Česko – USA 1:9 (kon.)
konec
Česko
1:9 (0:2, 0:3, 1:4)
USA
Pátek 12.11.2021, 20:00 • Patinoire du Verney, Monthey. • Turnaj pěti (U18)
Partner:
    53:09 MCGROARTY - 1:9
     
    53:09
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Čeští hokejisté se mohli hnát do brejku tří proti dvěma, ale o kotouč přišli a Američané rychle obrátili hru. Do brejku dvou proti jednomu ujel Cooley a RUTGER MCGROARTY, jenž přihrávku Logana Cooleyho bezpečně umístil za záda Vorpavila. Kruté pro českého brankáře Vopravila. Asistence: Logan Cooley, Ryan Chesley.
     
    51:40
    Na druhé straně mohl ve skrumáži před brankou rychle odpovědět Sapoušek, ale Muszelik si poradil.
    50:59 SPICER - 1:8
     
    50:59
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Všichni Češi se zapomněli vepředu, a tak se na branku hnal úplně sám COLE SPICER, který blafákem překonává brankáře Vopravila. 8:1 pro Američany. Bez asistence.
     
    49:49
    Do dobré příležitosti za obranu si najel Rymon, ale byl trošku z úhlu, takže si s jeho nebezpečným pokusem poradil brankář USA.
     
    46:55
    Vyloučení v týmu Česko (Dvořák – 2 min., krosček).
    44:42 HOWARD - 1:7
     
    44:42
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka, Američané vedou opět o šest branek. ISAAC HOWARD získal puk, následně si najel do pěkné pozice, pomohl se pěknou stahovačkou. Svůj švih pak zamířil přesně do branky. Vopravil byl na jeho pokus krátký a Howard střílí svou dnešní druhou branku. Asistence: Frank Nazar.
     
    43:57
    Vyloučení v týmu Česko (Pavlata – 2 min., podrážení).
    42:08 DVOŘÁK - 1:6
     
    42:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    A po osmi vteřinách je využita i přesilovka na druhé straně! Robin Sapoušek se tlačil nad kruhy do střely, a tak golfákem vypálil. Puk se k němu s trochou štěstí odrazil a český centr následně zachoval chladnou hlavou a předložil puk na volej ADAMU DVOŘÁKOVI, který dává první český gól na turnaji v Monthey. Asistence: Robin Sapoušek.
     
    42:00
    Vyloučení v týmu USA (Gauthier – 2 min., hákování).
    41:36 BRZUSTEWICZ - 0:6
     
    41:36
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Přesilový hra využita, 6:0 pro USA. Frank Nazar si zahrál kličkovanou a překrásně projel až do útočného pásma a následně předložil puk HUNTERU BRZUSTEWICZOVI, který nad pravým kruhem v ideální pozici nezaváhal. Asistence: Frank Nazar.
     
    40:38
    Vyloučení v týmu Česko (Š. Němec – 2 min., držení).
    39:56 HOWARD - 0:5
     
    39:56
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Ale o maličkou chvilku později už Američané zvyšují na 5:0. ISAAC HOWARD totiž získal puk v rohu a do obrovské šance krásnou zadovkou vyslal Gavina Brindleyho. Ten se natlačil do brankoviště a právě Howard mezitím objel bez puku branku, do jejíž odkryté části následně v klidu zakončil. Asistence: Gavin Brindley, Frank Nazar.
     
    39:45
    Nazar se po kombinaci s Brindleym ocitl ve velké šanci, ale neuspěl!
     
    38:34
    Velký tlak kolem Vopravila. A opět v tom měl prsty Cooley, který hraje dobrý zápas. Americký forvard se pěkně uvolnil a přihrál Snuggerudovi, který se natlačil do brankoviště. Ale český brankář si s výpomocí svých zadáků poradil.
    35:27 COOLEY - 0:4
     
    35:27
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Přesilová hra je využita, autorem branky je LOGAN COOLEY, jenž obdržel pěknou křižnou přihrávku od Hutsona, kterou z voleje vyslal na Vopravila. Český brankář neměl šanci se přesunout. 4:0 pro USA. Asistence: Lane Hutson, Frank Nazar.
     
    33:38
    Vyloučení v týmu Česko (Čech – 2 min., hákování).
     
