Kometa Brno B – Nový Jičín 6:3 (kon.) | Bílina – Děčín 7:6 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 2:7 (kon.)
konec
HC Kometa Brno B
6:3 (4:2, 0:1, 2:0)
HK Nový Jičín
Středa 10.11.2021, 18:00 • Winning Group Arena • 2. liga skupina Východ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:21
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Kometa využila tlak, který ji ještě zbýval z přesilovky. ERVIN HALÁSZ dobře naložil s nabídnutou šancí a ve skrumáži před bránou se zorientoval nejlépe. Asistence: Marek Škvrně, Vojtěch Kadlic.
     
    50:44
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Kometa se opět dostala do tlaku v pásmu, který ukončil střelou od modré čáry JAN ŠVEJDA, jenž se trefil perfektně. Asistence: Jan Sedláček.
     
    23:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Kometa měla tlak v útočném pásmu, ze kterého se Ďáblům podařilo vymanit a založit rychlý protiútok. DANIEL PECHA měl jednoduchou práci, když dostal přihrávku do prázdné a jen usměrnil kotouč za záda Šembery. Asistnce: Adam Hilšer, Roman Maliník.
     
    19:44
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe skórují Ďáblové, jednalo se o jejich první šanci po dlouhé době. JAKUB LEHEČKA se po přihrávce od Maliníka nemýlil a dostal puk za záda Slavíčka. Asistence: Roman Maliník.
     
    19:11
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Až do kuchyně do teď sehrála Kometa. Jan Švejda s VOJTĚCHEM KADLICEM byli sami na golmana a měli spoustu času. Krásnou kombinací nedali Galuškovi šanci. Asistence: Jan Švejda.
     
    17:10
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Domácí opět zavřeli hosty v jejich obranném pásmu a znovu to skončilo gólem. ADAM GAJRASKÝ dopravil přihrávku Moskala za záda Galušky. Asistence: Patrik Moskal, Aleš Trnka.
     
    15:31
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Halász nejdříve vybojoval kotouč v rohu a Kometa se díky tomu dostala do tlaku. Ránu Studeného od modré golman ještě vyrazil, avšak na dorážku PETRA KREJČÍHO už byl krátký. Asistence: Adam Studený, Jiří Kališ.
     
    05:10
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Skvěle vyřešené přečíslení 3 na 2 v podání Komety, hned po buly v obranném pásmu vyjeli domácí dopředu. Jakub Malý dobrým pasem našel VOJTĚCHA KADLICE a ten propasíroval puk pod golmanem. Asistence: Jakub Malý, Adam Gajarský.
     
    00:53
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Marek Škvrně ztratil kotouč v útočném pásmu a z následného protiútoku našel Jakub Lehečka VIKTORA KONEČNÉHO, který silou dotlačil puk do branky. Asistence: Jakub Lehečka.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 6. Kadlic (Malý, Gajarský), 16. Krejčí (Studený, Kališ), 18. Gajarský (Moskal, Trnka), 20. Kadlic (Švejda), 51. Švejda (Sedláček), 56. Halász (Škvrně, Kadlic) – 1. Konečný (Lehečka), 20. Lehečka (Maliník), 24. Pecha (Hilšer, Maliník)


    HC Kometa Brno B: Slavíček (Šembera) – Trnka, Kučera (A), Sedláček, Kališ (A), Švejda, Studený – Gajarský, Popelka, Krejčí, Halász, Kadlic, Havlát, Brabenec (C), Malý, Mokrohajský, Škvrně, Krejčiřík, Meluzín.
    HK Nový Jičín: Galuška (Šimonů) – Holáň, Kuboš, Tomeček, Váňa, Kleiner, Foltýn, Kožený – Bordowski, Štefka, Pecha, Lehečka (C), Poruba, Konečný, Zdeněk, Hilšer, Flok, Káňa, Maliník, Kořenek.

    Rozhodčí: Held – Bubela, Štěrba.
    bahis siteleri