Kometa Brno B – Nový Jičín 6:3 (kon.) | Bílina – Děčín 7:6 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 2:7 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:7 (0:1, 1:3, 1:3)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 10.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:25
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    JAKUB POŘICKÝ si vzápětí spravil chuť. Hostující kapitán si připsal druhý bod v dnešním zápase a navýšil na 7:2. Asistence: Jan Křivohlávek.
     
    52:55
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínu se podařilo kosmeticky upravit skóre. Na pokus Timoteje Alexandroviče Giacintova Sachr ještě dokázal zareagovat, na dorážku Michala Janečka už ale neměl nárok. Asistence: Timotej Alexandrovič Giacintov.
     
    50:51
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Demolice pokračuje. O šestý zářez na pažbě Bobrů se postaral prudkou ranou z pravého kruhu JAKUB ĎURKÁČ, jemuž pozici připravil David Kozubík. Asistence: David Kozubík.
     
    42:56
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté se nejdříve dostali do nebezpečného přečíslení, které ovšem překombinovali. Zklamání z nevyužité šance příliš dlouho nevydrželo, o chvíli později totiž JIŘÍ GOIŠ přesnou ránou překonal bezmocného Micku. Asistence: Jakub Apolenář.
     
    39:00
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Parádní práce Tomáše Urbance. Tomu se podařilo prokličkovat domácí obranou a dostat se až do zakončení. Tváří v tvář brankáři soupeře neuspěl, na jeho snahu ale navázal FILIP WEINTRITT a z dorážky rozvlnil síť. Asistence: Tomáš Urbanec.
     
    34:43
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Poměrně kruté pro Hodonín. Bobři si berou dvoubrankové vedení zpět, a to poté, co Pořický našel střílenou přihrávkou hokejku JANA KŘIVOHLÁVKA, jenž dopravil kotouč do prázdné brány. Asistence: Jakub Pořický.
     
    25:58
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí zničehonic snižují! MARTIN MIKLÍK nahodil od modré čáry tak šikovně, že puk zapadl za záda Sachra. Ten toho příliš neviděl, clonil mu totiž Balán. Asistence: Tomáš Komínek, Stanislav Balán.
     
    24:57
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového vedení. Postaral se o to JAKUB APOLENÁŘ, kterého do gólové pozice dostal Jiří Goiš. Asistence: Jiří Goiš, Tobiáš Mošnička.
     
    07:57
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobří jdou po zásluze do vedení! ŠIMON JENÁČEK se svou kličkou dostal puk za záda Micky, jenže toho na brankové čáře nahradil jeden z obránců Hodonína. Po obrovském tlaku v brankovišti se kotouč dostal znova na hokejku Jenáčka, který si tentokrát věděl rady. Asistence: Šimon Kuchařík.

    Michal Hladký

    Branky a nahrávky: 26. Miklík (Komínek, Balán), 53. Janeček (Giacintov) – 8. Šimon Jenáček (Kuchařík), 25. Apolenář (Goiš, Mošnička), 35. Křivohlávek (Pořický), 39. Weintritt (Urbanec), 43. Goiš (Apolenář), 51. Ďurkáč (Kozubík), 56. Pořický (Křivohlávek)


    SHK Drtiči Hodonín: Micka (Martinčík) – Miklík (A), Hefka, Dřímal, Mikulík, Sedláček, Fišera – Giacintov, Komínek, Janás, Matula (C), Balán (A), Lekeš, Marek, Janeček, Handl, Hložánek
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Sachr (Slovák) – Báchor (A), Ďurkáč, Holiš, Mošnička, Vosátko, Jenáček Š., Jenáček J. – Goiš, Apolenář, Finsterle – Andris, Křivohlávek, Pořický (C) – Kuchařík (A), Urbanec, Weintritt – Stodůlka, Kozubík

    Rozhodčí: Grygera – Heinrich, Blažek

    Diváci: 343
    bahis siteleri