Toronto – Nashville 3:0 (kon.) | Florida – NY Islanders 6:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:1 (po pr.)
Pittsburgh – Buffalo 1:2 (kon.) | NY Rangers – Montreal 3:2 (kon.) | St. Louis – Arizona 2:3 (kon.)
Winnipeg – Edmonton 5:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 1:4 (kon.) | Dallas – Detroit 5:2 (kon.)
Vegas – Carolina 2:4 (kon.) | Anaheim – Washington 3:2 (po pr.)
konec
Vegas Golden Knights
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
Carolina Hurricanes
Středa 17.11.2021, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:41 Vincent TROCHECK - 2:4
     
    53:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hotovo, hosté tento zápas vyhrají. Z dorážky se prosazuje obranou nepochopitelně neobsazený VINCENT TROCHECK. Asistence: Teuvo Teräväinen a Martin Nečas.
    41:11 Seth JARVIS - 2:3
     
    41:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    Naprosto zaslouženě jde hostující celek do vedení, svou druhou branku v sezoně dává střelou do odkryté části branky SETH JARVIS. Domácí ho nedokázali obsadit. Asistence: Ethan Bear a Sebastian Aho.
    24:12 Shea THEODORE - 2:2
     
    24:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    S první střelou si brankář Antti Raanta skvěle poradit, vytáhl výborný zákrok. Puk ovšem zůstal volný, a tak jej dobruslil SHEA THEODORE a poslal pohodově puk za brankovou čáru. Asistence: Mark Stone a Chandler Stephenson.
    22:54 Brett HOWDEN - 1:2
     
    22:54
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic Vegas snižuje, po vybojovaném puku a pěkné individuální akci se prosazuje z bezprostřední blízkosti bekhendem BRETT HOWDEN. Asistence: Ben Hutton a Dylan Coghlan.
    19:04 Sebastian AHO - 0:2
     
    19:04
    Carolina právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba domácí obrany a snadno se hosté dostávají do dvoubrankového vedení, první střelu brankář zastavil, na dorážku už byl krátký. Snadná branka pro SEBASTIANA AHA. Asistence: Teuvo Teräväinen a Andrej Svečnikov.
    11:07 Anthony DEANGELO - 0:1
     
    11:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    Naprosto zaslouženě jdou hosté do vedení. Nečas už mohl zakončovat, ale rozhodl se pro přihrávku před branku, kde byl zcela volný ANTHONY DEANGELO. Asistence: Martin Nečas a Vincent Trocheck.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 23. B. Howden (B. Hutton, Coghlan), 25. Theodore (Mark Stone, Stephenson) – 12. A. DeAngelo (M. Nečas, Trocheck), 20. Aho (T. Teräväinen, A. Svečnikov), 42. Jarvis (Bear, Aho), 54. Trocheck (T. Teräväinen, M. Nečas)


    Vegas Golden Knights: Lehner (Brossoit) – Hague, Pietrangelo, McNabb, Theodore, B. Hutton, Coghlan – Dadonov, Stephenson, Mark Stone – Kolesar, N. Roy, R. Smith – Janmark, Leschyshyn, Amadio – Cotter, B. Howden, J. Röndbjerg.
    Carolina Hurricanes: Raanta (F. Andersen) – Slavin, Bear, Skjei, A. DeAngelo, Brendan Smith, Cole – A. Svečnikov, Aho, Jarvis – T. Teräväinen, Trocheck, M. Nečas – Niederreiter, J. Staal, Fast – Martinook, Kotkaniemi, Lorentz.

    Rozhodčí: Dwyer, Brenk – Murray, Rody

    Diváci: 17 737
    bahis siteleri