0:1, 0:2)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 22.10.2021, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Trenčín dal gól!
    To čo pred pár sekundami JURAJOVI BEZÚCHOVI nevyšlo, tak presne to mu teraz vyšlo. Dostal krížnu prihrávku k ľavej tyčke a strelou bez prípravy znižuje na 4:3.
     
    49:23
    Trenčín dal gól!
    Dukla kurióznym spôsobom využíva presilovku a znižuje. Dukla nahodila puk na zadný mantinel, Rahm ho za bránou chytil a a chcel ho vyhodiť cez všetky čiary, no trafil SAMUELA HONZEKA do tela a puk od neho smeroval do siete – 4:2.
     
    26:24
    Trenčín dal gól!
    Kotvanovi prihrávka nevyšla, puk zachytil RADOSLAV TYBOR a strelou na vyrážačku znižuje – 4:1.
     
    15:36
    Zvolen dal gól!
    Domáci už vedú o štyri góly. Saracino sa drzo po ľavom krídle natlačil pred bránu, Bowns jeho pokus iba vyrazil a na dorážku si dokorčuľoval NIKOLAS GUBANČOK – 4:0.
    Asistencie Nick Saracino a Dalibor Ďuriš.
     
    10:48
    Zvolen dal gól!
    Tak to je doslova raketový domáci uragán. NICK SARACINO zvyšuje už na 3:0. Už Karol Csányi mohol bekhendom dať gól, ale jeho pokus Bowns ešte vyrazil, no Saracinovu dorážku už nedokázal. Asistencie Karol Csányi.
     
    08:08
    Zvolen dal gól!
    Domáci vedú už o dva góly a postarala sa o to nová akvizícia vo Zvolenskom drese PETER KRIEGER. Hain vystrelil od modrej čiary a americký útočník puk pred bránou tečoval rovno do siete – 2:0.
    Asistencie Samuel Hain a Tomáš Török.
     
    03:38
    Zvolen dal gól!
    Domáci vedú a ukázali teraz aké je to jednoduché. Vyhrané buly, prihrávka na voľného hráča COLEA ULLYHO a ten prestrelil Bownsa – 1:0.
    Asistencie Tomáš Török, Jakub Meliško.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 4. Ully (Török, Meliško), 9. Krieger (Hain, Török), 11. Saracino (Csányi), 16. Gubančok (Saracino, Ďuriš) – 27. Tybor, 50. Honzek, 60. Bezúch


    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Kotvan, Hain, Meliško, Roy, Hraško (A), Kubka (A), Thow, Š. Barcík – Zuzin (C), J. Mikúš, Jedlička – Ully, Krieger, Török – Csányi, Marcinek, Saracino – Ďuriš, Gubančok, Chlepčok (tréner – P. Oremus)
    HK DUKLA Trenčín: Bowns (M. Valent) – Kudla, Lemcke, Starosta (C), E. Švec, Nemčík (A), Cricon, Urban – Bezúch, Mikyska, Tybor – Honzek, Paukovček, Valach – Beták, J. Švec (A), Minárik – Krajčovič, Rehuš, Krajč (tréner – J. Pardavý)

    Rozhodčí: Korba, Moller – Hajnik, Janiga (video – J. Konc st.)

    Diváci: 812
    bahis siteleri