Engineers Prague – VUT Cavaliers Brno 6:1 (kon.)
konec
ČVUT Engineers Prague
6:1 (0:0, 4:0, 2:1)
VUT Cavaliers Brno
Neděle 21.11.2021, 11:30 • Zimní stadion Hvězda, Praha • Univerzitní liga ledního hokeje • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:51
    Engineers právě vstřelili branku!
    Obrana hostů se sesypala a rozestoupená jen sledovala MARKA TVRDOŇĚ, který prostředkem v poklidu dojel až před Buriana, zamířil a prostřelil soupeřova brankáře. Už je to 6:1. Asistence: Jan Bečvář.
     
    54:59
    Engineers právě vstřelili branku!
    JAN BEČVÁŘ využívá signalizovanou výhodu po dalším faulu hostů a z pravé strany dává svůj osmý gól v sezoně. Na pražské Hvězdě zní pátá. Asistence: Marek Šonský a Vojtěch Matějka
     
    51:02
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Tak se podívejme, góly v oslabení jsou dnes v kurzu! PATRIK ŘÍČKA po buly získal puk, nabral rychlost a z pravé strany prostřelil Ondřeje Manna, čímž vykřesal poslední jiskřičku naděje. Asistence: Jan Hasoň a Antonín Běhal.
     
    39:47
    Engineers právě vstřelili branku!
    Spolupráce, která přinesla první gól zápasu se nyní vrátila a tentokrát se v pozici střelce zjevil DAVID BLAŽEK, který zužitkoval rychlý protiútok a přidává další hřebíček do kavalírské rakve! Asistence: Jan Bečvář a Vojtěch Matějka.
     
    36:32
    Engineers právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ VOPAT to zkusil znovu hned po buly a tentokrát se trefuje, jelikož tahle rána byla ukázková! Inženýři vedou už o tři góly a kráčí za vítězstvím. Asistence: Jonáš Adamec.
     
    33:21
    Engineers právě vstřelili branku!
    Tlak Inženýrů pokračoval a končí krásnou akcí první formace! Posila z Příbrami JAROSLAV CHLOUBA dostal nahrávku před poloprázdnou klec a už jen zametl za Buriana! 2:0. Asistence: Petr Josefus a Miroslav Dani.
     
    22:31
    Engineers právě vstřelili branku!
    Tak se podívejme, domácí v oslabení udeřili a otevírají skóre. Filip Blažek vyvezl puk a zadovkou předal na nejlepšího střelce svého celku JANA BEČVÁŘE. Ten šikovně vypálil nad lapačku a připisuje si svůj sedmý gól v ročníku. Asistence: Filip Blažek a Marek Šonský.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 23. Bečvář (Blažek, Šonský), 34. Chlouba (Josefus, Dani), 37. Vopat (Adamec), 40. Blažek (Bečvář, Matějka), 55. Bečvář (Šonský, Matějka), 57. Tvrdoň (Bečvář) – 52. Říčka (Hasoň, Běhal)


    ČVUT Engineers Prague: Mann (Havel) – Janásek, Šonský, Raiterman, Klement, Vobořil, J. Najman, Žáček – Chlouba, Tvrdoň, Matějka, Kubata, Adamec, Vopat, Josefus, Blažek, Bečvář, Fabiánek, Burda, Janiurek, Dani
    VUT Cavaliers Brno: Burian – Pernický, Antal, Sedláček, F. Malý, Běhal, Sabol – Plitko, J. Malý, Říčka, Zemánek, Dlouhý, Malíř, Hasoň, Šenk, Gombarčík, Novák, Kaukič, Balát, Horňák, Šišma

    Rozhodčí: Pastier – Kučera, Štěpánek
    bahis siteleri