Švédsko – Česko cz 4:1 (kon.)
konec
Švédsko
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
Česko
Středa 10.11.2021, 19:00 • Saab Arena, Linköping (Švédsko) • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:44 Filip CHLAPÍK - 4:1
     
    57:44
    Tak přece jen jedna branka! Sklenička nahodil do pásma a Johansson chtěl kotouč za brankou zastavit. Ten se ale hodně podivně odrazil před branku, kde dojel FILIP CHLAPÍK a poslal ho do volné klece. Asistence David Sklenička.
    39:27 Anton BENGTSSON - 4:0
     
    39:27
    Tak toto je katastrofa pro český tým. Švédové opět skórují a tyto dvě branky dělilo pouhých 35 sekund. ANTON BENGTSSON získal kotouč na levé straně, popojel si do kruhu a propálil Kváču rychlou střelou do středu pod víko. Asistence: Pontus Holmberg a Emil Djuse.
    38:52 Jesper OLOFSSON - 3:0
     
    38:52
    Švédsko jde už do tříbrankového trháku. Parádní přesilovkovou kombinaci sehrála osa Everberg – Tömmernes – JESPER OLOFSSON. Ten dostal rychlou přihrávku na pravou stranu, odkud okamžitě poslal kotouč pod víko a český gólman neměl šanci zasáhnout. Asistence: Henrik Tömmernes a Dennis Everberg.
    14:16 Carl KLINGBERG - 2:0
     
    14:16
    Domácí jsou ve dvoubrankovém vedení! Bromé poslal kotouč z levé strany před branku. Lander ho okamžitě usměrnil na ni, ale Kváča předvedl skvělý zákrok, jenže kotouč zůstal v brankovišti a do branky ho pohotově dorazil CARL KLINGBERG. Bez asistence.
    08:28 Pontus HOLMBERG - 1:0
     
    08:28
    Švédsko otevírá skóre už v deváté minutě zápasu! PONTUS HOLMBERG získal kotouč po přihrávce od mantinelu na levý kruh, odkud nabruslil ke Kváčovi a skvělou bekhendovou ránou na vzdálenější tyčku ho přehodil. Asistence: Anton Bengtsson.
    Marken.cz

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 9. Holmberg (A. Bengtsson), 15. C. Klingberg, 39. Olofsson (Tömmernes, Everberg), 40. A. Bengtsson (Holmberg, Djuse) – 58. F. Chlapík (D. Sklenička)


    Švédsko: Lars Johansson (Lindvall) – Pudas (C), Tömmernes, Folin, Djuse, Hansson, Själin – C. Klingberg, Lander (A), Bromé – A. Bengtsson, F. Olofsson, Holmberg – Viksten, Linus Johansson (A), Nygärd – Olofsson, J. de La Rose, Everberg.
    Česko: Kváča (Miroslav Svoboda) – Jiříček, J. Jeřábek, D. Sklenička, Pavel Pýcha, Pyrochta, Ščotka, D. Mašín – M. Řepík (C), F. Chlapík, D. Kaše – Blümel, Michael Špaček, M. Stránský – Flek (A), Jašek, Smejkal – L. Horký, O. Najman, P. Kousal – Kodýtek.

    Rozhodčí: Mikael Nord, Mikael Sjöqvist –Emil Yletyinen, Andreas Malmqist

    Diváci: 7482
    bahis siteleri