Akademici Plzeň – UK Kings Prague 2:4 (kon.) | HC MUNI – BO Ostrava 0:0 (odl.)
konec
Akademici Plzeň
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
UK Kings Prague
Středa 17.11.2021, 19:30 • Kooperativa Aréna, Plzeň • Univerzitní liga ledního hokeje • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Dovolím si říct, že v Kooperativa Aréně je rozhodnuto! Karlovka si z Plzně odveze pátou výhru v řadě, jejich tříbodový úspěch zásahem opuštěné svatyně potvrzuje VIKTOR MARTÍNEK – 2:4! Asistence: Jan Škoda.
     
    54:33
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Ale pozor, v Kooperativa Aréně zřejmě ještě nemáme hotovo! Kristián Novák si sice se zakončením Jakuba Švece poradil, na následnou dorážku nikým nehlídaného VÍTA REITSPIESE už ale nedosáhl – 2:3! Asistence: Jakub Švec.
     
    53:31
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    No, tak teď už do domácí budou mít pořádně těžké, pokud ještě chtějí pomýšlet na bodový zisk! Po chybě plzeňského borce se ke kotouči dostal Oliver Glitta, který vyrazil do přečíslení spolu s MATĚJEM SÍLOU a druhý jmenovaný borec bez milosti propálil Štekra – 1:3! Asistence: Oliver Glitta.
     
    52:25
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Hosté se jen krátce po konci pětiminutové početní nevýhody dostávají do vedení! Na střeleckou listinu se zapisuje MARTIN DLABOLA, jenž projel na mezikruží a Štekra překonal pozemní střelou do pravého dolního rohu – 1:2! Bez asistence.
     
    17:16
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, v Kooperativa Aréně dvě a půl minuty před první pauzou začínáme zase od začátku! Martínek prorazil před brankoviště a jeho zakončení sice Štekr pokryl, následnou dorážku z dílny BENJAMINA VELASE ale už nikoliv – 1:1! Asistence: Viktor Martínek.
     
    13:53
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Tečku za hrubě nepovedenou početní výhodou Karlovky dělá DANIEL MALÝ, který proklouzl až před pražské brankoviště a pár sekund před vypršením Jankovského trestu uklidil puk přesně k tyči – 1:0! Asistence: Jakub Šucha, Jan Šperl.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 14. Malý (Šucha, Šperl), 55. Reitspies (Švec) – 18. Velas (Martínek), 53. Dlabola, 54. Síla (Glitta), 60. Martínek (Škoda)


    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Marguš, Jankovský, Prachař (A), Šperl, Soukup, Beer (C) – Strmiska, Rejzek, Hanzlík (A), Šiška, Reitspies, Markov, Říha, Malý, Králíček, Princl, Šibra, Švec, Kalus, Šucha.
    UK Kings Prague: K. Novák (Baloun) – Chládek, Kopenec, Dlabola, Klinger (C), Piskač, M. Novák – Velas, Síla, Jindra, Martínek, Halberštát, Škoda, Bečka, Glitta, Rudolph, Čmejla.

    Rozhodčí: Hacaperka – Sýkora, Deja.

    Diváci: 87
    bahis siteleri