VUT Cavaliers Brno – North wings Ústí 3:2 (po pr.)
po prodl.
VUT Cavaliers Brno
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 1:0)
HC North Wings Ústí nad Labem
Středa 10.11.2021, 19:40 • Zimní stadion Kuřim • Univerzitní liga ledního hokeje • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:10
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    V Kuřimi je rozhodnuto, bod navíc putuje na konto Kavalírů! ONDRA DLOUHÝ projel mezi dvěma ústeckými zadáky jako nůž máslem a na první pokus sice trefil jen mantinel, puk se mu ale pak vrátil zpět na hokejku a napodruhé už brněnský kapitán nezaváhal. Pryž zajela přesně mezi Skokanův beton a tyč, vymalováno – 3:2! Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    45:43
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Zničehonic máme v Kuřimi srovnáno a tenhle inkasovaný zásah musí mrzet hlavně Filipa Sabola! Toho totiž před modrou čarou nenápadně obral o kotouč LUKÁŠ SAJDL, který následně úplně sám vyrazil před brankoviště a střelou ke vzdálenější tyči překonal nepřipraveného Buriana – 2:2! Bez asistence.
     
    39:08
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Tak tohle je pro Severočechy hodně smolná branka, Kavalíři se krátce před koncem druhé části vrací do vedení! Běhal z modré čáry nastřelil mantinel za Skokanem, puk se následně odrazil na kruh na hůl MARTINA ŠENKA a ten ho procedil skrz hodně malou škvíru mezi betonem ústeckého gólmana a brankovou konstrukcí – 2:1! Asistence: Antonín Běhal, Jan Malíř.
     
    24:39
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Na odpověď jsme dlouho nečekali, v Kuřimi je znovu vyrovnáno! Harkabus na modré čáře obral o kotouč jednoho z domácích zadáků a vyrazil dopředu spolu s TOMÁŠEM JARÝM, který se následně ujal kotouče a uklidil ho do dolní části branky – 1:1! Asistence: Matěj Harkabus.
     
    23:13
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Skóre nakonec otevírají domácí, kteří na začátku čtyřiadvacáté minuty odskakují do vedení! Po výměně kotouče s Vojtěchem Pernickým z modré čáry napřáhl ONDRA DLOUHÝ, který puk poslal přesně pod horní tyč ústecké klece – 1:0! Asistence: Vojtěch Pernický, Lukáš Kaukič.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 24. Dlouhý (Pernický, Kaukič), 40. Šenk (Běhal, Malíř), 64. Dlouhý (Kaukič) – 25. T. Jarý (Harkabus), 46. Sajdl


    VUT Cavaliers Brno: Burian (Huzlík) – Malý, Holub, Antal (A), Běhal, Sedláček, Sabol, Pernický, Lašák – Kaukič, Šenk, Malý, Kavický, Plitko, Dlouhý (C), Novák, Gombarčík (A), Malíř, Šišma, Hasoň, Zemánek.
    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (Gerstner) – Balcar, Stuchlý, Petržílka (A), Štěpánek, Miškovič, Straka, P. Jarý – Bartoš, Brandner, Kuchař (A), Dytrych, T. Jarý, Jindra, Jaroš, Sajdl, Polák (C), Harkabus.

    Rozhodčí: Maršálek – Kleprlík, Viskot.

    Diváci: 87
    bahis siteleri