Chomutov – Kadaň 10:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
10:3 (6:2, 1:0, 3:1)
SK Kadaň
Neděle 31.10.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Krajská liga: Ústecký kraj • 7. kolo
Partner:
     
    I na sedmý pokus Piráti v Krajské lize vyhráli a mají již jednadvacet bodů. Domácí celek navíc vstřelil i stý gól v sezóně. V dalším kole hrají Piráti na ledě Klášterce nad Ohří. (18:24:22)
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Na začátku poslední minuty dostal nabito na pravém kruhu Michal Žižka, kterému se ale povedlo trefit pouze beton hostujícího brankáře!
     
    58:29
    Jakub Chrpa a Petr Freiberg se společně dostali do útoku, ale nakonec k většímu zakončení nedošlo. Pešek i tak musel podržet kotouč ve své lapačce.
     
    57:21
    Hned po vhazování přišla střela na branku Hanuljaka, ale domácí brankář vyrazil. Následně obrana poslala puk přes všechny čáry do bezpečí.
     
    57:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kamil Kostourek – 2 min., hákování).
     
    56:16
    Následně byla posunuta domácí branka a přišla strkanice mezi Kunclem a jedním z hostů. Nic více z toho ale nebylo.
     
    55:40
    Velké dobývání hostující branky! Nejdříve Klapka zblízka neskóroval, poté byl sám před Peškem také Chlouba a přišla také střela Kuncla. Nic v síti ale neskončilo!
     
    54:26
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Dobře odpověděla také Kadaň. JAN STOKLÁSEK dostal přihrávku zadovkou mezi kruhy a nechytatelnou bombou do pravé šibenice nedal Hanuljakovi jediný prostor na zákrok. Asistence: Lukáš Benda a Ladislav Nguyen.
     
    53:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí publikum si žádalo desátou branku a ROMAN CHLOUBA toto přání naplnil. Dostal se do útoku, nejdříve trefil tyčku, ale z dorážky již skóroval. Bez asistence.
     
    52:48
    Domácí se dostali do útoku, ale kombinace nepřišla. Puk skončil u branky Peška, který neposednou černou gumu ukryl ve své lapačce.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 609 diváků.
     
    52:05
    Individuálně si nyní nabruslil až mezi kruhy František Mála, který svižným zakončením chtěl přidat desátý gól. Jeho střelu ale Pešek parádním zákrokem vyrazil do ochranné sítě.
     
    51:36
    Aktuálně se hraje neaktivně na obě strany a ani jeden celek se nemůže dostat do většího zakončení. Piráti se nyní osvobodili za cenu icingu.
     
    50:34
    Domácí v plném počtu.
     
    49:45
    Nyní se Piráti hned dvakrát dostali v oslabení do skvělých pozic, ale v obou případech hráče zklamalo zpracování kotouče.
     
    49:00
    Roman Chlouba nahodil kotouč a Kamil Charousek se u levého kruhu dostal ke kotouči. Jeho dělovka ale do branky nešla a puk se odrazil od zadního mantinelu.
     
    48:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Hartman – 2 min., nedovolené bránění).

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. T. Šilar (Charousek), 4. Mála (Rindoš), 6. D. Šilar (Chlouba), 13. Huňady (D. Šilar, Mála), 15. Kuncl (Kostourek), 19. Chrpa (Rindoš, Chlouba), 31. Chlouba (Rindoš, Charousek), 42. Kuncl (Kostourek), 44. Řezníček (Kostourek, Chrpa), 54. Chlouba – 6. Stoklásek (Mojžíš), 17. Starý (Mojžíš, Spudich), 55. Stoklásek (Benda, Nguyen)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Svoboda) – Bártek, Charousek, Novák, Kuncl, Hartman, Žižka, Klapka – Rindoš, Chlouba, T. Šilar – Freiberg, Mála, Huňady – Chrpa, Řezníček, Kostourek – D. Šilar
    SK Kadaň: Šebek (15. Pešek) – Psar, Krása, Chotaš, Tichý, Jenček, Holan, Krstev – Nguyen, Toman, Krpenský, Stoklásek, Limberg, Bartók, Hrdlička, Hejra, Macháček, Černý, Benda.

    Rozhodčí: Krebs – Kafka, Beran

    Diváci: 1 609
    thejrc.org