Košice – Michalovce 1:2 (po pr.) | Nitra – Spišská N. Ves 0:0 (odl.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
Nové Zámky – Nitra 1:4 (kon.) | Poprad – Prešov 3:5 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 0:2 (kon.)
po prodl.
HC Košice
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 05.11.2021, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:59
    Dukla Michalovce dala gól!
    Michalovské líšky definitívne zlomili zápas v predĺžení. Pavlin zacúval pred Williamsa a založil tam útočnú akciu hostí. Na jej konci bol JANNE KERÄNEN. Asistencie: Tony Cameranesi, Žiga Pavlin.
     
    59:18
    Oddychový čas hostí.
     
    59:18
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marek Slovák – 2 min., napadnutie).
     
    58:37
    Skvelá práca Dávida Mudráka. Ten si v strednom pásme prebral puk a po pravom krídle sa presunul až pred Košarišťana. Tomu to chcel umiestniť k vzdialenejšej žrdi. Chýbalo málo a Michalovce mohli opäť vyhrávať.
     
    56:57
    Košice dali gól!
    Snaha domácich je odmenená vyrovnávajúcim gólom. Chovan prestrčil puk so šťastím na Tanseyho a KEVIN TANSEY na dvakrát napol sieť. Následne od šťastia takmer preletel cez plexisklo. Asistencie: Michal Chovan, Vadim Pereskokov.
     
    51:25
    Veľká šanca Košíc. Puk Williamsovi vypadol, v prebránkovom priestore dorážal Lapšanský. Cez hradbu tiel sa ale jeho strela do siete nedostala.
     
    49:49
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Samuel Chalupa – 2 min., hákovanie).
     
    49:37
    Paršin si dovolil proti trojici brániacich hráčov dve alebo tri sťahovačky, po ktorých sa ocitol s pukom medzi kruhmi. Tam tiesnený stratil stabilitu, preto Williamsovu bránku minul.
     
    47:53
    Slovák zachytil puk na modrej čiare, kde ho posunul Deylovi. Ten vyslal výbornú strelu tesne ponad ľad. Williams podržal svoj tím a zrazil ju na ochrannú sieť.
     
    39:52
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Tony Cameranesi – 2 min., hákovanie).
     
    32:17
    Tansey prihral priamo na čepeľ Galambošovi. Ten ešte hľadal pred bránkou na teč Lačného. Našťastie pre Košice sa to druhým gólom v ich sieti neskončilo.
     
    28:57
    Zbytočne teraz Chovan váhal. Dvakrát si to režíroval z modrej čiary a strieľal až pri tretej príležitosti. Vtedy si dal Williams dostatočný pozor.
     
    28:16
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Janne Keränen – 2 min., sekanie).
     
    26:21
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Colton Saucerman – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    22:43
    Deyl stratil na obrannej modrej čiare puk, na okamžitú strelu to využil Galamboš. Nepríjemný pokus, ktorý musel Košarišťan vytesniť svojím ľavým ramenom.
     
    21:50
    Plynie 22. minúta a Steel aréna je na nohách. Fanúšikovia si potleskom a pokrikom pripomínajú Dušana Pašeka mladšieho. „Ceco“ získal so svojou 22 na košickom drese dva tituly majstra Slovenska.
     
    15:59
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Bruno Mráz – 2 min., držanie).
     
    13:53
    Dukla Michalovce dala gól!
    Druhá časť však už jeden rozdiel priniesla — líšky z Michaloviec otvorili stav zápasu. Košarišťan bol v pohybe a na prihrávku pred bránkovisko už zareagovať nestihol. Presadil sa ROMAN ŽITNÝ. Asistencie: Andrej Kukuča, Peter Galamboš.
     
    12:16
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jakub Cibák – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    09:56
    Williamsovi vypadla prvá strela, čo chcel využiť Klhůfek. Medzi kruhmi bol ale z oboch strán tiesnený, preto sa k dorážke nedostal.
     
    08:40
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Miroslav Macejko – 2 min., sekanie).
     
    Žiaľ, okrem štátnej hymny Slovenskej republiky predchádza úvodnému buly ešte jedna, tentokrát smutná povinnosť. Hráči, arbitri, realizačné tímy, novinári aj diváci. Všetci si spoločne minútou ticha úctia pamiatku 24-ročného Borisa Sádeckého a 36-ročného Dušana Pašeka mladšieho, ktorí tragicky opustili hokejovú rodinu v uplynulých dňoch. Akoby toho nebolo málo, v Košiciach si pripomíname aj piate výročie úmrtia klubovej legendy a niekdajšieho hráča NHL tímov Colorado Avalanche, Nashville Predators či Ottawa Senators Mareka Svatoša. V tom čase 34-ročný košický rodák nás navždy opustil 6. 11. 2016.

    Česť ich pamiatke.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 57. Tansey (Chovan, Pereskokov) – 14. Žitný (Kukuča, Galamboš), 63. Keränen (Cameranesi, Pavlin)


    HC Košice: Košarišťan (Riečický) — Saucerman, Šedivý, Tansey, Deyl, Romančík, Cibák, Štec — Bartánus, Slovák, McPherson — Pereskokov, Chovan, Paršin — Lapšanský, Klhůfek, Rogoň — Milý, Havrila, Jokeľ
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Williams (Kaarlehto) — Bokroš, Macejko, Pavlin, Gajdoš, Mudrák, Ťavoda – Regenda, Cameranesi, Keränen — Kukuča, Galamboš, D. Hajnik — Žitný, Erkinjuntti, Mráz — Lačný, Chalupa, Stripai

    Rozhodčí: Orolin, Valach — Beniač, M. Hajnik (všetci SVK)
    bahis siteleri