New Jersey – Florida 7:3 (kon.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | Montreal – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Tampa – Carolina 1:2 (po pr.) | Detroit – Edmonton 4:2 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.)
Chicago – Pittsburgh 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – San Jose 1:4 (kon.) | Vegas – Seattle 4:2 (kon.)
Vancouver – Anaheim 2:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
7:3 (2:1, 2:2, 3:0)
Florida Panthers
Středa 10.11.2021, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:11 Jimmy VESEY - 7:3
     
    56:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Při letmém pohledu na podobu skóre už se ze zápasu stává solidní debakl! Jonas Siegenthaler našel kotouč v nebezpečném závaru před brankovištěm. Posunul ho před sebe a JIMMY VESEY z dálky trefil prázdnou bránu na opačném konci kluziště. Asistence: Jonas Siegenthaler.
    45:13 Ty SMITH - 6:3
     
    45:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Začíná být jasno. Panteři, kteří mají v nohou včerejší bitvu s Rangers, ztrácí už 3:6! Jesper Boqvist zvítězil na buly proti Luostarinenovi. Tatar posunul puk k levému konci modré čáry a TY SMITH nenápadným nahozením a tečí Luostarinena překvapil pošesté kapitulujícího Knighta. Asistence: Tomáš Tatar, Jesper Boqvist.
    44:44 Pavel ZACHA - 5:3
     
    44:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Druhá přesilovková trefa přibližuje New Jersey cennému vítězství nad lídrem konference! Huberdeau dobře přečetl přihrávku Mercera na Hischiera. Právě tito dva svou chybu ale napravili a založili protiakci s gólovou tečkou PAVLA ZACHY. Český útočník obdržel kotouč od Hischiera. U tyčky nezazmatkoval a za pomoci odrazu od brusle Knighta zvýšil náskok Devils na 5:3. Asistence: Nico Hischier, Alexander Holtz.
    38:15 P. K. Subban - 4:3
     
    38:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Vedení se opět překlápí na domácí stranu! Dawson Mercer zprava nabíjel pod sebe a P. K. SUBBAN pumelicí bez přípravy prostřelil všechny překážky v cestě do hostující branky. Asistence: Dawson Mercer, Jonas Siegenthaler.
    21:58 Andreas JOHNSSON - 3:3
     
    21:58
    Devils právě vstřelili branku!
    V Prudential Center se rozjely pořádné gólové hody! Dawson Mercer měl po přejetí útočné modré i trochu štěstí, když se k němu odrazil puk od ANDREASE JOHNSSONA. Tomu v rychlosti stihl přihrát před odkrytou branku a obrat Panthers tím byl rychle zapomenut. Asistence: Dawson Mercer, Ty Smith.
    21:29 Owen TIPPETT - 2:3
     
    21:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Snový start Floridy do prostředního dějství! Huberdeau přenesl hru zprava doleva na Forslinga. Ten pohotově vracel puk na střed a OWEN TIPPETT uklízel do víceméně prázdné klece. Asistence: Gustav Forsling, Jonathan Huberdeau.
    20:24 Aleksander BARKOV - 2:2
     
    20:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Necelou půlminutu po startu druhé části Devils přichází o svůj náskok! Duclair s Verhaeghem bleskově přepnuli do ofenzivy. Střelu z levého kruhu Blackwood vyrazil, ale pak už nestačil na dorážku ALEKSANDERA BARKOVA. Asistence: Jonathan Huberdeau, Anthony Duclair.
    17:45 Nico HISCHIER - 2:1
     
    17:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Pár chvil po vyrovnávající trefě domácí dokonce otáčí na 2:1! Gudasem bráněný NICO HISCHIER hokejkou šikovně ztečoval do brány Smithovu střelu od modré čáry. Asistence: Ty Smith, P. K. Subban.
    15:46 Andreas JOHNSSON - 1:1
     
    15:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové v přesilovce srovnávají! ANDREAS JOHNSSON nenechal vyhodit Gudase, před kterým posléze dorazil Brattovu střelu za Knightova záda. Asistence: Jesper Bratt, Damon Severson.
    03:53 Sam BENNETT - 0:1
     
    03:53
    Florida právě vstřelila branku!
    První šance zápasu končí gólem v domácí síti! SAM BENNETT po objetí branky nadvakrát překonal Blackwooda. Asistence: Owen Tippett, Carter Verhaeghe.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 16. A. Johnsson (Bratt, Severson), 18. N. Hischier (Ty Smith, P. K. Subban), 22. A. Johnsson (Mercer, Ty Smith), 39. P. K. Subban (Mercer, Siegenthaler), 45. Zacha (N. Hischier, Holtz), 46. Ty Smith (Tatar, J. Boqvist), 57. Vesey (Siegenthaler) – 4. S. Bennett (Tippett, Verhaeghe), 21. Barkov (Huberdeau, Duclair), 22. Tippett (Forsling, Huberdeau)


    New Jersey Devils: Blackwood (J. Bernier) – Severson, Graves, P. K. Subban, Siegenthaler, Colton White, Ty Smith – Holtz, N. Hischier (C), Zacha – Bratt, Mercer, A. Johnsson – Tatar, J. Boqvist, Kuokkanen – Tyce Thompson, M. McLeod, Vesey.
    Florida Panthers: S. Knight (Bobrovskij) – Ekblad, Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Connauton, Lucas Carlsson – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Tippett, S. Bennett, Huberdeau – Mamin, A. Lundell, S. Reinhart – Hörnqvist, Luostarinen, Vatrano.

    Rozhodčí: Brenk, Halkidis – O´Quinn, Shewchyk

    Diváci: 10 627
    bahis siteleri