    24:50
    Cooley se hnal sám na branku, ale Vopravil jeho střelu mezi betony vyráží!
    23:19 BRINDEY - 0:3
     
    23:19
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Místo toho, aby v přesilové hře Češi snížili, tak krátce po ní inkasují třetí branku. Krásnou křižnou přihrávkou od pravého mantinelu se prezentoval Isaac Howard, jenž vybídl ke skórování GAVINA BRINDEYHO, jenž střelou z pokleku nedal Vopravilovi šanci. Asistence: Isaac Howard.
     
    20:57
    Velká česká šance na snížení, Petrův výběr čeká více než minut a půl dlouhá přesilovka pěti proti třem!
     
    20:57
    Vyloučení v týmu USA (Brzustewicz – 2 min., krosček).
     
    20:34
    Vyloučení v týmu USA (Chesley – 2 min., podrážení).
     
    18:38
    Obrovské obléhaná Američanů brankou nekončí! Nazar dostal přihrávku a přesouvající Vopravil by neměl nárok. Ale americký útočník se rozhodl nestřílet, možná to měl zkusit. Štěpán Vopravil v brance pak přežil i další pokusy amerických střelců.
     
    17:36
    Vyloučení v týmu Česko (Krajčík – 2 min., sekání).
    17:05 SPICER - 0:2
     
    17:05
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak to byla překrásná branka amerického týmu, COLE SPICER dostal na levou stranu před Vopravila naprosto překrásnou přihrávku od Gauthiera a zvyšuje na 2:0 pro USA. Asistence: Cutter Gauthier, Devin Kaplan.
     
    16:15
    Opět famózní Vopravil! Na českého brankáře se hnal sice Sapouškem stíhaný, ale i tak osamocený Cooley. Jeho pokus v pádu však vychytal brankář českého týmu.
     
    13:59
    Perfektní Vopravil parádním přesunem zabránil druhému americkému gólu!
     
    12:15
    Obrovská šance na srovnání! Kapitán Rymon vystihl rozehrávku Američanů a hnal se sám na brankáře. Ve svém nájezdu však neuspěl, což je obrovská škoda.
     
    08:08
    Vopravil musel teď v leže řešit další zapeklitou situaci, první americká lajna nyní pořádně zatopila českému brankáři. Cooley spolu s McGroartym hrají zatím velmi dobře.
     
    04:50
    Vyloučení v týmu USA (Berard – 2 min., hákování).
    04:04 MCGROARTY - 0:1
     
    04:04
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané už ale druhou přesilovku využívají a dostávají se do vedení. Zasloužil se o to symbolicky kapitán RUTGER MCGROARTY, který dorazil střelu svého kolegy Cooleyho z pravé strany. Asistence: Logan Cooley, Lane Hutson.
     
    03:20
    Vyloučení v týmu Česko (Krajčík – 2 min., podrážení).
     
    01:25
    Vopravil si připsal první dva těžší zákroky, ale se střelou Kaplana z prostoru nad levým kruhem si český brankář poradil.
     
    00:40
    Vyloučení v týmu Česko (Petr – 2 min., hákování).

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 43. Dvořák (Sapoušek) – 5. McGroarty (Cooley, Hutson), 18. Spicer (Gauthier, Kaplan), 24. Brindey (Howard), 36. Cooley (Hutson, Nazar), 40. Howard (Brindely, Nazar), 42. Brzustewicz (Nazar), 45. Howard (Nazar), 51. Spicer, 54. McGroarty (Cooley, Chesley)


    Česko: Vopravil (Špunar) – F. Němec, Čech, Š. Němec, Hebek, Puchala, Krajčík, David – Rymon (C), Sapoušek, Bareš – Jecho, Petr, Šalé – Pavlata, Soukup, Dvořák – Kozlík, Becher, Strnad – Formánek. Trenér: Jakub Petr.
    USA: Muszelik (Chambre) – Chesley, Hutson, Duke, Brzustewicz, Casey, Powell, Muir – Snuggerud, Cooley, McGroarty (C) – Brindley, Nazar, Howard – Kaplan, Spicer, Gauthier – Hejduk, Berard, Leonard – Fleming. Trenér: Adam Nightingale.

    Rozhodčí: Ruprecht, Borga – Francey, Gurtner (všichni SWI).
    bahis siteleri