Los Angeles – Carolina 4:5 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:5 (kon.) | Florida – Minnesota 5:4 (kon.)
Montreal – Nashville 6:3 (kon.) | NY Islanders – Calgary 2:5 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:2 (kon.)
Philadelphia – Boston 2:5 (kon.) | Arizona – Detroit 2:1 (po pr.) | Dallas – St. Louis 4:1 (kon.)
Vegas – Columbus 3:2 (kon.) | Edmonton – Chicago 5:2 (kon.) | San Jose – Washington 0:4 (kon.)
Tampa – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Tampa Bay Lightning
5:4 (2:1, 1:1, 1:2 - 0:0)
Minnesota Wild
Neděle 21.11.2021, 23:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Steven STAMKOS - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Tampa Bay Lightning.
    Autorem vítězné branky je STEVEN STAMKOS.
    59:21 Joel Eriksson Ek - 4:4
     
    59:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Vyrovnání nakonec opravdu přišlo! Kevin Fiala vybídl ve střelecké pozici mezi kruhy Kirilla Kaprizova, jehož ránu vyrazil Elliott jen před sebe. Na brankovišti ze všech nejlépe zapracoval JOEL ERIKSSON EK. 4:4. Asistence: Kirill Kaprizov a Kevin Fiala.
    57:12 Kevin FIALA - 4:3
     
    57:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota se dostává zpátky do hry! Dmitrij Kulikov na modré čáře nabil KEVINU FIALOVI, jehož dělovka zapadla až do sítě. Nutno ale podotknout, že před Elliottem puk tečoval Bellemare, takže reakce byla pro brankáře Tampy o to těžší. 4:3. Asistence: Dmitrij Kulikov a Alex Goligoski.
    49:19 Alex BARRE-BOULET - 4:2
     
    49:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa se velkým krokem přibližuje k vítězství! Ryan McDonagh posunul k modré čáře Stevenu Stamkosovi, jehož střela se od brusle jednoho z beků odrazila před bránu. Tam stál ALEX BARRE-BOULET, jenž pohotově doklepl touš do sítě. 4:2. Asistence: Steven Stamkos a Ryan McDonagh.
    37:07 Anthony CIRELLI - 3:2
     
    37:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu dostávají do vedení! Bránu Minnesoty obkroužil Alex Killorn, který následně nabídl puk Calu Footeovi. Zadák Tampy přihrál v pádu lépe postavenému ANTHONYMU CIRELLIMU, jehož dlouhá klička do bekhendu slavila úspěch. 3:2. Asistence: Cal Foote a Alex Killorn.
    23:56 Brandon DUHAIME - 2:2
     
    23:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Kotouč šel po modré čáře. Jordie Benn si poté všiml v mezikruží stojícího BRANDONA DUHAIMEHO, přičemž svou přihrávku dokázal prostrčit okolo Raddyshe. Duhaime perfektní střelou do horních pater brány vymetl růžek. 2:2. Asistence: Jordie Benn a Rem Pitlick.
    14:40 Marcus FOLIGNO - 2:1
     
    14:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Také hokejisté Wild ale využívají přesilovku a znovu je tedy rozdíl jednobrankový! Matt Dumba dostal hromadu času a prostoru na vrcholu pravého kruhu. Jeho prudkou střelu zápěstím krásně usměrnil mezi tři tyče tečující MARCUS FOLIGNO. 2:1. Asistence: Matt Dumba a Alex Goligoski.
    11:15 Patrick MAROON - 2:0
     
    11:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa se ujímá už dvoubrankového vedení! Skvělou práci odvedl PATRICK MAROON, který si za brankou přebral kotouč, vyjel si blíže k ní a poté střelou bekhendem perfektně zavěsil do šibenice. Rozhodčí nejprve rozpažili, neboť si mysleli, že puk brankovou čáru nepřešel, ale opak byl pravdou. Rozhodl videorozhodčí. 2:0. Asistence: Corey Perry a Michail Sergačjov.
    01:06 Anthony CIRELLI - 1:0
     
    01:06
    Tampa právě vstřelila branku!
    Snový začátek pro Tampu, která jde už na začátku 2. minuty do vedení! Ondřej Palát přistrčil puk na modrou čáru, ze které pálil Victor Hedman. Ránu švédského beka tečoval ANTHONY CIRELLI přímo do horního růžku. 1:0. Asistence: Victor Hedman a Ondřej Palát.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 2. Cirelli (Hedman, Palát), 12. Maroon (Perry, Sergačjov), 38. Cirelli (C. Foote, Killorn), 50. Barré-Boulet (Stamkos, McDonagh), rozh. náj. Stamkos – 15. M. Foligno (Dumba, Goligoski), 24. Duhaime (Jordie Benn, R. Pitlick), 58. K. Fiala (D. Kulikov, Goligoski), 60. J. Eriksson Ek (Kaprizov, K. Fiala)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Steven Stamkos (TBL)
    1:0   Mats Zuccarello (MNS)
    2. série:
    1:0   Ross Colton (TBL)
    1:0   Kevin Fiala (MNS)
    3. série:
    1:0   Victor Hedman (TBL)
    1:0   Kirill Kaprizov (MNS)


    Tampa Bay Lightning: B. Elliott (Vasilevskij) – Rutta, Hedman (A), Bogosian, McDonagh (A), C. Foote, Sergačjov – Barre-Boulet, Cirelli, Palát – M. Joseph, Stamkos (C), Killorn – Perry, Bellemare, Maroon – Raddysh, Colton, Katchouk.
    Minnesota Wild: Kähkönen (C. Talbot) – Dumba (A), Goligoski, Jordie Benn, J. Brodin, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, Hartman, K. Fiala – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek (A), Greenway – F. Gaudreau, V. Rask, Kaprizov – R. Pitlick, N. Sturm, Duhaime.

    Rozhodčí: St. Laurent, L’Ecuyer – Fournier, Pancich

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri