Los Angeles – Carolina 4:5 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:5 (kon.) | Florida – Minnesota 5:4 (kon.)
Montreal – Nashville 6:3 (kon.) | NY Islanders – Calgary 2:5 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:2 (kon.)
Philadelphia – Boston 2:5 (kon.) | Arizona – Detroit 2:1 (po pr.) | Dallas – St. Louis 4:1 (kon.)
Vegas – Columbus 3:2 (kon.) | Edmonton – Chicago 5:2 (kon.) | San Jose – Washington 0:4 (kon.)
Tampa – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
Boston Bruins
Neděle 21.11.2021, 01:08 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:47 David PASTRŇÁK - 2:5
     
    52:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté si při hře ve čtyřech na obou stranách nejspíš pojistili vítězství. DAVID PASTRŇÁK napřed zpracoval těžký kotouč v levém kruhu, rozehrál na pravou stranu na Jakuba Zbořila, který po chvilce vrátil přihrávku svému českému parťákovi. Tomu se povedlo projet mezikružím a z pravé strany brankoviště překonal Jonese. Asistence: Jakub Zbořil, Charlie Coyle.
    41:28 Craig SMITH - 2:4
     
    41:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    To CRAIG SMITH už ano! Přihrávku přijal ve středu kluziště, rychle přebruslil po pravé straně až do kruhu pro vhazování, mírně zatočil na střed a poslal střelu kolem ramene brankáře na bližší tyč. Asistence: Erik Haula, Jake DeBrusk.
    36:27 Derek FORBORT - 2:3
     
    36:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    DEREK FORBORT se prosadil podruhé v utkání! Tentokrát mu puk přiklepl Craig Smith, který jej viděl najíždět na útočnou modrou. Forbort si sjel blíže k levému kruhu a vyslal střelu zápěstím pod horní tyč Jonesovy branky. Asistence: Craig Smith, Jake DeBrusk.
    29:25 Derick BRASSARD - 2:2
     
    29:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a srovnávají na 2:2! Lazar se sice dokázal svou hokejkou dotknout kotouče, který mířil křížem z levého kruhu na pravou stranu, ale neodvrátil jej. Kotouč se dostal až k DERICKU BRASSARDOVI, který svým druhým gólem v utkání vyrovnává. Asistence: Claude Giroux, Ivan Provorov.
    21:22 Derick BRASSARD - 1:2
     
    21:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácím se daří odpovědět na branku Bostonu a snižují! Ristolainenova od modré čáry se sice neujala a puk skončil na zadním mantinelu, ale odtud jej Atkinson dostal zpět před branku, kde se pohotovou střelou pod brankářem Ullmarkem prosadil DERICK BRASSARD. Asistence: Cam Atkinson, Rasmus Ristolainen.
    20:30 Derek FORBORT - 0:2
     
    20:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Skvělý vstup Bostonu do druhé třetiny! Střelu DEREKA FORBORTA od modré čáry nešťastně tečoval mezi kruhy domácí Justin Braun a brankář Jones nedokázal na změnu směru kotouče adekvátně reagovat. Asistence: Brad Marchand, David Pastrňák.
    18:25 Tomáš NOSEK - 0:1
     
    18:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají ke konci první třetiny vedení! Nenápadnou akci za brankou započal Lazar, který v souboji odzbrojil domácího obránce a ponechal volný puk u zadního mantinelu. Anton Blidh k puku dojel, rychle přihrál před branku a TOMÁŠ NOSEK, jenž si přikopl puk na hokejku, bekhendem zvedl kotouč pod horní tyčku Jonesovy branky! Asistence: Anton Blidh, Matt Grzelcyk.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 22. Brassard (Atkinson, Ristolainen), 30. Brassard (Giroux, Provorov) – 19. T. Nosek (Blidh, Grzelcyk), 21. Forbort (B. Marchand, Pastrňák), 37. Forbort (Craig Smith, DeBrusk), 42. Craig Smith (Haula, DeBrusk), 53. Pastrňák (J. Zbořil, Coyle)


    Philadelphia Flyers: M. Jones (Hart) – Braun, Provorov, Ristolainen, Sanheim, Seeler, Yandle – J. van Riemsdyk, Couturier, Farabee – Atkinson, Brassard, Giroux – Konecny, Laughton, Lindblom – MacEwen, N. Thompson, Willman.
    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy, Forbort, Carlo, Grzelcyk, J. Zbořil, M. Reilly – Pastrňák, Bergeron, B. Marchand – N. Foligno, Coyle, T. Hall – Craig Smith, Haula, DeBrusk – Lazar, T. Nosek, Blidh.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Chris Rooney – Libor Suchánek, Dan Kelly

    Diváci: 19644
    bahis siteleri