HK MD Šumperk – Přerov 4:1 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
HC ZUBR Přerov
Středa 10.11.2021, 18:00 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 11. kolo
Partner:
     
    38:20
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tak a Přerov zůstal jako opařený, po přihrávce Keslere se ke kotouči dostal střelec první branky zápasu MICHAL ŠEMBERA. Jeho zásluhou Mladí Draci odskakují do tříbrankového vedení. To je pro Přerov ke konci velmi nepříjemné. Asistence: Marek Kesler a Filip Cekr.
     
    38:13
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk si dvoubrankové vedení zasloužil. Přerov se nyní nestačil vzpamatovat po rychlé souhře, jenž si připravil autor branky JAKUB HORKÝ již ve středním pásmu. Následně nahrál Minaříkovi, který viděl dobře stojícího Polácha, jenž zacílil a jeho kotouč trefil ještě Horký. Asistence: Adam Polách a Tomáš Minařík.
     
    10:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nyní se Zubři dostali do přečíslení tři na jednoho a je vidět, že v takovýchto šancích svou rychlí a neomylní. Přerov, konkrétně TOBIÁŠ KUCHTA, zacílil nad ramene Bieleckého a snižuje stav zápasu na 2:1. Asistence: Matyáš Gréč.
     
    10:00
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Přesně v půlce první třetiny jde Šumperk do vedení. Přerov se zatím nezdá ve své kůži a do své obrany Draky pouští a dává jim příliš mnoho prostoru toho nyní využil MARTIN PÁNEK, jenž posílá domácí do dvoubrankového vedení. Asistence: Filip Tomiczek.
     
    05:40
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk zužitkoval přesilovku. jde do vedení. Poláchovo vybídnutí tečoval do branky mezi betony Žurka MICHAL ŠEMBERA. Asistence: Adam Polách a Marek Compel.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 6. Šembera (Polách, Compel), 10. Pánek (Tomiczek), 39. Horký (Polách, Minařík), 39. Šembera (Kesler, Cekr) – 11. Kuchta (Gréč)


    HK Mladí Draci Šumperk: Bielecký (Ryšavý) – Sedláček, Cekr, Minařík, Křivohlávek, Blaháček, Compel, Koutecký – Šotkovský, Kesler (A), Šembera, Pánek, Ševčík, Šucha, Horký (A), Polách, Tomiczek, Janech.
    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Gréč, Hanák (C), Nesvadba, Koblížek, Pekr, Holík, Kaprál – Kuchta, Kleniar, Fencl (A), Brázda, Kolařík (A), Mašek, Švejda, Hlávka, Buršík, Hyža.

    Rozhodčí: Kapitanov – Rychlý, Kořistka
    bahis siteleri